Valla annemle aynı kayınvalidemle farklı şehirlerde oturuyoruz çok dip dipe değil de aynı semtte oturmak isterim annemle, kayınvalide başka tabi önyargılı olmak istemem büyük konuşmaktan da Allah'a sığınırım ama kayınvalidemlerle aynı şehirde olsaydım onlara yakın bir evde oturmak istemezdim, farkındayım bencilce bi düşünce ama öyle
tatlım bu huyla alakalı galiba, evet sende ayrıntı düşünen birisin belliki.
haftalar geçti aslında bu konu gündemde olalı ama ben hala karar veremedim :uhm:
ne anneme ne de kayınvalideme yakın ev almam eşit uzaklıklarda alırım. Ki öyle yaptım
Gerçi benim annemle kayınvalidem komşu kaydirigubbakcemile3 ya ikisinede yakın olucaktım ya da uzak laelaelaelaelae
anneme yakın olmak isterdim.gerçı annemlerde kayınvalidemlerde bizden farklı şehirdeler .eşimle istanbulda tek kaldık bir tane yakın akrabamız bile yok istanbulda.ama çocuk olunca ne olacak bilmiyorum .annemler biz bakarız diyorlar kayınvalidemlerde bakmak istiyorlar herhalde sırayla gelirler bizde kalırlar sanırım o daha kötü olacak:bbo:hayırlısı artık
önceden hep 2 tarafada uzak olsun derdim ama demekle olmuyo kayınvalıdeme yakın almak zorunda kaldım daha doğrusu evlenmeden evi aldıkları için sormadılar bile
kayınvalidemde dibimde annemde görümcelerimde...hiçbir kötü yanı yok...zaten ne olabilirki yaa...iyiki de yakınımdalar...çocuğum olduğunda güvenilir bir çevrede büyüyor olcak bari...
ikisinede uzak oturmak bence en iyisi.. tek k.valide değildir herseye karısan eden yarın evlenınce kendi annenın dedıklerıde evıne karısmasıda gözüne batacak.. kımsenın kalbi kırılmasın sende kırılma veya sınırlenme durduk yere.. ıkı tarafada uzak olmak demek : tataıllerde gıttgınde bi wayyy kımler kımler gelmışşş demek var bide yakınında durupta haa kızım senmı geldın demek var.. iyi dusun.. ıkısınede uzak ol
herkes benim gibi anneci anlaşılan ama bunu eşlere anlatmak biraz zor oluyo. ben eşime anlatmakta zorlandım. çünkü benim eşimin ailesi ona çok düşkün sülalesindeki tek erkek torun o yüzden felaketler.zaten anne babası, bir dediğini iki etmemişler,herşeyi onlar yapmış bizimki sadece okul okumuş.kendi ailesini mükemmel olarak görüyo, bu yüzden onların yakınında daha rahat edeceğini düşünüyo. yani ikimizde ailelerimiz için aynı şeyleri düşünüyoruz bu yüzden çıkmazdayız. bir sonraki konuşmamıza kadar askıda duruyo plan. tabi sevgilim hala annesine yakın ev ilanlarına bakıp duruyo
canım benımkısıde tek erkek torun ve benım k.pederım tek erkekmıs yanı amca felan yok ortada.. çok duskunler oğullarına eşim sadece ava duskun :)) onlara pek egımlı değil ama su varkı emeklı olunca dogruuuu köye yerlesşcekmısızzzz... hiçte anlamam o işlerden..ben kaloriferli bi evde doğmus ve buyumus bırı olarak sabyı yakmak yerıne anca sondurum :)))
arse3772 bence sen değilde baskları akıl versın..bzım dedıklerımız herzaman için askıda kalır ama bı arkadası desın onun dediği doğru olur..sende demek istedıklerını onun yakın arkadasına soylet bence bızım uzakta durmamızda en buyuk etken kesınlıkle ve kesınlıkle esımın arkadasıdır yani.. onun sayesınde bız uzaktayız diplerınde değiliz..
bizimki arkadaşlarının sözüyle birşey yapmaz, zaten bizim arkadaşlarımız hep ortak, ortak olmayanlarda öyle doğru düzgün aklı başında konuşup ikna edebilecek kişiler değil.