- 24 Aralık 2018
- 46
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sonamamedova
KimKac yasindalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KimKac yasindalar
Canim ceyiz veriyorlar .. mesela kizin ilk cocugu olunca tum masraflari kiz tarafi karsiliyor.. ve bircok seyGerçekten sizde kıza mal mülk para pul verimezmi çok ilginçmiş
Kayinvalide 47 kayinpeder 52Kayinvalide kayinpeder
Yok daha yeniyim okumadm hicBurda açılan kv le beraber yaşayanlar konularini okuyun yeter
Anneniz nerdeBenim baba yok annemde evde degil ananneyle ablayla kaliyorm oylesine kalici degil
Evet canim zaten cocuklugumu gencligimi yasayamadigim icin boguluyorm.. ayri kalmak iyisi
Cok genclermis:) tabi orasini Allah bilir ama 60 70 desen hadi neyse derdim..Kayinvalide 47 kayinpeder 52
Turkiyede evliAnneniz nerde
Zaten esimde aylesini cok sevmiyor. Hep sorumsuzlardi cunki kayinpeder tum masini ickiye veriyor kayinvalidede tum gun dinleniyorYeniden aranizin kötü olması riskini almak için birlikte yaşayacak hayati bir sebep olması lazım. Atıyorum hasta olurlar elden ayaktan düşerler insanlık namına gidersin de bu şekilde dertsiz başına dert alma derim.
Bence oturma eski ev size kalacak diye omrunuzu curutmeyin hiç özel bişey yapamicaksiniz tartissaniz onlarda duyacak ve müdahil olucaktır hem anne kız anlasamiyorken hiç baginiz olmayan insanla çok zor bide bii eve iki kadın fazla düzen tertip aliskanliklar çok zor olur kirada olsa başbaşa olun kendi çekirdek ailenizle yasayinYok daha yeniyim okumadm hic
Dimi ya .. kimin ne zaman olucegi belli degil belki ben once olurum ama yinede bi yas ortalamasi varCok genclermis:) tabi orasini Allah bilir ama 60 70 desen hadi neyse derdim..
Bizde biri ölunce mali annesine babasina cocuklarna ve esine bolunur ama kisi olmeden once mirasni kimin usdune yaparsa onundur baskasi hak talep edemezBi de sizi kandıriyir olabilirler. Bizdede o tarz seyler derler oglan aileyle yasasin olunce ev onun ama oyle olmuyor o isler kanun yasa var siz de farkli mi bu isler yasalar nasil biliyirmusunuz.
eh ne güzel söylüyorsun işte. kayınpeder tüm maaşı içkiye verdiğine göre çalışıp eve içki parası getirecek bir adam (kocan)Zaten esimde aylesini cok sevmiyor. Hep sorumsuzlardi cunki kayinpeder tum masini ickiye veriyor kayinvalidede tum gun dinleniyor
niye sizin oluyor? başka cocugu yokmu kayınvaldenın?Yani onlarla yasarsam ev bizim olucak komple onlara birsey olursa ilerde
allahım hangi yüz yülda yaşıyorsunuz anlamadım. Yasal hakki var kız kardeşinin o evde... istese mahkemeye verip payını alır... boşuna heveslenme. cok cahilce bir yorumKiz kardesi var ama bizde kiza ceyiz erkegede ev verilir