Kayinvalideyle yaşamalimiyim?

calış al yada doğurma. Keşke evlenıp cocuk cocuk yapmadan biraz eğitim alsaymisin

Ben anlamadım şimdi kocanın kardeşi var yani kpeder-valide ölürse o ev paylaşılacak ikisi arasında. Ama büyükler sana git o eve bir an önce yerleş senin olsun görümceye kaptırma mı diyor. Siz de görümceye gitmesin diye kaynanaya mı yerleşmeye çalışıyorsunuz

Ya bizim iki cocuk var onlarn masraflari falan acaba yapa bilirmiyiz diye korkuyorm ( esim kaynakci aslinda maasi iyide nebilim
Ben de yeni evlisiniz zannettim. Şimdiye kadar hiç ailelerden ayrı oturmadınız mı ? Eşinizin kardeşi varsa o ev size kalamaz zaten ,oturdunuz diye mirastan kimse ödün vermez. Sonra da şurasını yaptırdım burasını yaptırdım millete kaldı diye dertlenirsiniz. Ben yaşamadım bilmiyorum ama ihtiyaç hali olmadığı sürece de yaşamayı düşünmem şahsen. Siz nasıl rahat ediyorsunuz anlayamadım. Madem maaş iyi kendi düzeninizi kurun herkes rahat etsin .

Kesinlikle oturmayın

Yok onlarla yasarsak ev bizim olcagi kesin ama nebilim ya

Bizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Görümcenize de büyükler “senin de o evde hakkın var “aklını verebilir. Ki hukuken hakkı da vardır olmalıdır . Sanki erkeğe çeyiz yapmıyorlar. Kıza iki pılı pırtı tamam hakkın bitti. Bir kadın olarak siz de o eve konmayı düşünüyorsunuz .

Canım biraz amiyane olacak ama kafayı mı yedin sen. Boşversene huzur mu önemli para mı. Herkes kirada yaşıyor. Eğer çalışmıyorsan sende çalış daha iyi imkanlara sahip olun. Ama ev üzerine ev kurulmaz yani hele ki kaynana ile. Soğan ekmek ye böyle bi hata yeme canım. Ömür boyu boynuna bir gem taktırıyorsun değer mi. Azıcık aşın kaygısız başın olsun.

boşver en güzeli kira bile olsa eşinle sana ait olan bir ev.

Ev ev üstüne olunca ne gizlin kalıyor ne saklın artık eşinizle bir ailesiniz ve eşinizin ailesi sizin çekirdek ailenizin özelini bilmesine gerek yok.
Ne kadar iyi olsalar da en ufak eşinle tartışmanda yüz çevirirler.

bence en garanti en iyisi kira. Zaten çok muhabbet tez ayrılık getirir. Mesafe candır.

Hayir sakin sakinlille yapma kendine esine yuvana bunu Allah gelini ayri ave cikarmayan kaynanayi nasil biliyorsa .Oyle yspsin hayatımi kararttilsr cehennemme cevrdiler kocamla aramdaki kocamN buyuk aski mahvettiler iki cihanda da eiki elim.yakalarinda olacak insallah kiraya cik gerekrse tek odamnolsun kaynNN yali da otursun genede gitme o eve

Merhaba. Ayni durumdan bende de var yaza evlenecegim esim annesiyle oturmayi istedi kesinlikle kabul etmedim. Oncelikle yuvanin ustune bir yuva kesinlikle kurulmaz ne kadar anne de desek kendi annemiz gibi anlasamayiz tartisamayiz vs. Birsure sonra birbirinizin hareketleri laflari batar. Birbirinize anlatamiycaginiz icin hicbirseu surekli esin arada kalir canim 1 odali evin olsun ama o evde sadece esinle yasaman en mantiklisi..

Ya bizim iki cocuk var onlarn masraflari falan acaba yapa bilirmiyiz diye korkuyorm ( esim kaynakci aslinda maasi iyide nebilim
Kaynananla.ayni evde klinca o.iki.cocuk senin yuzune bakmiyor cocuklari doldurmalar mi dersin cpcuklar sana cephe alsim alsim dye koydugun kurallari bile bile ezmek mi dersin kendisine anne sana abla dedrtmek mi dersin her halti yiyorlar bu Allahtan korkmayanlar

Keisnlikle kalmayın kv ile. Dünya iyisi olsa da anlaşılmaz. Brn yaşıyorum ve çok zor bir durum. Eşinle özelin kalmıyo. Bence kesinlikle kabul etmeyin maddi açıdan sıkışın ama bir gününüz rahat olsun. Allah rızkınızı gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…