• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

[video=youtube;iOEEiDcjjvc]http://www.youtube.com/watch?v=iOEEiDcjjvc[/video]

Ekranların bir dönem reyting rekorları kıran dizisi Kayıp Şehir yapımcıları zor günler yaşıyor. Önce yayın saati, ardından yayın günü defalarca değiştirilen dizi,pazartesi gününe alınca reytingleri birden bire düştü.

Ben de dahil pek çok kişi diziyi izlememeyi tercih etti. Bunda senaryonnun artık sıkıcılaşmasının da büyük etkisi var tabi.Bunun yanında aynı gün ATV'de Karadayı Star'da da Oses türkiye olunca dizi bu hafta 10. sıraya kadar geriledi.

Anlaşılan diziyi kötü günler beklliyor. Tabi bir atak yapmazlarsa...

insallah bitirmezler, suskunlardan sonra heyecanla seyrettigim tek dizi..

gelmisken bir de foto ekliyim.

bakin bakin Aysel ve Kadir'e....:24::24:

$19597_336779749761570_1492619700_n.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar yönetmen değiştikten sonra diziden tat alamamaya başladım. gerçi hala izliyom ama :)))
ya bazı şeyleri seyirciye buldurmadan seyirciyi düşündürtmeden tak diye sebep işte bu diye insanın gözüne gözüne sokuyolar dizide olan biten olayları.
yani olaylar arasındaki bağlantılar da iyi kurulamıyor. ör/ kadirle zehra annelerini almaya gittiler ya bara, kadın niye ayseli anlatıyo ki. başka yerden bağlantı kursunlar. ve bunun gibi çok alakasız örnek var ya bikaç haftadır. sinirlerim bozuldu. tabi reytingler düşer. ekşın yok arkadaş artık..

artıııı: kadir saç fetişisti çıktı. (doğru mu yazdım bilmiom ama :) ) habire saçlarıyla oynadı ayselin.

ayselin ilk kez yüzü güldü. bi ara gerçekten seviyolar bunlar birbirlerini gerçek hayatta zannettim. aysel irfan ve ethemle nasıl konuşuyo, kadirin yanında kediiii :)
ama her ne kadar kadir-aysel aşkına karşı çıksam da 1 numara sın kızım sen aysel. ethemle irfanın oyunculukları da mükemmel. gerisi fıs.

ayselller ağlamazzzzz ;)

ne bölümdü beeee :16: aşk dolu :16: sevgi dolu :16: ihanet dolu :52:

en bastan beri Aysel Kadir'ciyim. hep birlikte olsunlar istediysem de dün ben bile biraz rahatsız oldum ama sonra hemencik gecti. bu kadar hızlı Kadir'in acılacagını hic düşünmüyodum. ee ne yapsın ilk defa bu duyguları hissediyo.. duygu demişken niye Kadir ve İrfan'ın konustuklarını anlatmadı gıcık kadın :41::41:

Aysel Kadir sanki gercekten sevgiliymiş gibi oynadılar.

Kadir'in dublajı bazen cok yapay olsa da ask sahnelerini bize hissettiriyo.

bol bol Aysel Kadir izledik. gözümü bir an olsun ayırmadım. hatta erkek arkadasıma kayıp sehir baslıcak mesaj falan atamam diyorum o derece kaptırdım, ne yazik ki ratingler daha da düsmüş.

bundan sonra bol bol ekşın olucak... bundan süphe yok. :51:

Son düzenleme:
süper bir bölümdü kadirin aysele bu kadar erken açılacağını bende tahmin etmezdim ama aysel iyi yaptı ethemle irfana onada bu yakışır .ismail yine senden gıcık kaparak izledim kendini beğenmiş seherin yaptıklarından hiç hoşlanmıyorum aileni bırakıp nasıl başka evde yaşarsın ve annesinin yüzüne bile bakmıyor ya salak annesinin adına üzüldüm zavallı kadın hangisiyle baş edecekse artık:50::50:

ben kadire gicik oldumm, hemen kadinla yatmali miydi ? o kadar delikanli ayagina yat git abinin sevgilisiyle ask yasa kadini yataga at püüüü:20:

diziyi geç yayınlıyorlar, reytingler hemen düşer tabi....ben çok sevmeme rağmen saat 11 de kapattım....netten izlerim dedim...

yalan dünyada sadece zerrin işi götürüyor diğer sahnelere gülmüyorum bile..

bence gülse birsel farkı var burada ayrıcalık gösteriliyor....

diziye gelince.....kadirle ayselin bu kadar çabuk kaynaşacağını hiç düşünmedim....ketun aysel.....hiç kimse yokken hayatında irfana bile bu kadar çabuk açılmazken

kadire ikikeredemi aşık oldu ???? aşk böyle bişeymi???

sonra kadir aysele ne gözle baktığı, irfanı yargıladığı dönemler hemen ne çabuk bitti...

bence aysel kadir ilişkisini hemen birleştirmemelilerdi........

aysel biraz çekimse kalmalıydı........kadirde ....

ben kadire gicik oldumm, hemen kadinla yatmali miydi ? o kadar delikanli ayagina yat git abinin sevgilisiyle ask yasa kadini yataga at püüüü:20:

birlikte olmadılar ki, sadece uyudular. ben mi birsey kacırdım. :53:

WomenLove canım, Aysel İrfan'a asık degildi ki Kadir'e asık oldu. Bende biraz vicdan azabı cekmelerini falan isterdim ama Kadir direk ben seni bırakmam demeye falan basladı sastım kaldım. :53: O da farklı duygular hissediyo işte ilk defa.

bende su iki oglanin ikide bir biseyler calip calip `guya` iyilik yapmasina gicik oldum. ne bicim bi sey empoze etmiye calisiyolar. iyilik bu kadar ucuzmu:19:

uzun zaman sonra bu bölümü izledim bakalim neler olmus diye

anne hala cok itici
ismail hala gerizekalinin, vicdansizin önde gideni
aysel hala cok seksüüü :17:
ve herkes hala aysele asik :1:

ask sahneleri cok güzeldi, ama damakta biraktigi tat aciydi...
bakalim haftaya neler olacak... fragman ne zaman cikacak acaba

uzun zaman sonra bu bölümü izledim bakalim neler olmus diye

anne hala cok itici
ismail hala gerizekalinin, vicdansizin önde gideni
aysel hala cok seksüüü :17:
ve herkes hala aysele asik :1:

ask sahneleri cok güzeldi, ama damakta biraktigi tat aciydi...
bakalim haftaya neler olacak... fragman ne zaman cikacak acaba

Cuma sabahı cıkıyor canım. dört gözle bekliyorum fragman cıkmasını. :12:

ben bu dizide gökçe bahadırı çok sevdim,çok başarılı,normalde bu tip yırtık hatunları sevmem ama öyle güzel canlandırıyo ki aysel tiplemesi gözüme batmıyo
$GKE-BA~1.JPG

[video=youtube;XSxE6rHtj1k]http://www.youtube.com/watch?v=XSxE6rHtj1k[/video]

Herkes bi Aysel Kadir aşkı tutturmuş gidiyor, İrfan'a ya acıyor yada gıcık oluyor...:45: Peki şu sütten çıkmış ak kaşık mütiş karakterli Kadir'in (:57:) nişanlısı için ne düşünüyorsunuz? :106:

Herkes bi Aysel Kadir aşkı tutturmuş gidiyor, İrfan'a ya acıyor yada gıcık oluyor...:45: Peki şu sütten çıkmış ak kaşık mütiş karakterli Kadir'in (:57:) nişanlısı için ne düşünüyorsunuz? :106:

(Kadir'imin :16: ) nişanlısı için tek söyleyecegim,
sümsüğün teki.. :37:

:1:

Son düzenleme:
zehra ile selmaya gıcık oldum :47:hele zehranın temiz namuslu aile kızıyım triplerine katlanamıom

Son düzenleme:
Back