Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim şuan kirada oturduğumuz ev anneme çok yakın arada 1 cadde var yürüyerek 10 dk.ulaşım hem eşim için hemde benim için çok kolay yani herşeye binebiliyoruz ama kayınvalidemlere biz ev tutarkende bunu anlatamadım şimdi alırkende anlatamıycam. onların orda merkezi yer ama sadece otobüs var, eğer otobüsü kaçırırsam çift vasıtaya binmemiz gerek oda hem zamanı uzatıyo hemde masraf.kayınvalidem eşime çok düşkün hergün sabah akşam konuşurlar ben bile annemle hergün konuşmuyorum, gerek oldukça falan işte. görümcem normal biri değil, psikolojik problemleri var ama eşimde dahil ailesindeki kimse kabul etmiyo falan gibi sorunlar var.aslında iyi insanlar o yüzden onlara saygıda kusur etmeyip ama kalplerinide kırmamak istiyorum, çünkü yapı olarak kaynana gelin muhabbetlerini sevmeyen ve asla kimseyle kötüolamayan biriyim. şimdi ev meselesi çıktı ortaya allak bullak oldum, eşim sürekli annesine yakın yerlerdeki evlere bakıp bana soruyo bu nasıl diye, hepsine birşey bulup oyalıyorum ama bakalım nereye kadar kafamçokkarıştı
Peki kızlar kimse benim gibi ilerisini düşünmüyo galiba, her ikisinede uzak deyip kurtulmak olmuyoki ,yani çocuğunuz olduğunda kim bakacak, annemi kayınvalidemi, hergün işe giderken en az 2 saat önce kalk çocuğu annene veya kayınvalidene bırak sonra işe git, veya dönüşte uğra al tekrar eve gel falan biraz fazla zor geliyo çalışanlar için :uhm: