• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayıp Şehir Kanal D

kızlar elmas hanım anahtarların aynı olduğunu nasıl anladı.ilk eve girerken kilide soktuğu nazar boncuklu anahtarmış yani kendindeki anahtarmış sonra farkına varmaya başladığı zaman da cebinden emlakçının anahtarını çıkardı ve güya orda anladı aynı anahtar olduğunu. ama ilk kilide soktuğu zaten kendindeki anahtardı yani ayselin çantasından aldığı :44:

bi de meryem hanım niye kendini o viranelikte yerlere attı,intihar mı etmek istiyordu da kocasının hayalini gördü

çok güzel bir bölümdü çok gelelim yorumuma
zehranın annesi resmen hırsızlık yapıp ayselin çantasından anahtarı aldı birde yüzsüz yüzsüz soruyor bu anahtar ne diye?
zehra kaç kez öpmeye yeltendi kadiri ama kadir istemedi çünkü kadir aysele aşık
aysel bence kararsız irfanın ayagı kırıldıgı için evde ona bakarken gözleri doldu çünkü irfan çok seviyor onu onunda aklı karışık
şu sehere gıcık oldum ulan bir erkek için anneni o kadar üzmeye değer mi?
ismailin karısına ne demeli boğazlı kazak giymiş kar yagmur var sokakta açık ayakkabıyla dolaşıyor o kıza niyeyse sinir oluyorum
hele ki zehranın dudak bükmeleri beni öldürüyor ya
birde bu dizinin saatini değiştire değiştire izleyicisi kalmıcak bakın görün:47:

bu bölüm duragandı yaa, cok keyif alamadım. zaten Aysel Kadir sahnesi de cok azdı. Meryem'e ve İsmail'e gıcık oluyorum.
ama ben İsmail'in karısını cok begeniyorum zarif bi kadın.

anahtar olayını pek anlamadım. bir orada bir burada.

sümsük Zehra'yı Kadir öpmedii, heyyt beee:7::7:

haklisin kizmakta ama boyle bir dizinin pesinden kosmaya deger bence

Severek izledim hep diziyi en son pazartesine aldılar baştan kayıp şehiri izleyip daha sonra leyla ile mecnunu izliyordum ama şimdi saatini değiştirdiler leyla ile mecnundan vazgeçemediğim için izleyemiycem artık maalesef yönetmenini bile bıktırdılar bizim gibi tutulan bir dizi üzerinde bu kadar oynama yapılmamalıydı.:50:

Kanal D’de yayınlanan Kayıp Şehir adlı dizinin yönetmeni Cevdet Mercan diziye veda etti. Mercan’ın diziden ayrılmasının nedeninin kanal yönetiminin siyahi erkek karakter Daniel ile Seher’in "aşkının" sonlandırılmasını istemesi olduğu ileri sürüldü.

Kanal D yönetimi Kayıp Şehir adlı dizide siyahi karakter Daniel ile Seher’in birlikte olmasını istemeyerek bu ilişkinin bitirilmesini istediği, bunun üzerine yönetmenin diziden ayrıldığı ileri sürüldü.

Gazeteciler.com’da yer alan habere göre, Kayıp Şehir adlı dizide oyuncular ya da hikaye değil yönetmenin damgası vardı. Dizinin yönetmeni Cevdet Mercan çarpıcı bir eylemle diziden ayrıldı.

Dizide Seher ile siyahi erkek Daniel'in aşklarını kanal yönetiminin baskısıyla sonlandırmak zorunda kaldığı için diziden ayrılan Mercan, çektiği son bölümde son sözünü ilginç bir şekilde söyledi. Yayıncı kuruluşun baskısı sonucu polis tarafından öldürülerek diziden çıkarılan Daniel karakteri için, Seher'in organize ettiği 'Daniel Yeko için adalet' kampanyasına dizinin yönetmeni de imzasını attı. Mercan, dizinin sevilen karakteri Seher'in imza kampanyasına kendi adı ile imza attı.

kanal d nin yaptığı ayıp ama artık bi dizinin bitirilmesi için bu kadar uğraşılmazki dama taşı gibi oynuyorlar resmen diziyle:47: ayrıca dan'in öldürülmesini neden bu kadar istediki uyuz kanal d :47: bu arada zehranın dudaklarını şişirip suratını asmasına bende çok gıcık oluyorum :47:

Son düzenleme:
Kızlarrrr bu bölüm süper olucak... Kadir ilk defa Aysel'e güzel ve askla (ethem'in ifadesiyle yanık) bakıyor.... Ayy cok heyecanlı :21::21::21::21:

[video=youtube;gttPZ6SiUto]http://www.youtube.com/watch?v=gttPZ6SiUto[/video]

Son düzenleme:
seyretmeye doyamıyorum.. suskunlardan sonra favori dizim bir onda bide bunda heyecan yaptım bu kadar :52:

irfan yine kasıntılarda ama Aysel onu degil, Kadir'i dinleyecek. bakak görek :1:

OYUNCULARDAKİ ŞEVK KIRILMIŞ GİBİ GELMİŞTİ BANA. İLK BÖLÜMDE GÖRDÜĞÜM TUTKULU OYUNCULUĞU GÖREMEDİM.:ssz:

ben sana yazayım güzel yerleri dur sen,

İrfan, sanırım Ethem'e anahtarı neden Kadir'e verdin diye sormaya gidiyor.
Ethem de ona, Aysel'e en yanık bakan kimse ona verecektim diyo.

Sonra hava karanlık, Aysel Kadir'e hem insanı tedirgin ediyosun hem huzur veriyorsun diyo.. burda Kadir öyle güzel tebessüm ediyo ki biraz ürkek biraz mutlu. :16:

Bunun arkasından İrfan, Kadir'e bir daha benden habersiz Aysel'e yanastıgını görürsem pişman ederim haberin olsun diye dem vuruyo..

Aysel kuru temizlemeciye gidiyor Kadir'e 10 dakika sonra kilisenin orda ol diyo bunu Zehra'nın arkadası duyuyo ve onları takip ediyo ve konustuklarını duyuyo :18:

Son düzenleme:
bu bölüm çok heyecanlı olacağa benziyor pazartesi olsada izlesem :8:

Son düzenleme:
''Kayıp Şehir” dizisinde başrolü paylaşan Gökçe Bahadır ve İlker Kaleli, el ele görüntülendi.''

simdi bunlar sevgili diye Kadir Aysel askını unutmasınlarrr :52:

nerdesinizzz kızlarrrrrrrrrrrr az kaldııııııııııııı :23::23::23:

Back