- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Sonamamedova
Eminim terekeyi hesaplayan hakim de aynen böyle düşünürBizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim terekeyi hesaplayan hakim de aynen böyle düşünürBizde kiza ceyiz erkege ev verilir o yuzden kizin hakki kalmiyor
Yok yasamasam degil yasamam lazm yoksa hep kizina verir herhalde nebilimEee
Bu durumda Kv ile yaşamasan da ev sana kalacakmış zaten
Yok bizim gelenekler oyleAy ne kadar ayıp ama
Canim olmeden once bize vericekler isde onlara bisey olursa ev bize kalsin doyeahaha canım benim ya, git bak bakalım mahkemeye, anlatırsın sonra erkeğe çeyiz ev verilir kıza kalmaz diye. bak bakalım o kızlar nasıl atıyor seni o evden.
Yok yasamasam degil yasamam lazm yoksa hep kizina verir herhalde nebilim
Yok yasamasam degil yasamam lazm yoksa hep kizina verir herhalde nebilim
Benim eşimin dedesi 93 yaşında bütün aile büyükleri 85 üzeri halen hayattalar yani ölmelerini boşuna beklersinYani onlarla yasarsam ev bizim olucak komple onlara birsey olursa ilerde
Ben gurcustanda yasiyorm burda zorunlu miras yok.. vede azeriyimBu evi kimse kimseye veremez
Şimdi ben size burada mirasın zorunlu olarak çocuklara ne kadarı bırakılır onu anlatmayacağım
Tek diyeceğim ev kalır diye kocanla barışma
İkiniz de çalışın kimseye muhtaç olmadan yaşayın
Bu buyukler sizin rahatinizi mi bozmaya calisiyor dertleri ne anlamadim .O kadar diyorsun -_- bide buyukler diyorki biz ne zorluklarla ayle olduk sen rahat ariyorsun
Kafam alaakbulak yasamasam iyi olur biliyorm da yinede cesaret edemiyormBenim eşimin dedesi 93 yaşında bütün aile büyükleri 85 üzeri halen hayattalar yani ölmelerini boşuna beklersin
Abi baştan öyle yazsan ya ne bilek biz azerilerin adetiniBen gurcustanda yasiyorm burda zorunlu miras yok.. vede azeriyim
Bizde tek ogul ayleyle kalmasi zorunlu ama esim onlarn vurdumduymazligindan bikdigi icin sizi birakmicam hep cocuklarm ve sana bagli kalicam diyorBu buyukler sizin rahatinizi mi bozmaya calisiyor dertleri ne anlamadim .
Birlikte oturmayinca ev size kalmiyormu.
Nebilim -_-Abi baştan öyle yazsan ya ne bilek biz azerilerin adetini
Tamam ^-^ yarin bakalim nolucak birseylere baslicam artik evdekilere falan soylermNe kendi aileniz, ne de kayin ailenizle kalmayin.
1 oda olsun ama size özel olsun
Gerçekten sizde kıza mal mülk para pul verimezmi çok ilginçmişNebilim -_-
Evet canim zaten cocuklugumu gencligimi yasayamadigim icin boguluyorm.. ayri kalmak iyisiDaha kendiniz cocukken evlenip 2 de çocuk yapmışsınız bence hala bile evlilik için yeterli olgunlukta değilsin. Daha 21 yaşındasın kendi hayatın kendi düzenin olsa daha güzel olmaz mı canım?