• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Veli Eren Atay,lütfen yardım edin.çok önemli!

Bu durumda masum mus degilmis cok onemli olmamalı..hatalı imis hatasız imis ne yapmış ne yapmamış sorgulanmamali konusma konusu bile olmamali..cocugunu kaybetmiş bir yaralı anne.19 yaşında tap taze baharında bir evlat.insaAllah bulunur.. Allah yardımcıları olsun..
"Deli çağına,cahilligine denk geldi belki..." şeklinde çağrı yapan annesi Ebru Hanım.kendi gittiği ve dönmeye çekindiği ihtimalini de düşünerek bu şekilde bir çağrı da yapmış olmalı...
Yoksa tabi ki masumiyetini ne yapıp yapmadığını sorgulamak benim haddime değil ki öyle olsa buraya neden konu açayım? Hiçbir kan bağım tanışikligim olmamasına rağmen ben Eren'i çok sevdim ve icsellestirdim.Ebru annenin sayfasında Eren için dua eden iyi dileklerde bulunan yüzlerce anneden biriyim sadece.Sorguladigim birsey yok siz yanlış çıkarım yaptınız sanirim .

Aylardır her türlü olasılık aklıma geldi,binlerce olasilik ihtimal yazildi ama bunu hiç düşünmemiştim açıkçası.gittigi yer kalabalık bir yer kamp yapılan bir alan ama daha yüksek kesimlerde vahşi hayvanlar var mı acaba? İlginç geldi yorumunuz.
yani gittigi yerin yol uzerinde sayisiz orman var, geriye bir sekilde yaya gittigini vs düşündüm ben haberi ilk gördüğümde de.
ege orman vakfının oralar var illaki vahşi hayvanda vardır.

moonna moonna haritalardan güzergaha bakarsaniz nasıl bir orman alanından bahsettigimi anlarsiniz.

"Deli çağına,cahilligine denk geldi belki..." şeklinde çağrı yapan annesi Ebru Hanım.kendi gittiği ve dönmeye çekindiği ihtimalini de düşünerek bu şekilde bir çağrı da yapmış olmalı...
Yoksa tabi ki masumiyetini ne yapıp yapmadığını sorgulamak benim haddime değil ki öyle olsa buraya neden konu açayım? Hiçbir kan bağım tanışikligim olmamasına rağmen ben Eren'i çok sevdim ve icsellestirdim.Ebru annenin sayfasında Eren için dua eden iyi dileklerde bulunan yüzlerce anneden biriyim sadece.Sorguladigim birsey yok siz yanlış çıkarım yaptınız sanirim .
Sizin için demedim kusura bakmayın genel bir yorum du benim ki gerçekten size yönelik yazmadım.

moonna moonna haritalardan güzergaha bakarsaniz nasıl bir orman alanından bahsettigimi anlarsiniz.
Evet bölgenin haritasını incelenmiştik. Hatta o tarihlerde çıkan yangın var mi onlara bile baktık. İlk aylarda bir sürü insan adeta dedektiflige soyunduk o kadar kişi isin içinden çıkamadı.
Bu arada köpekler en son delikli koyda koku alıyorlar.koy'un hemen üstündeki patika yolda koku kesiliyor.oradan bir araca bindiği ya da bindirildiği düşünülmüştü.

Evet bölgenin haritasını incelenmiştik. Hatta o tarihlerde çıkan yangın var mi onlara bile baktık. İlk aylarda bir sürü insan adeta dedektiflige soyunduk o kadar kişi isin içinden çıkamadı.
Bu arada köpekler en son delikli koyda koku alıyorlar.koy'un hemen üstündeki patika yolda koku kesiliyor.oradan bir araca bindiği ya da bindirildiği düşünülmüştü.
belkide oda bir ihtimal olabilir. bu kadar süre gören olmayışı mobeselerden bir şey çıkmaması vs bana sadece vahşi bir hayvan saldırısı ihtimalini düşündürttü.

