• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Veli Eren Atay,lütfen yardım edin.çok önemli!

Balikcida calisiyor haberi cikti yolda goren cikti ama asla bir yol alinamadi
Cok merak ediyorum ama bir haber alinacagini da dusunmuyorum Allah annesine sabir versin

Arkadaşlarının bilmemesinin imkanı yok. Belli ki kimse bu işe adı karışsın istemiyor. Yüzlerce olasılık var ve hepsi de dipsiz kuyuya çıkıyor.

Çok üzücü, ne kadar da güzel bir çocuk. Bir kayıp için çok uzun zaman geçmiş maalesef, olumlu düşünmek isterdim ama bu mümkün görünmüyor.
O arkadaslari var ya zaten allahın belaları muptezeller. Burda adini yazmak yasak olabilir belki. Erene bi madde vermisler zaten cocuk kendinde degilmis. Hafızasını mı kaybetti o haliyle birine satasti da karşıdaki de bisey mi yaptı yoksa arkadaslari mi bisey yapti ama ne yapılmış olursa olsun anlattiklarindan fazlasini bildiklerine eminim.
Güya beraber gittiler oraya ama kim ereni gördüyse yalnizdi diyor yok cips istedi yok kola istedi yok şu çadıra taş koyuyodu şurda dolaniyodu vs vs ama hep hep hep yalnizdi bunlari yaparken! Bu arkadas bozuntulari nerdeydi eren tek takilacaksa yaninda olmayacaklarsa neden beraber gittiler o kadar cok soru işareti varki hergun kafamda farkli bi senaryo kuruyorum ucunu hicbir yere cikaramiyorum.

Çok acı verici ama öldüyse de ceseti bulunsun bunu yapanlar cezasını çeksin, anneciginin gidip basinda aglayacagi bi mezari olsun yeri belli olsun en azından 🥹

Konu da hicbir basliga uymayan yazilara taşınmış. Bu konunun bir derdim var a acilma sebebi orda cok daha fazla insan olması daha fazla kişinin görmesi içindi. Bu kadar büyük bi platformda acılı bi anneye şu kadarcık bile yardım edilmemesi ne acı.

Konu da hicbir basliga uymayan yazilara taşınmış. Bu konunun bir derdim var a acilma sebebi orda cok daha fazla insan olması daha fazla kişinin görmesi içindi. Bu kadar büyük bi platformda acılı bi anneye şu kadarcık bile yardım edilmemesi ne acı.
Rica etsek de geri mi taşısalar acaba bir derdim var kısmına bilemedim.
Nasıl hiçbir başlığa uygun olmaz aklım almıyor

Rica etsek de geri mi taşısalar acaba bir derdim var kısmına bilemedim.
Nasıl hiçbir başlığa uygun olmaz aklım almıyor
Benim de aklım almadı. Bu keyfi açılmış bir konu mu? Site yöneticilerinin biraz daha duyarlı davranarak empati yaparak bu konuyu bdv nin en üstüne zamk gibi sabitlemeleri gerekirken bir de buraya mı taşınıyor çok şaşkınım. Kayıp bu ya evlat bu. Ben o anneyle empati bile yapamıyorum kalbim sıkışıyor. Onun acısını bu kadar yürekten hissederken şurda bi faydamız dokunsa keşke diye çırpınırken gerçekten konuyu hiçbir başlığa uymayan yazilara mi taşıyorsunuz çok üzüldüm bundan daha büyük dert mi olur Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Benim de aklım almadı. Bu keyfi açılmış bir konu mu? Site yöneticilerinin biraz daha duyarlı davranarak empati yaparak bu konuyu bdv nin en üstüne zamk gibi sabitlemeleri gerekirken bir de buraya mı taşınıyor çok şaşkınım. Kayıp bu ya evlat bu. Ben o anneyle empati bile yapamıyorum kalbim sıkışıyor. Onun acısını bu kadar yürekten hissederken şurda bi faydamız dokunsa keşke diye çırpınırken gerçekten konuyu hiçbir başlığa uymayan yazilara mi taşıyorsunuz çok üzüldüm bundan daha büyük dert mi olur Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen

Zaten konu açmışsınız oradan devam edersiniz, elbette Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama konu 18 Ağustos 2023’te açılmış, dün açılmış bugün taşınmış değil, üyelerin bilgisi olsa bu 1,5 senelik sürede yazarlardı.

Zaten konu açmışsınız oradan devam edersiniz, elbette Allah kimseyi evladıyla sınamasın ama konu 18 Ağustos 2023’te açılmış, dün açılmış bugün taşınmış değil, üyelerin bilgisi olsa bu 1,5 senelik sürede yazarlardı.
Evet ben biraz önce özellikle o tarihte orda olanlara hitap ederek bi başlık açtım dilerimki burdaki dayanışma sayesinde bulalim cocugu🙏🙏🙏

Back