Kayınvalideyle yaşamak

Ben onlari seviyorum zaten. ve bu konuda tam hakliyim da demiyorum. amma cok ses oluyor cocuklar evi dagitiyor bakimindan dedim. biz nisanliyken ayri kalalim dedim esimin ailesi dedi ki evlendikten sonra kimse gelip kalmayacak. gelin olan evde. ben onun icin belki de bozuluyorum

Annesinin evi istediği kadar kalır. Çok tuhafsınız

kizi kimse degil, o evin bireyi. Her halde akrabalar gelip kalmayacak anlaminda demistir.

5 çocukla kalmak nedir ya bu.bir de aynı şehirdeler sanırım. Sizden sonra daha dikkatli olmalılar bence.sonuçta siz onlarla kalmayı kabul ettiniz onlar da sizinle. Ortak alana saygı duyulmalı. Bence ayrı eve çıkın.zaten ben birlikte oturma olayını çok saçma ve gereksiz buluyorum. Ayrı eve çıkamayanlar evlenmesin arkadaş. Bu nedir koloni gibi

Azerbaycan'da x ve q harfleri kullanılır. X'i h olarak okurlar.

Annemin evinde gidip bir ay kalırım gelinimiz aynı evde kalmayı kabul ettiyse üstelik sadece tuvalet ve mutfak ortakken benim gelmemi istemiyorsa abovvv . Sen görümce görmemişsin valla. Adamların kızının gelmesini istemiyorsun bir de çağırıp seni güzellikle konuşuyorlar. Anamızın evine de gidemeyeceğiz bak hele.

Baştan kural hatası yapılıyor
Ayrı oturmak lazımmmmmm
Keşke bu sakinlik dinginlik fikirlerinizi evlenmeden önce eşinize soyleseydiniz de buradan hareketle evleri ayirsaydiniz

Ben gelinin değil annemin canını sıkarım.

Aynı evde yaşamayı kabul edip daha sonra sorun konusu bana tuhaf geliyor.
Ayrıca 5 değil 10 çocuğu olur kızının annesinin evine gelin ses istemiyor diye gelip kalmayacak mı???
Bu nasıl bu tutum yaklaşım.
Sizinde evladınız olacak.
Kv ve kp çok anlayışlı insanlarmış.
Kv kızını eve çağırması bile sorun olmuş. Konuşmayı da dinlemişsiniz.
Valla evladımı başımın üstünde taşırım hiç bir gelin ve damat ta evlatların zerresi olamaz.
Evlat bu evlat.

Anamın babamın evine gelmeme gelin laf etse o gelini rezil ederim o evde kimse kusura bakmasın o evde sen yokken evin kızı vardı orası evi onun. Rahatsız olan ayrı eve çıkar. Görümcen çok anlayışlıymış kıymetimi bil bana yapılsa asla sakin kalamazdım vallahi.

Hayır hiç haklı sayılmazsınız. Birlikte yaşamaya kabul ettiyseniz karışmaya hakkınız yok. Kadın annesinin evine 2 günlüğüne gelmiş. Çok ayıp etmişsiniz.

Boşanıp o iyi insanları kendinizden uzak tutabilirsiniz

Harikasin

Orası sizin eviniz ve onlar mı sizde kalıyorlar yoksa sizler kayınvalidenizin evinde mi kalıyorsunuz? Eğer ev kayınvalidenizin ise maalesef deplasmandasınız, görümceniz de daha önce gelip gelip kalıyor idiyse sizin için "dağdan gelen bağdakini kovdu" derler sonra. Üzgünüm ama katlanmanız gerek.

benim annemin evinde ne kadar kalacağıma karışan gelinin anlını karışlarım. Hangi hakla hangi sıfatla bu lafları edebildin. Senin olmayan evde söz sahibi olmaya çalışma. Görümcenin senden daha çok hakkı var. Rahatsız mı oluyorsun o zaman paşa paşa olması gerektiği gibi bul bir ev ve git. Kayınvalide kayınpeder de melek gibiymiş haaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…