Kayinvalideyle yaşamalimiyim?

Evet canim zaten cocuklugumu gencligimi yasayamadigim icin boguluyorm.. ayri kalmak iyisi

Yeniden aranizin kötü olması riskini almak için birlikte yaşayacak hayati bir sebep olması lazım. Atıyorum hasta olurlar elden ayaktan düşerler insanlık namına gidersin de bu şekilde dertsiz başına dert alma derim.

Zaten esimde aylesini cok sevmiyor. Hep sorumsuzlardi cunki kayinpeder tum masini ickiye veriyor kayinvalidede tum gun dinleniyor

Yok daha yeniyim okumadm hic
Bence oturma eski ev size kalacak diye omrunuzu curutmeyin hiç özel bişey yapamicaksiniz tartissaniz onlarda duyacak ve müdahil olucaktır hem anne kız anlasamiyorken hiç baginiz olmayan insanla çok zor bide bii eve iki kadın fazla düzen tertip aliskanliklar çok zor olur kirada olsa başbaşa olun kendi çekirdek ailenizle yasayin

Bi de sizi kandıriyir olabilirler. Bizdede o tarz seyler derler oglan aileyle yasasin olunce ev onun ama oyle olmuyor o isler kanun yasa var siz de farkli mi bu isler yasalar nasil biliyirmusunuz.

Bi de sizi kandıriyir olabilirler. Bizdede o tarz seyler derler oglan aileyle yasasin olunce ev onun ama oyle olmuyor o isler kanun yasa var siz de farkli mi bu isler yasalar nasil biliyirmusunuz.
Bizde biri ölunce mali annesine babasina cocuklarna ve esine bolunur ama kisi olmeden once mirasni kimin usdune yaparsa onundur baskasi hak talep edemez

Zaten esimde aylesini cok sevmiyor. Hep sorumsuzlardi cunki kayinpeder tum masini ickiye veriyor kayinvalidede tum gun dinleniyor
eh ne güzel söylüyorsun işte. kayınpeder tüm maaşı içkiye verdiğine göre çalışıp eve içki parası getirecek bir adam (kocan)
kayınvalide de tüm gün yattığına göre evin işlerini yapacak bir de kadın (sen) lazım.
yani tercih meselesi, ben olsam değil eski ev, işin ucunda milyonluk yalı olsa bile düşünürüm. ama sen dersen ki kendi kiracı evimin hanımı olmaktansa, ev bana kalsın ben ailenin hizmetçiliğini yapmaya razıyım, senin hayatın, kimse karışamaz

Ağrımayan başına ağrı ..
Dertsiz başına dert.
Rahat uykuna uykusuzluk istiyorsan kal tabi.
Ev ev üstüne olmaz insan annesiyle yaşarken sıkıntı yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…