- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
- Konu Sahibi Sonamamedova
kk kadınlarını deli etmek için mi böyle bir başlık attınız
aklı olan hiçbir kadın böyle birşey istemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isdemezde burda hepsi kayinvalideyle kaliyor zorunlukk kadınlarını deli etmek için mi böyle bir başlık attınız
Biz de müneccim değiliz kusura bakmayınBu ne simdi? Azeriyim ben .. tukceyi ana dilim gibi konusucak halim yok herhalde
En ucra köşede 1+1 de kal yinede kaynananla kalma sakin arkadaşım hersey basina kalir arada kalirsin araniz bozulur esinle sakin yapma benceMerhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Kanun size bize bakmiyor buyukler olunce kzlar mal talebinde bulunabilir ozaman yasadiklariniz sirtiniza yuk olarak kalir.Kayinbabaniz suan evi esinizin ustine yapsa dahi gercek bir satis olmadigi icin kizlarin dava edip evi alma sansida var ki bencede alsinlar yani erkege ev kiza ceyiz ne demek es deger degil bikerreBizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Hayır..Merhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Hala bu soruyu soruyorsunuz ya pesMerhaba arkadaslar. Esimin aylesinin genis ama bakimsiz evi var bahceli falan -_- onlarlami yasasam ev bana kalsa iyi olur yoksa kirada yasamakmi daha iyi ( gecici olarak annem gilde kaliyorz ) ya kotu degiler aslinda ama cok vurdumduymazlar.. cati baslarna ucsa oyle durucaklar o derece yani yapdralm demezler.. napim ya kayinvalidem gile yerlessem ckamicam bidaha ordan napmam lazm off
Yaparsiniz .Ya bizim iki cocuk var onlarn masraflari falan acaba yapa bilirmiyiz diye korkuyorm ( esim kaynakci aslinda maasi iyide nebilim
Turk degilim ben o yuzden yazim hatalari yapiyorumAyle değil aile