Kayınvalideye yakınmı Yoksa annenize yakınmı ev satın alırsınız ?!!!

Bende herikisinden uzak olmayı tercih ederdim.
şuan kiradayım her ikisinede ortak bir yerde oturuyorum.. Ama ev alınca ikisinede aşağı yukarı aynı uzaklıkta bir yer bakacağım....
Çocuk yaparsamda birini bulacağım annemle kaynanamı bağlamaktan yana değilim....
İşe gidiyorsam birini tutabilirim...

arsecımm senin sorunun cevabı çocuğa annen bakacaksa tabi ki de annene yakın almalısınız eşinin kafasına da yattıktan sonra kayınvalidende kısa süre söylenir sonraa ne diyebilecek ki...şahsen ben kayınvalidemin bırak yakınını allah düşürmesin yaşadığı şehire bile gitmem ıyyyyyy...ama bu senin ilişkilerin ve ileriye dönük planlarınla alakalı olmalıı...

başka şehire gelin gidiorum ama kayınvalideme uzak olucaz sevgilimde allahdan benim gibi düşüno...ama yine aynı şehirde kalsaydım kendi ailemdende uzak olmak isterdim...şimdiden plan yaptık haftada belirli bir günümüzde ziyarete gidicez abartmak yook :1rolleyes:

bizim şuan kirada oturduğumuz ev anneme çok yakın arada 1 cadde var yürüyerek 10 dk.ulaşım hem eşim için hemde benim için çok kolay yani herşeye binebiliyoruz ama kayınvalidemlere biz ev tutarkende bunu anlatamadım şimdi alırkende anlatamıycam. onların orda merkezi yer ama sadece otobüs var, eğer otobüsü kaçırırsam çift vasıtaya binmemiz gerek oda hem zamanı uzatıyo hemde masraf.kayınvalidem eşime çok düşkün hergün sabah akşam konuşurlar ben bile annemle hergün konuşmuyorum, gerek oldukça falan işte. görümcem normal biri değil, psikolojik problemleri var ama eşimde dahil ailesindeki kimse kabul etmiyo falan gibi sorunlar var.aslında iyi insanlar o yüzden onlara saygıda kusur etmeyip ama kalplerinide kırmamak istiyorum, çünkü yapı olarak kaynana gelin muhabbetlerini sevmeyen ve asla kimseyle kötüolamayan biriyim. şimdi ev meselesi çıktı ortaya allak bullak oldum, eşim sürekli annesine yakın yerlerdeki evlere bakıp bana soruyo bu nasıl diye, hepsine birşey bulup oyalıyorum ama bakalım nereye kadar kafamçokkarıştı

Ama eşinle konuşman gerek ne güzel anlatmışşın bu sekilde eşinlede konuşşan... Ulaşımı daha rahat bir yerden ev alsak hem ilerde rahat ederiz falan.... Belkide eşinde seninle aynı fikirde olacak sorunsuz çözülecek...

zaten eşimle ilgili problem yok, eşim şimdiki evimizdede sorun yapmadı, ama onunda çok canı sıkılıyo çünkü ailesi sürekli laf sokup duruyo, kayınvalidem kanser atlattı iki göğsünüde aldılar üzüntü falan yasak ve hepimiz korkuyoruz sonuçta Allah kimseye vermesin çok dikkat ediyoruz bu yüzden onu üzmekte istemiyoruz çok karışık yani mafoldumben

Kayınvalideme daha yakın olmasını isterim aile bağları daha kuvvetli olur çocuk sahibi olunduğunda da çocuklar büyüklerle daha çok görüşecektir böylece...annem yapı gereği evim yakında olsada sık gidip gelmez damadımın evi rahat edemem diye düşünür o şekilde yetişmiş,:) anneannemde öyleydi çünkü oyüzden kayınvalidme yakın olmayı isterim eminim annemde böyle isteyecektir...;)

suan hicbirine yakin degilim ama isterdim ikisine de yakin bir yerde oturmayi.Ama Türkiye de hem esimin(Trabzon) hemde benim memeleketimden(Kayseri) ev aldik.Iki taraftandan kopmamak icin.Cocuklarin büyüklerle yakin olmasi gelisimleri acisindan cok iyi oluyor.

annemle aynı mahallede oturmak isterdim ama çok yakınında değil şimdi aynı şehirdeyiz ama uzagız istediğim zaman gidemiyorum onlarda gelemiyorlar...

fazla muahbbet tez ayrılık getirir derler ciddende dogru...ikiside çok yakın olmasınnn..çat kapı girilip çıkılmamalıı..

İkisinede eşit uzaklıkta olsun isterdim . Ama tabiki kendi annem daha ağır basıyo ona daha yakın olsa çok dha güzel olur haniii kaydirigubbakcemile3

ben ilk evlendiğimde anneme yakındım sağolsun evime sayılı gelmiştir sonra hamile kaldım ve evimiz küçüktü o yüzden daha büyük ve merkez olsun diye kayınvalideme yakın tuttum iyikide ööle yapmışım kadın bir yardım ediyor bana anlatamam allah razı olsun yanee ben hamileydim eşimle gezmeye çıkıyorduk anahtar yaptırdım kayınvalideme yedek ben unutkanım çünkü kalırım kapıda:)))o biz geziyoruz eve gelince birde yemekle uğraşmayım diye yemek yapar biz dönmeden evime koyardı halada öyle çocuğumada bakar herşeyime koşuşturur pervane olur yazık valla doğum yaptım annemden çok o yanımdaydı bence kim daha yakınlık gösteriyorsa ona yakın olmanız mantıklı hele çocuk varsa mutlaka bir yakının yanında olsun istenio:)))

ben ilk evlendiğimde anneme yakındım sağolsun evime sayılı gelmiştir sonra hamile kaldım ve evimiz küçüktü o yüzden daha büyük ve merkez olsun diye kayınvalideme yakın tuttum iyikide ööle yapmışım kadın bir yardım ediyor bana anlatamam allah razı olsun yanee ben hamileydim eşimle gezmeye çıkıyorduk anahtar yaptırdım kayınvalideme yedek ben unutkanım çünkü kalırım kapıda:)))o biz geziyoruz eve gelince birde yemekle uğraşmayım diye yemek yapar biz dönmeden evime koyardı halada öyle çocuğumada bakar herşeyime koşuşturur pervane olur yazık valla doğum yaptım annemden çok o yanımdaydı bence kim daha yakınlık gösteriyorsa ona yakın olmanız mantıklı hele çocuk varsa mutlaka bir yakının yanında olsun istenio:)))
canım iyi hoş diyosun da tüm kayınvalideler aynı olmaz işte anneler neyse de..yani gercek amacı ne acaba bi çoğunun..CADIARZU
benim kayınvalide de çok hevesli, ben sizin yemeğnizi yaparım, işten gelince her şey hazır olur,temzilk bırakmam sana, çocuğuna bakarım..alışverişe gideriz beraber, sinemaya gideriz, gezeriz..kaydirigubbakcemile3amannnnnn tanrıımmmmm diyorum ben bunları dinledikçesempatiksalakcinni
bana çok politik geliyo benim kayınvalidem çünkü..dip dibe olmak istiyo işte..yardım ayağına içimizde olacak, zayıf noktamzdan vurmaya çalışyorkaydirigubbakcemile3hani çalışan kadın eve gelip her şeyi hazır bulunca yamulur keyiftenopuyorumnanaktan

Back