En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.Sosyal medyada görüyorum çok üzülüyorum.
Neden telefon sinyali takip edilemiyor ki?
Delikli koyu iyi biliyorum.En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
delikli koy denilen yerde kamera yok.ailesi o gün orada bulunan insanlardan fotoğraf ve video atmalarını istiyor. Tesadüfen birinin kadrajina takılmış olabilir.
Arkadaşları da çok çetrefilli malesef.hic güven vermiyorlar.
En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
delikli koy denilen yerde kamera yok.ailesi o gün orada bulunan insanlardan fotoğraf ve video atmalarını istiyor. Tesadüfen birinin kadrajina takılmış olabilir.
En son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
Amin...Delikli koyu iyi biliyorum.
Allahım ailenin de Eren’in de yardımcısı olsun…
Müracaat ettikleri söylendi.ben de aynı fikirdeyim çünkü başka türlü aydınlanması çok zor görünüyor.Müge Anli'ya da çıksınlar. Çok üzücü. Retweet atacağım.
Bu sorunun cevabı hakkında kimse fikir yürütemiyor işte..Bugün video fotograf talebi msjini gördüm, birinde bolca video varmış atacaktı. İnşallah bir ipucu cikar. Bence hedef şaşırtma var. En basinda çocuk neden tek gece kulübünde kaldi ki?
Anneyle birkaç kere mesajlastik sadece.birebir tanisikligimiz yok.moonna aileyle iletişim halinde misiniz ?Annesi instagram hesabından genel bir çağrıda bulunarak, görüldüğü yerlerde bulunanlardan fotoğraf ve video talep etmişti. Yorumlarda herkes ellerindeki görüntüleri ilettiklerini söylüyordu.
Bu sorunun cevabı hakkında kimse fikir yürütemiyor işte..
Benim de aklımda hep bu soru.
Mekanda çok kayıtsız bu olaya.bir tek paylaşım yapılmadı erenle ilgili.sanirim yasaklı madde olayları dönüyormuş oralarda.
Beraber eğlenmeye giden kızlar kendi alemlerindeler.hic kimsenin bir çabası yok.anne tek başına uğraşıyor.
Daha öncede paylaşmıştiniz inşallah bulunur kayıp çok kötü yanlış anlamazsınız yakınınizmi kişiEn son telefonunu kaybettiği ve onu aradigi söylendi.fakat son nerede sinyal alındı emniyet mutlaka arastiriyordur.bizim bildiklerimiz çok sınırlı malesef.
Her kafadan bir ses çıkıyor. Kadın belki cahilligine deli çağına denk geldi çık gel diyor ama evden bir şortla çıkan çocuk nereye kaçabilir? Kartından bir harcama da yapmamış.Ya of çok kötü bende denk geldim ve çok üzüldüm Allah yardımcıları olsun. Kayıp duygusu çok zor birsey iyi mi kötü mü insan nasıl kaldirir
Ben ilk defa paylaşım yaptım erenle ilgili.sadece geçen günbaskasinin açtığı farklı bir konuda söz etmiştim.Daha öncede paylaşmıştiniz inşallah bulunur kayıp çok kötü yanlış anlamazsınız yakınınizmi kişi
Gülistan Doku ile ilgili belgesel izlemiştim. Çok korkunç çok.Görüyorum sosyal medyada çok üzülüyorum...
Bir de senelerdir bulunamayan Gülistan Doku var malesef =(
Umarım bir an önce bulunurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?