Kayıp Veli Eren Atay,lütfen yardım edin.çok önemli!

Aile önlem alsa göndermese saat sınırı koysa aile suçlu olurdu, çok baskıcı vs diye böyle de yanan bir aile oluyor çok acı.

Pardon evet bende o zman haberim oldu farkındalık oluşturmak güzel inşallah ölüsü yada dirisi bulunur kayıp dediğim gibi çok zor Allah ailesine sabır versin

Evet ama bu yeni nesile soz dinletebilmek oyle zor ki..ailesi duzgun iyi bir aile...eren isinde gucunde her zaman vaktinde evine giden bir cocukmus.
Arkadaş çevresi gerçekten facia ötesi.o gün ve gecesinde beraber olduğu arkadaşları normal yaşantılarına devam ediyorlar.polis defalarca sorgulamis ama yok işte...

Aile önlem alsa göndermese saat sınırı koysa aile suçlu olurdu, çok baskıcı vs diye böyle de yanan bir aile oluyor çok acı.
O yaşlar tam deli çağı deriz ya... nereye kadar engel olabileceksin ki gezmek eğlenmek istiyorlar.ne kadar korumaya çalışsan da bazen yetersiz kalıyor.

Ah yavrum benim ya.. Kim bilir ne yaptı çevresindeki pislikler. Kamera olmayan yer vs. O kadar insanın içinde Bi tek bu coçuk kayıp öncesinde tel kayıp. Çok ilginç.

O yaşlar tam deli çağı deriz ya... nereye kadar engel olabileceksin ki gezmek eğlenmek istiyorlar.ne kadar korumaya çalışsan da bazen yetersiz kalıyor.

Yoo eleştirmek için yazmadım olmaz denilen olmuş inşallah bulunur

Arkadaşlarıyla sanırım ayri zamanlarda ayrilmislar. Gittiği yeri bilmiyorum denizde kaybolama ihtimali var mi?

Yoo eleştirmek için yazmadım olmaz denilen olmuş inşallah bulunur
İnşallah...
Çok paylaşım yapmak gerekiyor.gittigi 2 yerde çok kalabalık yerler.aile fotoğraf ve video topluyor.yaninda biriyle gorulmesi bile çok yardımcı olabilir.

Arkadaşlarıyla sanırım ayri zamanlarda ayrilmislar. Gittiği yeri bilmiyorum denizde kaybolama ihtimali var mi?
Detayli arama yapılmış denizde ve karada.bir de denize girse ayakkabisi bir eşyası bulunurdu diyorlar.hicbir iz yok.
Arkadaşlarıyla ayrı zamanda çıkması zaten en büyük şaibe.5 kişi gittikleri yerden 4 ü ayrılıyor.eren orada kalıyor.

Evet bu haberi dun gördüm cok uzuldum Rabbim sag sal bulmayi nasip etsin genceik cocuk.gece kulubu sahipleri ve calisannlari en kotu oraya gidenlerin bile sorguya alinmasi lazim.ben bu isi muge cozer diyorum ve eminim. Ama yetisebilir konu ona insallah

Şimdi tweeterda gördüm. 16 temmuz için büfeci gördüm demiş emin mi?
Öyle az çıkan bir cocuksa 5 kişi gittikleri yerden 4 çıkmaları çok garip.
Büfeci gördüğünü söylüyor.baska birisi cips ve su verdiğini söylemiş. Yolda yanında bir erkekle yürüdüğünü söyleyen bir minibüsçü de var ama hiçbiri kesin değil malesef.benzetme de olabilir.
Arkadaşlarının tüm hesapları takip edenler tarafından didik didik edildi.2 kız arkadaşı aşırı rahat ve değişik tipler.

Gece kulübünden de hiç ses yok.bir kere paylaşım bile yapmadılar. Bizim mekandan şu saatte ayrıldığının goruntusu var demişler sadece. Aile de bunu onaylıyor.fakat sanırım yasaklı madde işleri dönüyormuş oralarda .

Daha önce bu konuyu inceledim, az çok tskip ediyorum. Aklıma ilk gelen madde kullanımı oldu. Rabbim mm yardımcısı olsun, ailesine kavuştursun.

Daha önce bu konuyu inceledim, az çok tskip ediyorum. Aklıma ilk gelen madde kullanımı oldu. Rabbim mm yardımcısı olsun, ailesine kavuştursun.
Amin...
O yaşlar kabul gorme duygusunun had safhada olduğu yaşlar..her türlü kötülüğe açık oluyorlar akılları çabuk karışıyor malesef.
Ne olursa olsun evlat işte...yeter ki sağ salim çıksın hepsinin çözümü bulunur inşallah.annenin sesine kayıtsız kalabilmek çok zor.

Evet emniyet de arastiriyordur mutlaka.belki de üstünde durdukları şeyler var aileye bile tam bilgi veremiyorlardir.
Annede hakli olarak sesini duyurmamızi istiyor çünkü o gün oradakilerin kameralarina takılacak bir küçük görüntü bile sonuca götürebilir.sadece 15-16 temmuz günü delikli koy ve diğer mekanda olanlardan ellerinde varsa görüntü topluyorlar. Çaresizlik çok zor olmalı hele evlat söz konusuysa.

Afiş vs bastırıp koyun, mekanların çevresine asabilirler. Hatta tüm Alacati'ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…