How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kayıp Şehir Kanal D

aaaaaa:53::53::53:
dizi bitiyormu? neden ama ya reyting de ii diye biliom nerdeee? nereyi imzaliycaz bende imzaliyim

Son düzenleme:
Final yapmasın bu dizi hadi engel olamadık yaptılar Kadirle Aysel olmasın :19: Öyle mutlu son olmaz olsun:20:

bu seher manyak yaaa...yoköle yok böleeee

kadir aşağa tükürse sakal yukarı tükürsa bıyık....zehra ile evlenmesede ayselle olamaz...

yaa bence kadir zehra ile evlenecek fragmandamıydı neredeydi hatırlamıyorum ama kadirle zehra arabanın içinde.....zehranın boynunda gerdanlık vardı at nalı kadar....

demekki nikah olmuşki takı takılmış....

yaa bence kadir zehra ile evlenecek fragmandamıydı neredeydi hatırlamıyorum ama kadirle zehra arabanın içinde.....zehranın boynunda gerdanlık vardı at nalı kadar....

demekki nikah olmuşki takı takılmış....

kadirnikahtan kaçtı umarım geri dönmez :8:

evet öyle bir foto paylaşmıştı İlker Kaleli...

bunu yapmayacaktın Kadir :43:

Zeynep ne kadar tatlıysa İsmail de o kadar gıcık!!!

Şehnaz da az degil

Son düzenleme:
şehnaza gıcık oldum :47:gıcık içten pazarlıklı o kız:19: bide açık saçık giyinmeye çok meraklı:27: böyle ünlü olmaya çok meraklı sırf kendi ünlü olmak için irfanlara geldi pislik
zehraya dicek söz bulamıyorum onun kadar gurursuzu yoktur dudaklarını büküyor ya gıcık oluyorum
ahh ahh irfana üzüldüm bu bölümde aysele o kadar aşık ki gözü kimseyi görmüyor kimseyiiiii
bu arada şehnazda irfana içki içirir sonra onla beraber olur demedi demeyin
en son ne oldu kadir kaçtımı onu izleyemedim kaçtıysa geri döner nikaha bence çünkü resim vardı boynuna takı takılmış halde:31:

$559677_471901736196965_829434096_n.jpg

evet yanlış görmemişim...iiştee kadir geri gelecek........çünki aklı ayselde kalsa bile, abisinin sevgilisi olması, artı hayat kadını olması, ethem belası kadir mantığının peşinden gidecek.....

ama zehra ile mutlu olamayacak zehra herşeyi biliyorum demesi, onun lehine olacak çünki.....kadir bilmediğini düşündüğü için, vicdan azabı çekiyordu....birlikte olmalarını o an gelişen bişey sanıyordu........

ama şimdi zehranın onu tuzağa düşürdüğünü düşünüp daha çok agresifleşecek....sorunlar sorunlarr olacak....

Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinin final yapacağını öğrenilmesinden sonra imza kampanyası düzenlenip, dizinin bitmemesi için kanala tepki gösterilmişti. Kanalınsa bu dizi hakkında aldığı karardan dönebilme ihtimalinin olduğu konuşuluyor.

Kayıp Şehir'in ayrıca, Show TV ile görüştüğü, ancak dizinin maliyetinin yüksek olması nedeniyle pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

Show TV ile dizinin yapımcı şirketi anlaşmaya varırsa Kayıp Şehir bitmeyecek ve yeni bölümleriyle yeni kanalında yayınlanmaya devam edecek...

yuffiiii :8::8::8: insallah Show'a gecer... ve bu yasananların hepsi rüya olsun.. Kadir Aysel askını gizli saklı biraz da izleyelim.. :36::36:

Kanal D'de yayınlanan Kayıp Şehir dizisinin final yapacağını öğrenilmesinden sonra imza kampanyası düzenlenip, dizinin bitmemesi için kanala tepki gösterilmişti. Kanalınsa bu dizi hakkında aldığı karardan dönebilme ihtimalinin olduğu konuşuluyor.

Kayıp Şehir'in ayrıca, Show TV ile görüştüğü, ancak dizinin maliyetinin yüksek olması nedeniyle pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı iddia ediliyor.

Show TV ile dizinin yapımcı şirketi anlaşmaya varırsa Kayıp Şehir bitmeyecek ve yeni bölümleriyle yeni kanalında yayınlanmaya devam edecek...

yuffiiii :8::8::8: insallah Show'a gecer... ve bu yasananların hepsi rüya olsun.. Kadir Aysel askını gizli saklı biraz da izleyelim.. :36::36:

inşallah bitmez ya tv de izlediğim en kaliteli değişik dizilerden biri sırf yan karakterlerinden bile bir sürü hikaye çıkar bu diziye :8: :8:

sonunu izleyemedim kadir kaçtı demek ki ne sinir bir çocuk ya
şehnaza bende gıcık oldum ünlü olmaya gelmiş istanbula
bir o eksikti ailenin başı beladan kurtulmuyor o çıktı şimdi de:6:

ismailin zeynebi aldatacağı kesinleşti basiretsiz herif:36:
adam aşkından böbreğini vermişti
ne aşkmış hemen bitiverdi:27:

bende çok seviyorum bu diziyi, bitmesin ama
eşim dizilere baktırmıyor ders çalıştığımız için (yalan dünya ve muhteşem yüzyıl hariç)
tabi ben napıyorum, internet sağolsun ütümü yaparken, yemeğimi pastamı yaparken izliyorum
ama pazartesi yalan dünyadan sonra olması iyi oldu, ikisi arka arkaya çıkıyor aradan
ama dizi orjinal hakkaten

geç saatlere koymaları sebebiyle merak ettiğim ama hep kaçırdığım bir diziydi bugün netten başladım izlemeye kadire inanamıyorum ve yazık diyorum...

dizimiz kalkmıyormuş kızlar,,,, umutsuz ev kadınları fox a transfer oluyormuş............

Back