• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

Ben diziyi yeni izlemeye başladım..
Bu Duygu denen hanım gerçekten travesti mi? Yoksa rol gereği ses deiğişimi mi var çok merak ettim :27:

Son düzenleme:
duyduğum kadarıyla gerçekten travestiymiş:))) çok güzel dizi ay bende çok seviyorum :)

Dün eşim diyor travesti surata bi bak, ben diyorum hayır değil başkasının sesi :52:
netten araştırayım bari :27:
Ya izleyecek dizi yok ki. Bir dizi tutturayım dedim ve birazda sevmeye başladım işte.. fena değil

Ben diziyi yeni izlemeye başladım..
Bu Duygu denen hanım gerçekten travesti mi? Yoksa rol gereği ses deiğişimi mi var çok merak ettim :27:

o gerçek travestiymiş , hatta ilk defa bi dizide travestiye kadroya alınarak rol veriliyormuş :44:

[sıze=3]dün eşim diyor travesti surata bi bak, ben diyorum hayır değil başkasının sesi :52:
Netten araştırayım bari :[sıze=3]27:[/sıze]
ya izleyecek dizi yok ki. Bir dizi tutturayım dedim ve birazda sevmeye başladım işte.. Fena değil
[/sıze]

çarşamba günü dizi başladı merhamet diye:) kanal d galiba. Ilk bölüme netten bak kaçrmamış olursun. Gerçekten izlenicek bi dizi bence takipçisi olabilisin:))

o gerçek travestiymiş , hatta ilk defa bi dizide travestiye kadroya alınarak rol veriliyormuş :44:

Bende erkek gibi kadın sanımıştım, hani bazı kadınların mizacı, suratı erkeğe benzer ya..:)
'Trans bireymiş' (travesti'yi kullanmaktan korkanlar/çekinenler için uydurulmuş)
Evet daha önce hiç görmemiştim dizilerde travesti..

zehra kadiri çok seviyor tamam anladık ta bir anda bu kadar değişir mi insan :53:
bence cok pişman olucak kadir yine ayselle yakınlaşıcak ve zehra intihar teşebbüsünde bulunacak klişe sahneler:ssz:

ethem gibi iyi bir kötü karakter görmedim ethemi sevdim ya
ayseli en cok düşünen o doğum gününü bir o unutmamış:46:

zeynep ve ismail çifti ne gıcıklar ya
kızda ne gurur varmış ismail neler yaptı hala terketmiyor
ofisteki kadın ismaile asılacak gibi görünüyor o da meyilli zaten hemen aldatıcak kızı ve hakettiğini bulucak:36:

duyduğum kadarıyla gerçekten travestiymiş:))) çok güzel dizi ay bende çok seviyorum :)

hakikaten mi, cok şaşırdım ben rol gereği sanıyordum. :1::1:

ah Kadir bunu yapmayacaktın Aysel'e.. seni bir kasık suda bogmak istiyorum..... İrfan bile yapmadı lan bunu Aysel'e... Kim dedi sana git o kadar iç diye. Ah Kadir vah Kadir... Yakıstı mı bu sana simdi he? :41::41::41::41::41:

hele Zehra'ya bak sen.... hanım kızımız.. gördük hanım kızı.. Kadir'i kendine mecbur bırakıyo.. Ama senin sandıgın gibi Kadir Aysel'i ihtiyaclarını karsılamak için kullanmıyo... Ha simdi yazık olacak sana iste? Aslında olmayacak kendin kasındın.. Yine sanslıydın ki Kadir sarhostu, yoksa cok beklerdin canım sen :35::35:

Ama Aysel, Kadir'i affedecek mi? Affetmeyecek...

Ethem'i bende cok seviyorum yahu, ikisi kanka olsalar ya. :1:

bizim zehraya bak sen... bi insan anca bu kadar degisime ugrayabilir
önce sirf zaman istedi diye terk et adami, simdi baskasini sevdigini bile bile birlikte ol...
gurur ve mantik devre disi...

selmanın zehrayı bu şekilde yönlendirmesi çok saçmaydı ya. "ihtiyaç" kelimesine gıcık oldum zaten. ne yani erkeklerinki sadece basit bi "ihtiyaç" mı? ve kadınlar bu ihtiyaç için kullanılan sıradan ve basit yaratıklar mı.. hoş olmadı bu..
ayrıca bi erkeği elde tutmak şart mı, ya da tutmak içn bu kadar alçalmak..
ne bilim ya.. ethemiii seviom bi tek artıkkkk :) hele gülüşü nihaha :)

Bi önceki bölüm süper heyecanliydi, hic bu kadar dikkatle izlememistim..
En son bölümü esim karadayiyi izledigi icin, anca reklam aralarinda izleyebildim.
Yarin netten bulup izlicem..

Kadirle zehranin yatakta olduklarini gördüm bi ara sok oldum..
Nereden nereye, saf kiz saf... Deger miydi :53:

Son düzenleme:
anaaam evleniyolar :53::53:

[video=youtube;a00Ro116mKc]http://www.youtube.com/watch?v=a00Ro116mKc[/video]

Kızlarrrr dizi 18 Martta final yapıyormus..

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj ve İlker Kaleli'nin oynadığı Kayıp Şehir, 26. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin ilk yönetmeni Cevdet Mercan, dizinin sık sık gün değiştirmesiyle beraber ekipten ayrılmıştı. Yeni yönetmenle birlikte reytinglerin de düşmesiyle ekranlara veda etme kararı alan Kayıp Şehir'in final bölümü 18 Mart Pazartesi günü yayınlanacak.

Lanet olsun bu dizi bu kadro böyle bir sonu haketmiyordu... :50::50::50:

Fragmanı da erken yayınlamıslar, sona geliyorlar ya.. İnanamıyorum yaa!!!
Gözümü bile kırpmadan seyrettigim tek diziydi :14::14::14::14::14:

K... Zehraya baksen Aysel'e meydan okuyor kendince... Kadir seni nikah masasında terketsin de sen gör.

Buda e*şi den alıntı,
sonunda aysel'in intihar edeceği dizi..
hadi benden bi kıyak size. ama intiharın nedenini söylemem.
bir de çok kıvrak bir manevra bekliyor izleyenleri, bekleyin görün..

Mutlu son bari olsun, Kadir ve Aysel kacsın ve mutlu olsunlarr :43:

Belliydi zaten böyle olacağı :19:
Rahşan Gülşan yazmıştı , canım diziyi harcadılar sosyal mesaj veriyor diye..
yazık oldu :20:

hangi diiziyi tutsam hemen final yapıyorlar olamaz yaaaa:47:bir kayıp şehir bir kuzey güney var onlardan başkada birde merhameti sevdim şimdilik bari onlarıda bitirmeseler:16:

Ayy inanmiyorum, fragmani izlerken bi tuhaf oldum. Evleniyolar mi:53:

Filmin yada dizinin sonunu aciklayanlara sinir oluyorum, ne gerek var ki..
Birakin izleyelim öyle görelim, ne heyecani kaliyor yani simdi ?

Final olmamaliydi bu dizi, üzüldüm cidden..

canları sıkılınca bitiriyorlar yazık ya izleniyorduda baya ,reyting almayan dizi de değil,tabi sosyal mesaj veriyor siyahıda kapalısıda transıda oynuyor ya birileri beğenmemiştir tabi tv dünyasına uymayan hareket yazıklar olsun valla ya :47:

nasıl biter ya.. bitmesin bitmesin bitmesin yaaaaaaa
kime battı da bitiriyolar acaba.
izleyecek dizi kalmayacak desenize....

Back