Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze=3]ben diziyi yeni izlemeye başladım..
Bu duygu denen hanım gerçekten travesti mi? Yoksa rol gereği ses deiğişimi mi var çok merak ettim [/sıze]
duyduğum kadarıyla gerçekten travestiymiş:))) çok güzel dizi ay bende çok seviyorum :)
Ben diziyi yeni izlemeye başladım..
Bu Duygu denen hanım gerçekten travesti mi? Yoksa rol gereği ses deiğişimi mi var çok merak ettim
[sıze=3]dün eşim diyor travesti surata bi bak, ben diyorum hayır değil başkasının sesi
Netten araştırayım bari :[sıze=3]27:[/sıze]
ya izleyecek dizi yok ki. Bir dizi tutturayım dedim ve birazda sevmeye başladım işte.. Fena değil[/sıze]
o gerçek travestiymiş , hatta ilk defa bi dizide travestiye kadroya alınarak rol veriliyormuş :44:
çarşamba günü dizi başladı merhamet diye:) kanal d galiba. Ilk bölüme netten bak kaçrmamış olursun. Gerçekten izlenicek bi dizi bence takipçisi olabilisin:))
duyduğum kadarıyla gerçekten travestiymiş:))) çok güzel dizi ay bende çok seviyorum :)
o gerçek travestiymiş , hatta ilk defa bi dizide travestiye kadroya alınarak rol veriliyormuş :44: