Kayinvalideyle yaşamalimiyim?

Bence hiç bulaşmayın. Hele ki kayınpeder parayı sürekli içkiye yatırıyorsa o evde daha da huzursuz olursunuz. Bu zahmeti çekeceğime ev kimin olursa olsun kendim çalışıp kazanırım diye düşünmeniz daha doğru olur. Burada kız da erkek de dava açarsa her türlü hak sahibi olabilir Gürcistan'da kanunlar nasıl bilmiyorum ama bu devirde hala ev oğlana kalır muhabbetinin yapılması çok üzücü.

Sakın öyle bir hata yapma.Butun özel hayatın yaşama sevincin biter.Herseyi senden beklerler.Ne gezebilirsin ne kafana göre yiyip içebilirsin...Eksileri saymakla bitmez.Eski bi ev için değmez.Esinin maaşı iyiymiş.Bi süre idare edersiniz.Çocuklar büyüyünce sende ise girersin gerekirse.Sakın sakın....

Canm esin anesyle kalmak isdiyorsa isin zor evirir cevirir hayatnza sokar

Canm esin anesyle kalmak isdiyorsa isin zor evirir cevirir hayatnza sokar

Şöyle aslinda kayinpederim 2 yil once vefat etti ve esim 3 kardes olmalarina ragmen hersey ondan bekleniyor kayinvalidemle ilgilenilmesini evin masrafini gezip tozmasini falan. Ve annesiyle anlasamiyoruz kendide farkinda aslinda ayri ev istiyor ama biryandan vicdan yapiyor evliliğimin sağlam olmasi acısından ayri evde yasamak şart oldu artik

Oyuzden canim sana da tavsiyem sansin varsa ayri ev de yasayin birzaman sonra sıkıntılar çoğalıyor malesef ki

Hacı sen nerelisin yada kaç yaşındasın nasıl bir konu anlatma şeklidir

Öncelikle acilen türkçe öğrenmeniz lazım !

Umarim gorumcenizin kafasi calisiyordur. Hesaplari altust edip gecer.
Oglanlari evlendirince evi barki satip dunya turuna cikacagim yeminle.

Ask icin risk edilmelimi sence :/

Yok onlarla yasarsak ev bizim olcagi kesin ama nebilim ya

Vay be. Mala konmak için yapılanlara bak.
En iyisi çocuğa hiç bir şey bırakmayacak çatır çatır yiyeceksin.
Aile olmuşsunuz ama hala ailelere sırtınızı dayamaktan öteye gidememişsiniz. O bana baksın, bu da evini versin. Ben de mala konmak için ikiyüzlülük yapayım eyvallah çekeyim mala konayım derdindesiniz.
Oralarda kanun nasıl işliyor bilmiyorum ama buralarda olsanız ayleniz (hadi doğrusunu da yazayım: aileniz) öyle birine malını bırakıp diğerini mahrum edemez. Hak ve hukuk var buralarda.
Allah büyüktür diyorum ve burayı terk ediyorum.

Umarım buradaki tavsiyeleri dinler ve kayınvalideniz ile yaşamazsınız.
Dediğiniz gibi bir kere kayınvalide ile oturmaya başladığınızda, bir daha oradan çıkışınız olmaz gibi.
Genelde gördüğümüz bu tarz konular bu şekilde sonuçlanıyıor.

Kiraya çıkın.
Kıt kanaat geçinirsiniz ama huzurunuz olur bari.
Onu dedi, bunu yaptı, böyle davrandı, evin de bu eksiği var görülmedi olmaz en azından.
Kafanız rahat olur bir bakıma.

Zaten anneniz ile de yaşıyor olmanız doğru değil.
Ev Ev üstüne olmuyor malesef.
Herkes kendi düzenini, kendi rahat ve huzurunu arar.

aynen katılıyorum elden ayaktan düşerlerse mecbursun ama şu an mecburiyetin yok kendini ateşe atma bu hayata bir daha gelmeyecen

aynen bu hayata bidaha gelmeyecen

Eslimle kucuk yasda evlendik ben 15 onun 18 di .. 6 yil once o yuzden ayrlip barismalar cok oldu kayinvalidemgillede yasadm vurdumduymaz olduklari icin dondum 3 yildir annemlerdeym ama simdi buyudum acaba daha iyi anlaasabilirmiyim diye dusunuyorm
15 yaşında evlenmişsiniz 6 yıl olmuş şuan 21 yaşındasınız yani büyümediniz şuan ergenlik çağı denen çağdasınız henüz bu bir, ikincisi neden bir annenizde bir kayınvalidenizle yaşıyorsunuz kendi evi kendi yuvası olmalı insanın, ben kayınvalidesini seven ve iyi anlaşan bir gelinim ama aynı evde yaşasak tahammül edemem herhalde, kısaca azıcık aşım kaygısız başım diyorum, kimsenin yanında değil kendi evinize geçip orada yaşayın.

kv yaşama,sonra kv ilgili konular açarsın bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…