Kayınvalideyle yaşamak

Artvinde durumlar bi nebze normal ordu samsun trabzon ve rizeye göre
Rize ,Trabzon aile ilişkileri çok karışık, kadınlar yoldan geçerken hiç tanımadığı arabaları durdurup binerler ( köye gidip gelmek için) bu benim tuhafıma gitmişti mesela , bir de ben yeni evine gittiğim komşumun evinde kocasi direk gelip masaya oturdu tanımam etmem yani bir hoşgeldiniz deyip gidebilirdi, adam oturup sohbet etmeye başladı tuhaf oldum hiç sevmem öyle şeyleri, kadınları ise çok eziliyor tüm yük onlarda , e haliyle kadınları hırçın ve sert mizaçlı oluyorlar, çoğunlukla evi çekip çeviren yine kadınlar oluyor, erkekler ise akşama kadar kahvehanede, kürtlerde ise kadınlar genelde çalışmaz ev hanımı çoğu, karadenizde tam tersi çalışmayan kadını kınarlar ...

Benim kvde de ordulu sulale iliskileri ayni konu sahibininki gibi 7 yillik evliyim 2 kere koylerine gitme gafletinde bulundum. Felaket. Yengeler cocuklarini doldurup dolaplardan yiyecek caldiriyor. Vermek istemeyenler kiyafet dolaplarinin icine yemeklerini saklayip dolabi kitliyor. Kadinlar dogurup dogurup bebegi buyuk cocuga baktiriyor kendileri findik toplamaya gitmek icin. Akrabalarinin findik cuvallarindan caliyorlar gizli gizli. Herkes birbiriyle kufurlu konusuyor cocuklar da ogrenmis dillerine pelesenk olmus.

Bu eve bu geçimsizliğe neden çocuk ya cidden merak ediyorum, keşke bilinçsiz insanlar çocuk sahibi olmasa. Bir de daha 22 yaşındasın.

Kocam bırakmıyor ki kayınvalidemde ne diye boşaniyorsun başka birini mi buldun diyor her defasinda

Bakın sizede soruyorum cevabını verse kp sen kimin evinde kime laf ediyosun s*k**** git dese ne yapacak ? Gidebilecek mi .gidecek yeri var mı ?

Kocam bırakmıyor ki kayınvalidemde ne diye boşaniyorsun başka birini mi buldun diyor her defasinda
Senin sefil kayinvalidenin dediginin ne önemi var ? O bulmuş beleş hizmetçiyi istediği gibi itip kakiyorda hiç gitmeni ister mi ?
Esim bırakmıyor derken .zaten sana u muameleyi reva gördüğün için ondan ayrılmak işin je diyecekti adam ben seni kirumuyorum ezdiriyorum büyür git mi diyecekti .alıp başını vurup kapıyı gideceksin .kim köle gibi kullandığı kadına büyür git aşkım derki ?!

Kocam bırakmıyor annem kabul etmiyor kayınvalidem ne diye bırakıyorsun kendine başka koca mi buldun diyor zor cidden zor

Gerçekten böyle mi olur dersiniz. En önemlisi geçen sene annem kaza geçirmişti araba çarpmıştı bunu kayınvalideme söyleyince ne yapayım ya carpmissa dedi önüne iyi baksaymis dedi.
Siz de bu aileye bir çocuk dünyaya getiriyorsunuz ama.Herşeyi sineye çekmişsiniz maşallah.

Kocam bırakmıyor annem kabul etmiyor kayınvalidem ne diye bırakıyorsun kendine başka koca mi buldun diyor zor cidden zor
Eşine resti cekeceksin ya beni bu evden ayır yada ben gidicem diyeceksiniz.baska çaresi yok .bunların itip kalmasını çekeceğine annene git annen itip kaksın. En azından kendi annen

Ben herkesin ayrı kendi evinde yaşamasından yanayım. Yoksa bisküvi laf olur.
Kayınpederiniz size küfrederken eşiniz ne yapıyor

biliyorum ordulu biriyle nisanlandim nisan attim sonra gördüklerime inanamamistim kayin baba abisinin esini dovmus kendisi 3vli bir bayanla dost hayati yasiyor anne bunu konu yapinca dayak yiyor nisanlima annene boyle zulm edilmesine nasil dayaniyosun babanin karsisina dikilin 2 tane kocaman erkek evladi var kadini ezmesine izin vermeyin dedigimde oda hakediyor bazen cenesi hic durmuyor dedi o anda ne sevgim kaldi ne saygim kafamda bitirdim.

Uyanık kızsın vesselam, seni tebrik ederim , bizim bazı saf kızlarımız bu ince noktayı göremiyorlar, evet maalesef kadınlara değer vermek yok ve dost hayati yasayan o kadar çok ki , aldatma falan gırla gidiyor...

Zor değil sen zorlaştırdın.
Ne çocuğu böyle saçma sapan bir hayata? Boşanıp başka şehre gidip 1 odalı ev tutup çalışıp geçinecektin. Kendi başını kendin kaşıyacaktın ama kendi başını kendin yakmışsın, çocukla iyice yangın yerine dönecek, hiiiç şansın yok.

Yerinde olsam kürtaj olup dediklerimi yapardım.

Bence biraz abartıyorsunuz.
Tamam beraber yaşamak hata ama, bu kayınbabanın direkt olarak geline küfür etme hakkı olduğu anlamına gelmez.
Ha evde küfür ediyor olsa, adamın evi edebilir derdim. Ama geline edemez. Para düdük ilişkisi bence yok.

valla universitede tanismistik cokta asiktim baya normal biri gibi gelmisti ailesiyle tanisip bu yuzlerini gordum bi tiksinme geldi uzerine birde kuzeniyle kiristirdigini ogrendim annesi baya israr etti affet falan
hayatimi yolda bulmadim sonucta sonra gitti teyzesinin kiziyla evlendi.o sag ben selamet simdi bakiyorum yasadiklarima benim beynim tatilemi cikmisti boyle seylerin ortasinda ne isim vardi diyorum ama toyluk ask baba sevgisinden mahrum buyumek vs hatalara suruklemis ama allahin sevgili kuluymusum da direkten dondum gorduklerimde bana ders oldu.

6 ay bitecek kürtaj olma şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…