How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kayıp Şehir Kanal D

kim evleniyor yaaaaa??*
eeee kanal ve senarıst el birliğiyle dizinin içine ettiler işte,intikamdan çok mu kötü diziydi de,perşembe saat 20 yi intikam a verdiler......

kim evleniyor yaaaaa??*
eeee kanal ve senarıst el birliğiyle dizinin içine ettiler işte,intikamdan çok mu kötü diziydi de,perşembe saat 20 yi intikam a verdiler......

berenin dizisi ya berenin sponsoru kanal d ama o çok güvendikleri intikam beklenen çıkışı yapamadı keza merhamette öyle bu sezon adam gibi tek dizisi kayıp şehir vardı onuda bitirmeyi başardılar anlaşılan birileri diziden rahatsız olmuş :47:

okadar güzelki...nasıl bitirirler anlamıyorum, intikam hiç çekici değil....

kızların dediği gibi sosyal mesaj veriyor...her telden insanı ele alıyor....

ama faceden kayıp şehirin sayfasında yazı var bugün dizinin biteceğini söylemişler, ama heran sürpriz olabilir demiş.......

inş. bitmez......

ayrıca ethem ve aysel aşkına bayılıyorum yaa tam tencere kapaklar ama işte.....

nasıl bir hediye verdi....süperdi....kadire gıcık oldum...anında aysele vuruldu zehrayı bıraktı....

en basiti kardeşim abin seviyor nasıl bu kadar aleni rahat oluyor.....hem nişanlı hemde abisinin sevdiğini biliyor...........

Bence Kadir gerçek hayattada beş para etmez gazetecilere falan tükürmüştü :20:

ondan sonra da böyle seylere alısık olmadıgını söyleyerek özür dilemişti...

insallah bitmez baska kanal alır da devam eder.. dün iş arkadasım geldi Esra Kayıp Şehir bitiyormus diye isyanlarda, bende aynı sekilde........ :43:

neden final yapılıyor ya:ssz:
diziyi izlerken zamanın nasıl gectiğini anlamıyorduk
yeni yönetmenle beraber saçmalamıştı dizi zaten
sonunu getirdiler demek
aysel intihar etmesin bence ethemle mutlu son olsun
onu bir tek ethem anlıyor...

ya kanald senin varyaa allah cezanı versin
:47::47:şu hayatımda izlerken kendimden geçtiğim dizilerin hepsini final yapıyor:43:
resmen rezil etti kanal d diziyi bundan sonra kanal dyi açmıcam internetten izlicem:31:
kızlar protesto yapalım kimse kanal dyi açmasın:47:
madem final yapıyorlar bari ethemle aysel evlensin ayseli gerçekten seven sadece ethemdir başkası değil:26:

evet bi faydası olmayacak gibi...... ne keyifle izliyordum diziyi ya sanki cok önemli birşeymiş gibi acayip canım sıkılıyo bitecek olmasına..

baska bir kanal alsa, kanal d senden nefret ediyorum :41::41::41::41:

galiba Nazan Kesal da imzalamıs Nazan K. Sanatcı diye gördüm :1::1:

bugune kadar dizi bitmesin diye baslatilan hangi kampanya ise yaradi ki...
seyircelerin fikri kanallar icin önemli olsaydi, sevilen dizileri böyle katletmezlerdi zaten
adamlarin tek umurlarinda olan sey
para para para... :34:
ben alistim artik, fazla baglanmiyorum bi diziye, sürekli takip ettigim hic bi dizi yok
cünkü eninde sonunda ya sacmaliyor bitsin diye yalvariyorsun,
yada en güzel yerinde finalsiz vedasiz cat diye kaldiriyorlar programdan.

Dizi bitecek diye reklam yapıyor olablirler :34:
Kadir Zehrayla yattı mııı :53:
İzleyemedim bölümü
Yanlız kızı suçlu bulmayın, arkadaşı resmen adamla yat dedi :)

yatti. ickiliydi, zehranin bi öpmesine bakti hemen yelkenler suya... :1:

Salak:) ama ben nedense zehraya üzülüyordum. Yani Kadir zamnında az vaatler vermemiş zehraya, ne oldu deli gibi aşkına
Ayselin yolu belli zaten, kendi denginde bir adamla olmalı, Ethem gibi:)

Benim anlamadigim zehra cok gururlu bi kizdi, sirf askindan emin degil diye cocuga sirtini cevirmisti.
Peki ya simdi, aldatildigini bile bile kendini kadirin kollarina atti..
Bari heyecan katicaksaniz da sallamasyon yapmayin.

nerde güzel dizi var onu kaldiriyolar nerde sacma dizi varsa hala yayinda :37:

Back