Kayinvalideyle yaşamalimiyim?

Dünya iyisi olsalar da kalma.. Özel hayat diye bir şey kalmaz. şöyle bi ayağını uzatıp rahat rahat oturamazsın.

açılan konulara bi göz atın. eşimle iyiyiz ama kv aramıza giriyo, eşimi etkiliyo, aramız bozuluyo konuları ağırlıkta. aynı evi geçtim 5-10 dk.lık mesafe bile olmamalı bana kalırsa. her ailenin durumu farklı, iki ayrı aile birbirine uyması çok zor. sizin kendi ailenizde kalmanız bile soruna sebep olabilir.

En ucra köşede 1+1 de kal yinede kaynananla kalma sakin arkadaşım hersey basina kalir arada kalirsin araniz bozulur esinle sakin yapma bence

Bizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Kanun size bize bakmiyor buyukler olunce kzlar mal talebinde bulunabilir ozaman yasadiklariniz sirtiniza yuk olarak kalir.Kayinbabaniz suan evi esinizin ustine yapsa dahi gercek bir satis olmadigi icin kizlarin dava edip evi alma sansida var ki bencede alsinlar yani erkege ev kiza ceyiz ne demek es deger degil bikerre

Hayır..

Ben kendi ailemle altlı üstü oturuyorum. Ev alıp çıkacaktık ama bir türlü çıkamadık. Projeden eve girmiştik ama müteahhit fetöden tutuklandı. Bizim de bütün planlar altüst oldu. İnşaat yarım kaldı. Normalde 2 yıl önce kendi evimize çıkmış olacaktık. Paramız müteahhitte kaldı, başka ev de alamıyoruz. Yani demem o ki kendi ailemle bile bu kadar yakın oturmak bazen bana sıkıntı veriyor. O kadar söyleyeyim ben.

Hala bu soruyu soruyorsunuz ya pes

bu cevabı yazdıktan sonra mesajınızı okuyacağım. Cevabım da sadece başlıktaki sorunuza. Net olarak söylüyorum HAYIR. Kayınvalideniz çok müşkül durumdaysa aynı binadan ev tutun gerekirse ama aynı evin içinde hayır.

Canım kesinlikle hayır. Azıcık aşım ağrısız başım misali. Ben kendi aileme bile gittiğimde sıkılıyorum hemen kendi düzenimi arıyorum. Ev ev üzerine olmaz canım, özelin kalmaz, keyfine göre yatıp kalkamazsın , giyinemezsin. Gelmene gitmene her şeyine karışırlar.Eve sürekli gelen giden olur büyükler var diye. Dünya iyisi de olsalar muhakkak bi pürüz cıkar,eşin arada kalır yazık olur hepinize. Ben aynı binada kalıyorum, asla karışmıyolar ama yine de bi tedirginlik hissediyorum. Kayınvalidemlere biri gelse sanki ben de onlara inmek zorundaymışım gibi geliyor. Bi sürü baş ağrıtacak durumlar işte. Boşver canım sen tek odada kal ama yalnız kal.

Konuyu okumadım bile ama konu başlığına bakıp o ev altından da olsa oturma kaç yazacaktım ki konu sahibi o konu kapandı demiş
Doğru karar bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…