Arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum 2 seneye yakın bir evliliğim var 6 aylık hamileyim ama kayınvalidemle yaşanan küçük sebeblerden dolayı bunalım içindeyim hem sizinle dertleşmek istedim hem fikir almak istedim dün yaşanan küçük olaydan dolayı canım çok sıkkın ne yapacağımi bilmiyorum ben büyük bir eltim var onun küçük kızı var 6 yaşında 4 tane kızı var da diğerleri büyük neyse konuya geleyim 2 3 gün önce akşam çay demledim çayın yanındada yemeye birşey yok bisküvi falan bu eltimin küçük kızı her gün paket paket bisküvileri şunları bunları yiyor bende bu kız alıp alıp yediğinden dolayı çayın yanında yemeye birseyimiz kalmadı dedim tabi bu kayinvalidemin zoruna gitmiş dün hastaneye gelmiştim (bu arada 1 haftadan beri de koydeyiz fındıktan dolayı) hastane çıkışı da çayın yanına yemeye oteberi kumanya falan aldık sebze falan neyse eve geldik kayınvalidemde ne aldığımıza baktı bunları kim aldı dedi kayinbabamla eşim de benim aldığımı söylediler niye aldı ki dedi o kızın yediğini ettiğini söyledi dedi aldıklarını odaya saklasın dedi bende dedim şakasına söyledim dedim sen niye öyle söylüyorsun dedim benimle bir derdin var mı dedim varsa söyle dedim bana birşey söylemedi dünden beri konuşmuyoruz kendi de konuşmuyor bende konuşmuyorum sizce ne yapmalıyım bana akıl verin bundan öncekileri anlatmak istemiyorum bile kayinbabamda bazen kafası kızınca bana küfrediyor ne yapacam bilmiyorum bazen evlendiğime pişman oluyorum ne yapacam bilmiyorum bana akıl verin