Kayınvalideye yakınmı Yoksa annenize yakınmı ev satın alırsınız ?!!!

arse3772

aşk aşk aşkkkk
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
4.637
7
116
İstanbul
Kızlar sonuçta alınan evde belkide öbür boyu oturuluyo, ev satın alınacaksa ve annenizinde kayınvalidenizinde arasında bir nokta yoksa, hangisine yakın ev alırdınız ?

gercekten cok guzel bı konu ama su an oyle bır sorunum yok ama ıns olursa sahsen ben hıc bırıne yakın olmasını ıstemem ben gercı tr deyım ama annem yurt dısında su an kayın valıdemle oturuyoz ıkı senedır baya bır mesaf olması lazım yuz goz olmamak ıcın ama esıme kalsa ayrılmak bıle ıstemıyor allah bana kolaylık versın tabıkı ben gıbı durumda olanlarada.

aslında tam tersi senin seçeneğin yokmuş mecburen kayınvalidenle kalmak zorundasın, annen yurt dışında olmasaydıda burda olsaydı bu sefer ikilemde kalacaktın ve daha zor olacaktı,doğru kararı vermek emin ol kafamçokkarıştı

Biz ikisinden de uzakta aldık.Bizim için uygun şartlarda olanı seçtik yani kime yakın olacağı kıstasını hiç düşünmedik.Sonuçta aynı şehir deyiz hepsinle nasılsa görüşüyoruz.

Biz ikisinden de uzakta aldık.Bizim için uygun şartlarda olanı seçtik yani kime yakın olacağı kıstasını hiç düşünmedik.Sonuçta aynı şehir deyiz hepsinle nasılsa görüşüyoruz.

peki jade teşekkürler, bir soru sorabilirmiyim ? ilerisi için yani çocuk falan olursa kim bakacak gibi şeyleri düşündünüzmü alırken, ben en çok onları düşünüyorum:uhm:

kayınvalideyle annemiz ayrı şehilerdeyse napılmalı?boshayallersmile
hadi kirada olsa neyse de ev satın almak bu..kalıcı bişi yani:3:
çok karışığımmm

Yesin yemesin ne olacak ev alırkende ona mı sorulacak size yakın olsunmu diye alla alla tabii anneme yakın alırım.Ama zaten benim anacığım burada değil başka şehirde.Ama annemde buarada olsa ve bu konu sorun olsa ikisinede uzak bi yerden alırdım.

annemle aynı şehirdeyim ama bence her iki tarafada uzak olmak en güzeli.yeni bir yuva kuruyosun iisiyle kötüsüyle onu ayakata tutmaya çabalayacaksın helede evliliğin ilk yıllarında dışardan hiçbir müdahale olmaması için en güzeli iki tarafada uzak olmak

kayınvalideyle annemiz ayrı şehilerdeyse napılmalı?boshayallersmile
hadi kirada olsa neyse de ev satın almak bu..kalıcı bişi yani:3:
çok karışığımmm

tatlım ayrı şehirlerde olsan sorun olmaz bence, iş yerleriniz hangi yerdeyse ordan alırsın biter. ama aynı şehirde olmak zor
arse bence anket yapsaydın kıs....

süpercim evet anket olabilirdi aslında ama böyle yorumlarda almak güzel.

Peki kızlar kimse benim gibi ilerisini düşünmüyo galiba, her ikisinede uzak deyip kurtulmak olmuyoki ,yani çocuğunuz olduğunda kim bakacak, annemi kayınvalidemi, hergün işe giderken en az 2 saat önce kalk çocuğu annene veya kayınvalidene bırak sonra işe git, veya dönüşte uğra al tekrar eve gel falan biraz fazla zor geliyo çalışanlar için :uhm:

Back