• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Veli Eren Atay,lütfen yardım edin.çok önemli!

Her kafadan bir ses çıkıyor. Kadın belki cahilligine deli çağına denk geldi çık gel diyor ama evden bir şortla çıkan çocuk nereye kaçabilir? Kartından bir harcama da yapmamış.
Arkadaşları çok değişik tipler.Eren onlardan çok farklı bence.bilmiyorum masumiyetini hissettim.insallah bulunur artık insanın içi kaldırmıyor gerçekten.

Aile önlem alsa göndermese saat sınırı koysa aile suçlu olurdu, çok baskıcı vs diye böyle de yanan bir aile oluyor çok acı.

Ben ilk defa paylaşım yaptım erenle ilgili.sadece geçen günbaskasinin açtığı farklı bir konuda söz etmiştim.
Yakınım değil.erenden biraz daha küçük oğlum var belki de bu sebeple annesinin yardım çağrısına kayıtsız kalamadım.beni çok etkiledi bu olay.
Pardon evet bende o zman haberim oldu farkındalık oluşturmak güzel inşallah ölüsü yada dirisi bulunur kayıp dediğim gibi çok zor Allah ailesine sabır versin

19 yaş maalesef bütün yukarıda yazanlar için çok küçük bir yaş... 🥺
Eğlenmeye vs karsı değilim ama yne de çocuk çocuktur işte.
Umarım tez zamanda bulunur.
Ama asla normal Bi kayıp değil.
Aklıma bir sürü şey geliyor Allah annesine bağışlasın.
Evet ama bu yeni nesile soz dinletebilmek oyle zor ki..ailesi duzgun iyi bir aile...eren isinde gucunde her zaman vaktinde evine giden bir cocukmus.
Arkadaş çevresi gerçekten facia ötesi.o gün ve gecesinde beraber olduğu arkadaşları normal yaşantılarına devam ediyorlar.polis defalarca sorgulamis ama yok işte...

Aile önlem alsa göndermese saat sınırı koysa aile suçlu olurdu, çok baskıcı vs diye böyle de yanan bir aile oluyor çok acı.
O yaşlar tam deli çağı deriz ya... nereye kadar engel olabileceksin ki gezmek eğlenmek istiyorlar.ne kadar korumaya çalışsan da bazen yetersiz kalıyor.

Evet ama bu yeni nesile soz dinletebilmek oyle zor ki..ailesi duzgun iyi bir aile...eren isinde gucunde her zaman vaktinde evine giden bir cocukmus.
Arkadaş çevresi gerçekten facia ötesi.o gün ve gecesinde beraber olduğu arkadaşları normal yaşantılarına devam ediyorlar.polis defalarca sorgulamis ama yok işte...
Ah yavrum benim ya.. Kim bilir ne yaptı çevresindeki pislikler. Kamera olmayan yer vs. O kadar insanın içinde Bi tek bu coçuk kayıp öncesinde tel kayıp. Çok ilginç.

Arkadaşlarıyla sanırım ayri zamanlarda ayrilmislar. Gittiği yeri bilmiyorum denizde kaybolama ihtimali var mi?

Yoo eleştirmek için yazmadım olmaz denilen olmuş inşallah bulunur
İnşallah...
Çok paylaşım yapmak gerekiyor.gittigi 2 yerde çok kalabalık yerler.aile fotoğraf ve video topluyor.yaninda biriyle gorulmesi bile çok yardımcı olabilir.

Arkadaşlarıyla sanırım ayri zamanlarda ayrilmislar. Gittiği yeri bilmiyorum denizde kaybolama ihtimali var mi?
Detayli arama yapılmış denizde ve karada.bir de denize girse ayakkabisi bir eşyası bulunurdu diyorlar.hicbir iz yok.
Arkadaşlarıyla ayrı zamanda çıkması zaten en büyük şaibe.5 kişi gittikleri yerden 4 ü ayrılıyor.eren orada kalıyor.

