- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sonamamedova
-
calış al yada doğurma. Keşke evlenıp cocuk cocuk yapmadan biraz eğitim alsaymisinBak mesela evin bi cami kirilacak yapmazlar kalir oyle bantlarm ben . Esim askerdeydi malum.. yani cocuga bez almazlar tamam bebege anne baba bakar ama anne babanin calismasi imkansiz oldugunda buyukler yardm etmeli ..hep benim aylem bakdi cocuguma bi bez ya elbise almadlar umurlarnda degil beni brak gorumcemin cocuguna bile almadlar birsey
Tek erkek esimniye sizin oluyor? başka cocugu yokmu kayınvaldenın?
Ben gurcustanda yasiyorm burda boyleallahım hangi yüz yülda yaşıyorsunuz anlamadım. Yasal hakki var kız kardeşinin o evde... istese mahkemeye verip payını alır... boşuna heveslenme. cok cahilce bir yorum
anladık benim eşimde tek erkek ama asla evleri izim demem. Kızım neyse oğlumda odur. Herkes eşit mirasdada.... siz önce o cahil kafanızı değiştirin.Tek erkek esim
Ben annem gile donunce okudum ama ise baslinca daha zor olacagi icin ve ikinci cocugu eninde sonunda dogracagm icin dogurdum buyusun 2 yasi olsun calisicam insallah 11 aylik daha kizim ise 5 yasindacalış al yada doğurma. Keşke evlenıp cocuk cocuk yapmadan biraz eğitim alsaymisin
Ben de yeni evlisiniz zannettim. Şimdiye kadar hiç ailelerden ayrı oturmadınız mı ? Eşinizin kardeşi varsa o ev size kalamaz zaten ,oturdunuz diye mirastan kimse ödün vermez. Sonra da şurasını yaptırdım burasını yaptırdım millete kaldı diye dertlenirsiniz. Ben yaşamadım bilmiyorum ama ihtiyaç hali olmadığı sürece de yaşamayı düşünmem şahsen. Siz nasıl rahat ediyorsunuz anlayamadım. Madem maaş iyi kendi düzeninizi kurun herkes rahat etsin .Ya bizim iki cocuk var onlarn masraflari falan acaba yapa bilirmiyiz diye korkuyorm ( esim kaynakci aslinda maasi iyide nebilim
Kesinlikle oturmayınMerhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Biz gurcustanda yasiyoruz burda ayleler evlerni ogluna brakir yaninda kalma sartyla diger cocuklar hakk talep edemezanladık benim eşimde tek erkek ama asla evleri izim demem. Kızım neyse oğlumda odur. Herkes eşit mirasdada.... siz önce o cahil kafanızı değiştirin.
Yok onlarla yasarsak ev bizim olcagi kesin ama nebilim yaBen de yeni evlisiniz zannettim. Şimdiye kadar hiç ailelerden ayrı oturmadınız mı ? Eşinizin kardeşi varsa o ev size kalamaz zaten ,oturdunuz diye mirastan kimse ödün vermez. Sonra da şurasını yaptırdım burasını yaptırdım millete kaldı diye dertlenirsiniz. Ben yaşamadım bilmiyorum ama ihtiyaç hali olmadığı sürece de yaşamayı düşünmem şahsen. Siz nasıl rahat ediyorsunuz anlayamadım. Madem maaş iyi kendi düzeninizi kurun herkes rahat etsin .
Görümcenize de büyükler “senin de o evde hakkın var “aklını verebilir. Ki hukuken hakkı da vardır olmalıdır . Sanki erkeğe çeyiz yapmıyorlar. Kıza iki pılı pırtı tamam hakkın bitti. Bir kadın olarak siz de o eve konmayı düşünüyorsunuz .Bizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Merhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Merhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Kaynananla.ayni evde klinca o.iki.cocuk senin yuzune bakmiyor cocuklari doldurmalar mi dersin cpcuklar sana cephe alsim alsim dye koydugun kurallari bile bile ezmek mi dersin kendisine anne sana abla dedrtmek mi dersin her halti yiyorlar bu Allahtan korkmayanlarYa bizim iki cocuk var onlarn masraflari falan acaba yapa bilirmiyiz diye korkuyorm ( esim kaynakci aslinda maasi iyide nebilim
Eşinin başka kardeşi varsa o eve istediğin kadar bakım yap istediğin kadar yanlarında otur yine de o ev sana kalmazYani onlarla yasarsam ev bizim olucak komple onlara birsey olursa ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?