- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
Kaynana demekki üzülmedi oda uyanık ne yapsalar kardir diye bekliyor heralde :)kaynanam değişik bi insan dahada iş yaptırmak istiyor bana yapacağımı yaptım bıraktım bundan sonra yapmam zaten. temizlikle iyi olunacaksa hiç olunmasın ama zorundasın kelimesini yedirtmem lazım ona ben kimsenin evini temizlemek zorunda değilim bak yine sinirlendim
Rica ediyorum bebekleri karistirmayin boyle olaylara.bebegini icinizden geliyosa sevin.gelmiyosa sevmeyin ama seviyimmi sevmeyimmi gidiyimmi gitmeyimmi hesap yapmayin.nacizane fikrim canimkadın zaten bu sefer içinde dememişki gelin temizlik yapın diye ama eltimki kendini sorumlu hissetmiş bi zahmet hissetsin hep beraberler çoğu zaman sonuçta.. aynen zaten kaynanam beni çağırırsa temizlikçi teklif ederim :)) ya birde bu kişiler çocuklarını kaynanama bırakıp kendi ailesine temizliğe giden insanlar:)) benim ablamın adıda esraa bu aradaa:)) kafayı daha ne şekilde kullanayım bunlara karşı??? sadece temizlikte değil mutlaka aynı ortamlara girmek zorunda kalacağım durumlar olacak o zaman selam verip öpmelimiyim küçük eltime? nasıl davranmalıyım bebeğini seviyimmi mesela? yakında 1 yaşına giriyor çocuğu dogumgunune gidiyimmi?? gitmem ama heralde ya
İyi de burada amaç üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmekmiş, temizlik bahane yani. Elti planlı proğramlı kata kulli çevirmiş, oynamış resmen ne tip bir yarası varsa artık, hıncını çıkartmış ya da kendince hizaya sokup kalıba yerleştirmeye çalışmış konu sahibini. Bu arada kaynana da, iyi niyetle işi yapanı korumamış hadi onu geçtim, bu olaydan sonra bile daha iş yaptırmaya çalışmış konu sahibinin söylemiyle, gelinin uzanamadığı yükseklikte ki tehlike arz eden yerlere oğlunun yardım etmesini istememiş, kıymetlisi o olduğu için. İş bitiminde bir teşekkür ederim ya da eline sağlık bile dememiş daha ne diyecek ki?Alt tarafı bi temizlik ya nasıl olay haline gelmiş. Yazık kaynananın yernde olsam böle yapcaksanz bi daha gelmeyin derdim. İyilik değilki bu kadına. Tantana yapcanıza bu kadar tutun bi kadın olsun bitsin.
yaptım zaten eşim yardım etti yetişemediğim yerlere :) vicdan azabım yok yani ha şöyle bi durum var kaynanam kıyamıyodu nerdeyse oğluna ben yüksek yerlere çıkamıcam diye onu cagıralım dedim yok dedi. ama ben cagırdım eşimi yaptı yani onun annesinin evi yapıcak kusura bakmasın.
evet ilk baştada çok saflığıma geldi safım zaten ben kabul ediyorum her çağırana he diyorum ama bu son oldu gerçekten buna seviniyorum bende :) birde temizlikçi tutmamı gerektircek bişey yok kaynanam ben yaparım diiyor ya kesinlikle kabul etmez temizlikçiyi yapmıcaksın o yani ha teklif edersin anne ben gelemiyorum ama bi temizlikçiye ne dersin diye ama artık onuda zor derim onada içerledim çünkü geçen hafta ben gelirim derken kaynanam yanımızdaydı o benle kavga ederken sesini çıkarmadı ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?