Merhaba.Öncelikle rica ediyorum bu gönderi başka yere taşınmasın.en çok okunan bölüm burası ve konu çok ciddi.
19 yasindaki Veli Eren Atay 15 temmuz günü 4 arkadaşıyla beraber gündüz çeşme delikli koy'a denize, akşam da gece kulübüne gidiyor.annesiyle en son saat 1 civarı konuşuyor.sesi gayet keyifli geliyor,eğlenceden sonra çadır partisine katilacaklarini söylüyor.
Arkadaşları bulundukları mekandan gece 2 civarı ayrılıyorlar.Eren orada kalıyor.saat 4 civarı mekandan yalnız çıkarken görüntüleniyor.
Oradan tekrar delikli koy'a gidiyor. Orada gördüğünü söyleyen bir büfeci,cips ve su verdiğini söyleyen bir adam ve yine gordugunu soyleyen erenin başka arkadaşları var.eren arkadaşlarına telefonunu kaybettiğini ve onu aradigini söylüyor.bir süre arkadaşlarıyla beraber telefonu arıyorlar sonra arkadaşları gidiyor.
O zamandan bu yana eren'den hiçbir haber yok.
denizde,karada her türlü detayli arama yapilmiş ama yok yok yok..yer yarıldı içine girdi sanki buhar oldu uçtu.annesi perişan halde...34 gündür hiçbir ses yok.
Lütfen instagramdan annesi ebru atay 'in hesabına girip ya da Veli eren atay olarak aratıp gönderileri paylaşır mısınız? Twitter ve diğer sosyal ağlardan paylaşım yapalım.
Olay çok çetrefilli ve şaibeli.cok ses getirmesi gerekiyor zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor.lütfen ebru anneye yardım edelim.
Evet bu haberi dun gördüm cok uzuldum Rabbim sag sal bulmayi nasip etsin genceik cocuk.gece kulubu sahipleri ve calisannlari en kotu oraya gidenlerin bile sorguya alinmasi lazim.ben bu isi muge cozer diyorum ve eminim. Ama yetisebilir konu ona insallah😔🤲

Şimdi tweeterda gördüm. 16 temmuz için büfeci gördüm demiş emin mi?
Öyle az çıkan bir cocuksa 5 kişi gittikleri yerden 4 çıkmaları çok garip.
Büfeci gördüğünü söylüyor.baska birisi cips ve su verdiğini söylemiş. Yolda yanında bir erkekle yürüdüğünü söyleyen bir minibüsçü de var ama hiçbiri kesin değil malesef.benzetme de olabilir.
Arkadaşlarının tüm hesapları takip edenler tarafından didik didik edildi.2 kız arkadaşı aşırı rahat ve değişik tipler.

Evet bu haberi dun gördüm cok uzuldum Rabbim sag sal bulmayi nasip etsin genceik cocuk.gece kulubu sahipleri ve calisannlari en kotu oraya gidenlerin bile sorguya alinmasi lazim.ben bu isi muge cozer diyorum ve eminim. Ama yetisebilir konu ona insallah😔🤲
Gece kulübünden de hiç ses yok.bir kere paylaşım bile yapmadılar. Bizim mekandan şu saatte ayrıldığının goruntusu var demişler sadece. Aile de bunu onaylıyor.fakat sanırım yasaklı madde işleri dönüyormuş oralarda .

Bu sorunun cevabı hakkında kimse fikir yürütemiyor işte..
Benim de aklımda hep bu soru.
Mekanda çok kayıtsız bu olaya.bir tek paylaşım yapılmadı erenle ilgili.sanirim yasaklı madde olayları dönüyormuş oralarda.
Beraber eğlenmeye giden kızlar kendi alemlerindeler.hic kimsenin bir çabası yok.anne tek başına uğraşıyor.
Daha önce bu konuyu inceledim, az çok tskip ediyorum. Aklıma ilk gelen madde kullanımı oldu. Rabbim mm yardımcısı olsun, ailesine kavuştursun.

Daha önce bu konuyu inceledim, az çok tskip ediyorum. Aklıma ilk gelen madde kullanımı oldu. Rabbim mm yardımcısı olsun, ailesine kavuştursun.
Amin...
O yaşlar kabul gorme duygusunun had safhada olduğu yaşlar..her türlü kötülüğe açık oluyorlar akılları çabuk karışıyor malesef.
Ne olursa olsun evlat işte...yeter ki sağ salim çıksın hepsinin çözümü bulunur inşallah.annenin sesine kayıtsız kalabilmek çok zor.

Ailenin ekran önüne çıkması şart. Şaibe üstüne şaibe. Allah'ım sen aileye kolaylıklar ver. O annenin yürek yangını ne zor. Burda çok yorum yapmıyorum. Çünkü adli vaka. Şimdi biraz okudum 2-3 saibelı yer var bence.
Evet emniyet de arastiriyordur mutlaka.belki de üstünde durdukları şeyler var aileye bile tam bilgi veremiyorlardir.
Annede hakli olarak sesini duyurmamızi istiyor çünkü o gün oradakilerin kameralarina takılacak bir küçük görüntü bile sonuca götürebilir.sadece 15-16 temmuz günü delikli koy ve diğer mekanda olanlardan ellerinde varsa görüntü topluyorlar. Çaresizlik çok zor olmalı hele evlat söz konusuysa.

Evet emniyet de arastiriyordur mutlaka.belki de üstünde durdukları şeyler var aileye bile tam bilgi veremiyorlardir.
Annede hakli olarak sesini duyurmamızi istiyor çünkü o gün oradakilerin kameralarina takılacak bir küçük görüntü bile sonuca götürebilir.sadece 15-16 temmuz günü delikli koy ve diğer mekanda olanlardan ellerinde varsa görüntü topluyorlar. Çaresizlik çok zor olmalı hele evlat söz konusuysa.
Afiş vs bastırıp koyun, mekanların çevresine asabilirler. Hatta tüm Alacati'ya.

Back