Müge anlıya başvurulmuş muydu

Evet,aile muge anli programına çıktılar.sadece 2 gün gösterilip bırakıldı.yeterli şahit olmadığı ve arkadaşlarının reşit olmadığı söylendi fakat sadece 1 tanesi 18 yaş altındaydı.muge anlı ilgilenmedi malesef.

yani gittigi yerin yol uzerinde sayisiz orman var, geriye bir sekilde yaya gittigini vs düşündüm ben haberi ilk gördüğümde de.
ege orman vakfının oralar var illaki vahşi hayvanda vardır.
hayvan saldırısıyla vefat etmiş olsaydı illaki bedeni bulunurdu. hem takip köpekleriyle hem de kadavra köpekleriyle o civarlara bakılmış hep. 1 buçuk sene geçti bu temmuzda 2 sene olacak deli gibi meraklar içindeyim hala.

Sosyal medyada görüyorum çok üzülüyorum.

Neden telefon sinyali takip edilemiyor ki?
erenin hts kayıtlarına baktılar. 16 temmuzda sabah saatlerinde deliklikoydan ayrılıyor telefon, 1 buçuk saat bi benzinlikte bekliyor sonra 6 saat boyunca tanay tabiat parkında bekliyor. daha sonra telefon kapatılıyor sinyal gidiyor. aylar sonra sinyal alıyorlar polis gidiyor bir adam bu telefonu sahilde bulduğunu söylüyor.

fakat durumun garipliği şu ki bu adamın bir sürü yalan ifadesi var. adam telefonu o gün bulduğunda tüm gün sahilde sahibini aradığını bulamayınca da manisaya döndüğünü söylüyor. hatta telefonu annesinin bulduğunu söylüyor. fakat hts kayıtlarına göre erenin telefonu o sabah deliklikoydan ayrılıyor 1 buçuk saat bi benzinlikte 6 saat tanay tabiat parkında bekliyor. adam bariz yalan söylüyor yani. gizlediğin bişey yoksa neden yalan söylersin ki? ve o gün annesinin o telefonu bulmuş olamayacağını çünkü annesinin o tarihte manisada olduğunu söyleyenler var.

ayrıca adam aylar sonra telefonu açtıktan sonra basit bi resetleme yapmıyor anakartı değiştiriyor. anakart değişince de silinen verilerin geri getirilmesi imkansızmış. yani arkadaş sahilde bulduğun ekranı kırık bi telefon için ne diye bu kadar uğraşırsın ki? sanki bilinçli olarak bilgileri silmek istemiş gibi.

Hem de ne partyler dönüyormuş...Veli Eren olayiyla öğrendim.Bizler de disco bar gezdik fakat bunlarinki ayrı bir kafa gerçekten...
ilk zamanlarda arkadaşlarının,mekan sahiplerinin, o partyleri duzenleyenlerin hepsini bizler didik didik ettik...Madde kullanimi,carpik iliskiler,hipnoz eden müzikler..Korkunç şeyler.. bunlar eğlence değil.Erenin masumiyetine konduramiyorum ben. deli zamanının cahilliğinin kurbanı olduğunu düşünüyorum.
arkadaşlarının birinin bir asirete mensup olduğu.. o aşiretten çok sayıda milletvekili olduğu da iddia edildi.Ama bu kadar basit olmamalı...koskoca evlattan tek bir iz yok.
hangi arkadaşı bu ismi nedir

erenin hts kayıtlarına baktılar. 16 temmuzda sabah saatlerinde deliklikoydan ayrılıyor telefon, 1 buçuk saat bi benzinlikte bekliyor sonra 6 saat boyunca tanay tabiat parkında bekliyor. daha sonra telefon kapatılıyor sinyal gidiyor. aylar sonra sinyal alıyorlar polis gidiyor bir adam bu telefonu sahilde bulduğunu söylüyor.

fakat durumun garipliği şu ki bu adamın bir sürü yalan ifadesi var. adam telefonu o gün bulduğunda tüm gün sahilde sahibini aradığını bulamayınca da manisaya döndüğünü söylüyor. hatta telefonu annesinin bulduğunu söylüyor. fakat hts kayıtlarına göre erenin telefonu o sabah deliklikoydan ayrılıyor 1 buçuk saat bi benzinlikte 6 saat tanay tabiat parkında bekliyor. adam bariz yalan söylüyor yani. gizlediğin bişey yoksa neden yalan söylersin ki? ve o gün annesinin o telefonu bulmuş olamayacağını çünkü annesinin o tarihte manisada olduğunu söyleyenler var.

