Reyting yapacak birilerini bulamamışlardır.Sadece 2 gün yayınlandı. Arkadaşları reşit değil dendi ama içlerinden sadece 1 tanesi 18 yaş altı.Ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum. Şahit yok ,görgü tanığı yok dedi kapatıldı konu. Sadece orada kamp yapan birisiyle röportaj yaptılar ve kapattılar.
Gittikleri mekanda kamera var,orada görüntüleri var.mekandan tek başına çıkarken de aile görüntüleri izlemiş ama son görüldüğü delikli koyda ve o güzergahta kamera yokmuş ve orasi yazın kampcilarin dolu olduğu populer bir yer.nasil kamera olmaz akıl alır gibi değil.telefon sinyali de son orada alınmış.denizde karada kapsamlı detayli arama yapılmış bir ize rastlanmamış.denize girmiş olsa orasi sığ bir bölge diyorlar ya da illa ki bir yerden çıkardı deniyor.sonuç sıfır.Reyting yapacak birilerini bulamamışlardır.
Ben de Müge Anlı’ya başka bir konu için başvurdum. İlgi çekici görmediler.
Nasıl görgü tanığı olmuyor. Türkiye’de mobese kameralarının olmadığı yer mi var? Maskeli adamlar motosikletle seyir halinde birini vuruyor. Elleriyle koymuş gibi buluyorlar. Bir de telefon sinyali takibi var. Bu çocuğun telefonunun en son nerden çektiğini tespit edemiyorlar mı?
Benim burnuma kötü kokular geliyor._
Sinyal delikli koyda alınmış sonrasi yok.orada işletme tarzı yerler yokmuş sadece küçük bir büfe olduğu söylendi.yazlari kampcilarin yoğun olduğu bir yer fakat hiç kamera yok.Bu konuyu uzun süredir takip ediyorum kesinlikle ihmal var ve üzerine düşülmüyor ama sebebini anlamadım.
Örneğin veli eren'in beraber eğlenmeye gittiği arkadaşlarının telefonları incelendi mi? Ya da veli eren'in telefon sinyali en son neredenmiş? Delikli koy'da hiç mi mobese ya da işletme kamerası yok? Arkadaşlarının ifadesi ne? Sadece mekandan erken ayrıldıklarını biliyoruz o kadar. İşin içinden böyle sıyrılmak mümkün mü yani? Ekiplerin gizlilik için halkla paylaşmadıklarını düşünüyordum ama kaç ay oldu. Yani gizlilik için olduğunu sanmıyorum bence ümidi kestiler ve üzerine düşmüyorlar.
Evet telefonu düştü telefonun arkasından atladı dedi ama hiç inandırıcı değil.emniyet mutlaka bakmıştır arastirmistir oraları.ozel ekip kurulduğu da söylenmişti.Bir tane cocuk çıkmıştı arkadaşları demiş ona uçurumdan atladı diye belki öyle bişey oldu. Allah ailesine sabır versin kayıp çok zor inşallah bulunur
Müge anlıya mı başvursanız acaba? Ne çözülmez denen davalar çözülüyor oradaMerhaba.Öncelikle rica ediyorum bu gönderi başka yere taşınmasın.en çok okunan bölüm burası ve konu çok ciddi.
19 yasindaki Veli Eren Atay 15 temmuz günü 4 arkadaşıyla beraber gündüz çeşme delikli koy'a denize, akşam da gece kulübüne gidiyor.annesiyle en son saat 1 civarı konuşuyor.sesi gayet keyifli geliyor,eğlenceden sonra çadır partisine katilacaklarini söylüyor.
Arkadaşları bulundukları mekandan gece 2 civarı ayrılıyorlar.Eren orada kalıyor.saat 4 civarı mekandan yalnız çıkarken görüntüleniyor.
Oradan tekrar delikli koy'a gidiyor. Orada gördüğünü söyleyen bir büfeci,cips ve su verdiğini söyleyen bir adam ve yine gordugunu soyleyen erenin başka arkadaşları var.eren arkadaşlarına telefonunu kaybettiğini ve onu aradigini söylüyor.bir süre arkadaşlarıyla beraber telefonu arıyorlar sonra arkadaşları gidiyor.
O zamandan bu yana eren'den hiçbir haber yok.
denizde,karada her türlü detayli arama yapilmiş ama yok yok yok..yer yarıldı içine girdi sanki buhar oldu uçtu.annesi perişan halde...34 gündür hiçbir ses yok.
Lütfen instagramdan annesi ebru atay 'in hesabına girip ya da Veli eren atay olarak aratıp gönderileri paylaşır mısınız? Twitter ve diğer sosyal ağlardan paylaşım yapalım.
Olay çok çetrefilli ve şaibeli.cok ses getirmesi gerekiyor zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.lütfen ebru anneye yardım edelim.
Çıktı ama ilgilenmedi Müge anlı maalesefMüge anlıya mı başvursanız acaba? Ne çözülmez denen davalar çözülüyor orada
Hadi yaaaa tüh. Çok üzüldüm. Kayıp çok acı Allah ailesine sabır versinÇıktı ama ilgilenmedi Müge anlı maalesef
Aile müge anlinin programına çıktı fakat sadece birkaç gün gösterildi.bir sonuç alınamadı ya da konunun üstünde durulmadi bilemiyorum.Müge anlıya mı başvursanız acaba? Ne çözülmez denen davalar çözülüyor orada
O bölgede illa bir parçası kemik vs çıkmaz mıydı öyle bir saldırıda acababu cocuk hakkinda aklima tek yatan şey ayı saldırısı
ayılar bazen gömüyorlarO bölgede illa bir parçası kemik vs çıkmaz mıydı öyle bir saldırıda acaba
onlar icin cesitli söylentiler var, kimisi epstein davasinda yunanistandan suya atildi diyor kimisi gocmen teknesiSon günlerde kıyılara vuran çeşitli cenazeler oldu hatta çoğunun uzuvları da eksik,birinin belden üstü yokmuş
Aylardır her türlü olasılık aklıma geldi,binlerce olasilik ihtimal yazildi ama bunu hiç düşünmemiştim açıkçası.gittigi yer kalabalık bir yer kamp yapılan bir alan ama daha yüksek kesimlerde vahşi hayvanlar var mı acaba? İlginç geldi yorumunuz.bu cocuk hakkinda aklima tek yatan şey ayı saldırısı
Bu durumda masum mus degilmis cok onemli olmamalı..hatalı imis hatasız imis ne yapmış ne yapmamış sorgulanmamali konusma konusu bile olmamali..cocugunu kaybetmiş bir yaralı anne.19 yaşında tap taze baharında bir evlat.insaAllah bulunur.. Allah yardımcıları olsun..Her kafadan bir ses çıkıyor. Kadın belki cahilligine deli çağına denk geldi çık gel diyor ama evden bir şortla çıkan çocuk nereye kaçabilir? Kartından bir harcama da yapmamış.
Arkadaşları çok değişik tipler.Eren onlardan çok farklı bence.bilmiyorum masumiyetini hissettim.insallah bulunur artık insanın içi kaldırmıyor gerçekten.
Evet ben de gördüm o haberleri.gocmenler olduğu üzerinde duruluyor ama bilemeyiz tabi.Son günlerde kıyılara vuran çeşitli cenazeler oldu hatta çoğunun uzuvları da eksik,birinin belden üstü yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?