- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- 1
- 11.233
- 158
- Konu Sahibi Nadime Selimli
Görümceniz yatıya geldiği zaman, kayınbabanızı alnından öpüp kaynananıza sarılıp, annenizgile yatıya gidin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek ogul oldugu icin ayri eve cikmaya razi olmadilar. sadece rahatsiz oldugum durum kaynanamin ne kadar samimi olmasi. mesela onu icten mi yapiyor? ya oglu icin mi? ben bana samimi olmalarini istiyorum. ben de onlara ogleyim aslinda. esimin babasi hep soyler ki kiz cox saygili bize karsi. bir tek bu konuda huzursuz oluyorum. hakliyim da demiyorum. amma hic mi hakli sayilmam?
Memleket nere senin?26 yasindayim
Benim kızıma benim evime gelip kaldı diye surat adan gelinin anından öpen adam zibilyon yıllık kocam olsa boşarım, net.Merhaba arkadaşlar.Gercekten yardiminiza cok istiyacim var. ben 4 ay once evlendim. esim beni cox seviyor, tabii ki ben de onu. ailesi de iyi insanlar. biz ayni evde yasiyoruz kayinvalidemle. sadece iki ayri kapi var. 1 kapi bizim 3 odaya giriş kapisi, diger kapi kaynanamla esinin. benim bir gorumcem var, 5 cocugu var. evliliyimizden once 2-3 ayda bir gelip kalirmis bir kac gun. benim cox qarip bir huyum var, kimliginden asili olmayarak huzuru, sessizliyi seven birisiyim. gecen gun gorumcem yeniden 3 gun kaldi bizde (2 ay once de gelmisti). ben de bozuldum. kaynanama da soyledim evi var neden burada kaliyor? misafir gibi gelib gece evine donmuyor? aslinda geldiyinde annesigil tarafda kaliyor. ama mutfak, lavabo bizde ortak. yani cocuklar dagitiyor ortaligi felan. neyse. kayinvalidemin kizi gelmeden 1 gun once telefon konusmasini duydum. "sen aldirma gel, sana surat yapsa da aldirma" felan diyordu. benle konusmasini kizina anlatmis. ben de kucuk kavga ettim ki neden oyle diyorsunuz kiziniza. neyse. kizi geldi ertesi gun. bana hos davrandi aslinda. ben kaynanamla konusmadim. amma kiziyla qayet saygiliydim. cocuklarina oyuncak felan aldim, oynadim onlarla. sonra gittiler. esim dun aksam bana soyledi ki seni nasil sevdigimi biliyorsun, bu sevgimin karsiliginda hic olmazsa kimseye surat yapma. esim beni iyi biliyor, yani bu dusuncemin onun ablasiyla ilgili olmadigini, genelde evde cok adam sevmedigimi biliyor. Demin esimin babasi beni cagirdi ki, eskisi gibi ol, hep gul bizim yanimizda, ben ancak onu istiyorum, seni sevmesem bu konusmayi yapmazdim bile. boyle soyledi, sonra alnimdan optu. kaynanam da beni kucakladi, soyledi ki, bu darqinlik bitsin artik. ben yeniden izah ettim ki, ben kizinizla ilgili degildi itirazim. sadece cok konusuldugu icin kaynanam benim kizimi istemiyorsun, abisiyle aralari da bozula bilir, ben bundan cok korkuyorum dedi. amma aslinda beni severler. kaynanam da kotu birisi deyil. sizce ben ne yapmaliyim? yargilamadan beni anlamanizi ve yardimci olmanizi rica ederim. Tesekkur ederim.
Türkiye Türk'ü olmayabilir.Benim kızıma benim evime gelip kaldı diye surat adan gelinin anından öpen adam zibilyon yıllık kocam olsa boşarım, net.
Bir de bizim alfabemizde "x" ve "q" harfleri yok. 26 yaşına kadar öğrenememiş olmanız üzücü...
Türkçesi gayet düzgün bence. Şive sebebi ya da konuşma dili sebebi ile yapılan kelime hatalarına lafım yok ama bir şu "x, q, w" kullananlara bir de sesli harfleri kullanmayanlara deli oluyorum..Türkiye Türk'ü olmayabilir.