ayrıca adam aylar sonra telefonu açtıktan sonra basit bi resetleme yapmıyor anakartı değiştiriyor. anakart değişince de silinen verilerin geri getirilmesi imkansızmış. yani arkadaş sahilde bulduğun ekranı kırık bi telefon için ne diye bu kadar uğraşırsın ki? sanki bilinçli olarak bilgileri silmek istemiş gibi.
Hiç gitmiyor aklımdan kaç yıl oldu yeter artık çıksın ortaya yemin ediyorum çeşmeden soğudum

Kadinlar kulübünün binlerce üyesi var 15 16 temmuz 2023 tarihlerinde deliklikoy civarlarinda olan hic kimse yok mu küçücük bi görgü şahidi küçücük bi fotoğraf video cok önemli bi ipucu verebilir. Bu başlıkla sorarak yeni konu mu açsak acaba direkt başlığı görse insanlar

Bi anne olarak cok taktim bu konuya ebru ablaya cok üzülüyorum artik evladina kavussun yüzü gülsün istiyorum bi de bakmışsınız ki burasi sayesinde bi ipucu bulmusuz olamaz mi

hayvan saldırısıyla vefat etmiş olsaydı illaki bedeni bulunurdu. hem takip köpekleriyle hem de kadavra köpekleriyle o civarlara bakılmış hep. 1 buçuk sene geçti bu temmuzda 2 sene olacak deli gibi meraklar içindeyim hala.
yada denize vs düştü başka bir ülkede bulundu yada hiç bulunmadı

Çok enteresan şeyler var ya, biz genç iken hatta çocukken vs hiç boyle bilmem ne partisi, bilmem ne ayini vs böyle seyler hiç duymadim görmedim ve tanimadim da boyle insanlar.
Narin davası, münevver ve veli atayda duyduklarım beni şok ediyor ya.
Bir insan neden böyle şeylere katılır, neden bu tarz bir hayatın peşinden gider hiç bir zaman anlam veremeyeceğim sanırım.
Bizim zamanimizda kedi kesengiller vardı bir duydugum oydu.
Ne tuhaf şeyler dönuyor dünyada ben hep en son ögrenenlerdenim.
Ya biz fazla düzgün temizdik yada fazla saftık bilmiyorum.
Haberlere bakiyorum bilmem kac yildir epstein mevzusu var, baska habere bakiyorum munevverin iddialaari, narinin iddialari, veli erenin iddiaları vs vs. çok uçuk şeyler ve anlam veremiyorum.
Neyin eksikliğini neyin kaybini yasiyor mesela boyle seylere girişen insanlar hep merak ediyorum

Çok enteresan şeyler var ya, biz genç iken hatta çocukken vs hiç boyle bilmem ne partisi, bilmem ne ayini vs böyle seyler hiç duymadim görmedim ve tanimadim da boyle insanlar.
Narin davası, münevver ve veli atayda duyduklarım beni şok ediyor ya.
Bir insan neden böyle şeylere katılır, neden bu tarz bir hayatın peşinden gider hiç bir zaman anlam veremeyeceğim sanırım.
Bizim zamanimizda kedi kesengiller vardı bir duydugum oydu.
Ne tuhaf şeyler dönuyor dünyada ben hep en son ögrenenlerdenim.
Ya biz fazla düzgün temizdik yada fazla saftık bilmiyorum.
Haberlere bakiyorum bilmem kac yildir epstein mevzusu var, baska habere bakiyorum munevverin iddialaari, narinin iddialari, veli erenin iddiaları vs vs. çok uçuk şeyler ve anlam veremiyorum.
Neyin eksikliğini neyin kaybini yasiyor mesela boyle seylere girişen insanlar hep merak ediyorum
Allah tüm çocukları, gençleri bu sapkınlıkların kurbanı olmaktan da içinde yer almaktan da korusun.

Arkadaşlarının bilmemesinin imkanı yok. Belli ki kimse bu işe adı karışsın istemiyor. Yüzlerce olasılık var ve hepsi de dipsiz kuyuya çıkıyor.

Çok üzücü, ne kadar da güzel bir çocuk. Bir kayıp için çok uzun zaman geçmiş maalesef, olumlu düşünmek isterdim ama bu mümkün görünmüyor.

Back