• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

özet vermeyeceğiz dediler...ama şuan özetteler gece yarısına kadar sürer saçmalık yaa

ayyyy! ayyyy cok süper bir bölümdüü.......... Kadir Aysel sahneleri yogunluktaydı :31:

Kadir, Zehrayı ne güzel de bıraktı sokakta.. oh iyi oldu sümsük Zehra sana. :27::27:

Kadir'e de kızmıyor degilim.. sevmiyorsun işte bu bariz belli, kıza da haksızlık etme :51: yada et ya bosver :36:

Ben halen, Aysel ve İrfan sevgili mi? arkadas mı? çözemedim arkadas. :52:

Sadık ve Zeynep cok dogal oynuyorlar.. İsmail'e gıcık kapıyorum hele o kapıdan girişi yok mu eve tam sövmelik. :41::41::41:

Bu arada Aysel arabaya bindi, sonra ne oldu? yattım bende.

fragman harikaa :36:

ethem, aysel'i bir yere kapatıyor.. hem irfan hem kadir arıyor... aysel'i bulan kadir oluyor ve sanırım irfan bunları sarılırken görüyor... :16::16::16::16:

irfan'a yine üzülüyorum ama zehra'ya hic acımıyorum.

Son düzenleme:
[video=youtube;68OirDbKb2U]http://www.youtube.com/watch?v=68OirDbKb2U[/video]
irfan ayselle kadiri görüyor:18:

Bende istemiyorum...

Bihter ve Behlül gibiler...

Dizi bile olsa kardeşinin sevgilisine aşık olma durumunu normal karşılayamıyorum...

Yani. Aklım almıyor bunu.Her dizide de mevcut bu durum.Mesela Kuzey Güney ; hep iki kardeş iki can arkadaş aynı kıza aşık olmak zorundalar mı?

süper bir aşk kadir ve aysel sırf bu aşk için bu diziyi izliyorum bu bölümü asla kaçırmam aslaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

bu bölüm süer geçecek.............:34::34:aysel ve kadir:54::54:

süper bir aşk kadir ve aysel sırf bu aşk için bu diziyi izliyorum bu bölümü asla kaçırmam aslaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52:

Bizden baska Aysel Kadir ci bulabildik sonunda. :17:

manyak bunlarr yaaa seviyorum ethem ve aysel ilişkisini :))

Evet yaa süperler.. Aysel bu bölüm gercekten kendini daha yukarılara taşıdı. Arabada diğer adama diyor ya rica ediyorum de lan adam da rica ediyorum diyo. Aysel de kibar haydutlara düsmüşüm diye kahkahayı kopartıyor. :1::1::1: bu sahne mi dersin, oyun oynarken ki halleri mi dersin, Ethem'e kafa tutusları mı dersin... yok böyle birsey ya... Cok güldüm bu bölüm ben.

İrfan da sadece içsin, s*csın. baska bişey yok Aysel de Aysel.. Ama Aysel yok. Kadir ise sonuca gitti Aysel'i kaptı. Hem Duygu da konustuklarını duydu. Aysel'e bir bir anlatır artık.

Ama o son sahne yok mu? Aysel'in Kadir'e ben hep seni cagardım deyip boynuna atlaması, Kadir'in ona sarıldıgında içten koklayısı yok mu?? Harikaydı yaa......

süper bir bölümdü zevkle izledim aysel sana hastayım kızzzzzzzzzz:9::9:çok güzel sahnelerin vardı son dakikalarda kadirin ayseli kurtarması bomba gibi düştü bayıldım .irfan seni hiç sevmiyorum ancak iç bağır çağır icraat sıfır bas git sen işine:52::52:aysel ve kadir olsun :16:

Dikkat ettiniz mi Aysel'in sesi cok degisik, adliyeye giderken Kadir ile konustugundan beri. Hasta galiba :16:

kızlar fragmanda irfan kadir-ayseli görmüyo mudu? neden bu bölümde yoktu peki? yeni yönetmen geldiğinden beri mantık hatası çok olmaya başladı. senaryo da saçmalaştı.

ama aysele bayılıyorummmmm ya. bu bölüm çok güldüm. kadir ve ismailden nefret ediyorum. irfana acıyorum.
ethem ile aysel aşkı süperrr. aysel bir numarasın kızım. bu arada hasta galiba. sesi biraz gitmiş ama performans mükemmmmeeeelll. üstüne oyuncu yok. yok berenmiş yok tuba ymış. hepsi o....tan teyyareeee :D

ismail sen gıcık ne tipsiz bir adamsın yahu güzelim kız seni aldı sen birde üstüne durmuyon ikide bir suratsız çekilmez hallerinle eve geliyon eşine bir gün güleryüz göstermiyon sonrada ne yaparsan yap zeynep sen nasıl insansın zeynep yok bebeği benden habersiz alacamıydın zeynep demelerin sanki kendi kadın zeynep evin erkeği ikide bir kadına çemkiriyor sen zeynebe güleryüzle yaklaşıpta derdini sordunmu ki kadında hamileliğinin sevincini sana versin suratsız:47::47:

Son düzenleme:
dün akşam ki bölüm yine cok güzeldi
kadire zehrayı kandırdığı için çok kızıyorum
madem aysele duygu besliyorsun neden kızla nişanlandın
ismaile bende cok gıcık oluyorum bir kaşık suda boğası geliyor insanın
zeynebi sevdiği için böbreğini verdi ama
evlenince bambaşka bişiy oldu
irfan içince saçmaladı aysele güvenmediğini belli etti
evet irfanın onları gördüğü sahne yayınlanmadı
zaten kadir oraya vardıgında irfan daha yeni adresi öğrenmişti:1:

dün akşam ki bölüm yine cok güzeldi
kadire zehrayı kandırdığı için çok kızıyorum
madem aysele duygu besliyorsun neden kızla nişanlandın
ismaile bende cok gıcık oluyorum bir kaşık suda boğası geliyor insanın
zeynebi sevdiği için böbreğini verdi ama
evlenince bambaşka bişiy oldu
irfan içince saçmaladı aysele güvenmediğini belli etti
evet irfanın onları gördüğü sahne yayınlanmadı
zaten kadir oraya vardıgında irfan daha yeni adresi öğrenmişti:1:

canım fragman yanıltıcıydı.
o sahne de İrfan Spor Kulubüne bakarken gözüküyo..

Back