- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
buna inanmak istemiyodum ama artık başka bi açıklaması kalmadı çünkü ben onlardan biri gibi olmaya calıstım hep onlar daha fazlasını istediler ama olmıcak bundan sonra. eve kv le öyle bi sorunum yok annem yerine koyar öyle davranırım kayınpederimide öyle saygısızlık etmemeye çalışırım hiç bişekilde arada hediye falanda götürmüşlüğüm var yani içimden gelir. dediğiniz gibi kimsenin lafıyla gitmem artık bi yere ama kvmin temizlikçi tutulacak bir ev değil yani çok eşyası var birde ben yaparım der kabul etmez temizlikçiyi naparız bilmemYanlis anlamadiysam kv ile bir problem yok degil mi?
Yazik kadinda neye ugradigini sasirmis uzulmustur. Sizde bir daha kv disinda baskasinin sozuyle yardima gitmeyin. Veya arada bir jest olsun kv ye temizlik icin yardimci kadin getirin. Gonlu olur hem. Eltilerinizle de araya mesafe koymaktan baska yapacak bir sey yok. Karakterleri bozuk belli ki kiskaniyorlar da onlardan farkli hayatiniz oldugu icin.
büyütmüyorum ya sorun yapmıyorum yani bugun çok sinirlerim bozuldu o ayrıda :) temizlikçi falanda tutmıcam kv isterse veya elden ayaktan düşerse gerekirse o zaman tutulur o zamana kadar kim yaparsa yapsın ben yokumYa ayda 1 bi kadin tutsaniz bu kadar tantanaya gerek kalmaz. Yuzyuze gelince de yuzlerine bakmazsiniz olur biter gizunuzde bu kadar buyutmeyin.
zamanında büyük eltim alıştırmış beraber yiyip içtikleri için şimdi 7 sene geçmiş evim ayrı yerim ayrı gider benden temizlik yapmamı beklerler böylede bir zihniyet işte onların maksadı kaynannın evi temiz olsun değil bana iş yaptırmak ben son gelinim ya o yapmadı yapsın tek başına yapsın bakalım nasılmış tatsın mantığıydı onlardakitoplumda kadinin Bir baska gorevi gelin temizlikcidir. kendi annesinin evini temizlemez ama kaynananin tuvaletine kadar temizler.
Ohhh catlasin. Güya sizi sinir edecekti makyaj falan ahahahha. Siz suslenin gidin kayonvalidenize sonra tıkır tıkır gezmeye gidin catlasin hırsından. Uyanik
büyütmüyorum ya sorun yapmıyorum yani bugun çok sinirlerim bozuldu o ayrıda :) temizlikçi falanda tutmıcam kv isterse veya elden ayaktan düşerse gerekirse o zaman tutulur o zamana kadar kim yaparsa yapsın ben yokum
ya istemiyorsa neden yapsin. yapnak zorunda mu,?oglu cok seviyorsa temuzlikci tutsun.Allahim inşaallah yaşlaninca kendi temizligimi kendim yapar elinin eline kalmam
bu ne ya bi kahvenin 40yil hatiri var derler
iyi yada kötü esinizin annesi bi pazarinizdan olup kendi başıniza kocanizinda yardimiyla yapsaydiniz keşke temizliği........ ...
Allahim inşaallah yaşlaninca kendi temizligimi kendim yapar elinin eline kalmam
bu ne ya bi kahvenin 40yil hatiri var derler
iyi yada kötü esinizin annesi bi pazarinizdan olup kendi başıniza kocanizinda yardimiyla yapsaydiniz keşke temizliği........ ...
çok iyi söylüyosunuz gerçekten ama bunlar bi değişik anlatamıyorum ben. büyük eltim zaten bugüne kadar kıymet bilmedi kaynanam diye uğramıyor bile temizlik yaparken yani kim yaparsa yapsın umrunda değil onun o yapmasında....ama çocuklarına cok güzel bakıtır.....Neden tutmayacaksiniz bunu soylerken bile diger eltilerinizle inat yarisina giriyorsunuz. Herkes sirayla yapar. Sizin siraniz geldiginde de kadin cagirirsiniz. Laf soylerlerse de para var huzur var tatlim ayrica beyin bedava dersin. Kendinizi paraladiginiza degmez .
siz en iyisi hic bir sey olmamis gibi yapin. Aranizda ilk kim yapacak en son kim yapacak belirleyin. En son gu Ne de olsa en son sen yaptin itiraz edemezler. Onlar haril haril temizlik yapsinlar. Sira sana gelince kadin tutarsin. Döt olurlar. Aglamak sira siraylaaaaa.
içimden geldi yaptım ama sondu allah bilsin dedim ne diyim kaynanam bi sağol ellerine sağlık yoruldun bile demedi amaya istemiyorsa neden yapsin. yapnak zorunda mu,?oglu cok seviyorsa temuzlikci tutsun.
tabikivdemez. cunku bu senin gorevin zaten yapmak zorundasin.içimden geldi yaptım ama sondu allah bilsin dedim ne diyim kaynanam bi sağol ellerine sağlık yoruldun bile demedi ama
tabikivdemez. cunku bu senin gorevin zaten yapmak zorundasin.
çok iyi söylüyosunuz gerçekten ama bunlar bi değişik anlatamıyorum ben. büyük eltim zaten bugüne kadar kıymet bilmedi kaynanam diye uğramıyor bile temizlik yaparken yani kim yaparsa yapsın umrunda değil onun o yapmasında....ama çocuklarına cok güzel bakıtır.....
ortancada işte bensiz yapamıyodu beni çağırdı böyle oldu :)) şimdi bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum. kaynanam bana temizlikle alakalı bi imada bulunursa tabikide anne ben cok yoruluyorum hem ev hem iş temızlıkcı yollıyım diye tabikide teklif ederim ama bunlarda sıra yok o sırayıda ben koyalım demem yani anlatabildimmi
O kavgalardan sonra kayivalidenizin akli varsa gelin bana temizlik yapin demez zaten.he maddi gucu yetmiyor kadin tutamaz bize yaptirmak zorunda derseniz hic bedenen kendinizi yormayin. Kafa olarak zaten yorulacaginiz kadar yorulmussunuz birakin temizligide kadin yapiversin. Kimseye de temizlik lafi etmeyin. Herkes kendine yakisani yapar sekerim. Onlar oyle aile terbiyesi almis oyle yetismis. Kendinizi onlarka kiyaslamayin. Ne kadar umursamazsaniz o kadar cok kiskanilirsiniz. Kafayi kullan kiz.
kadın zaten bu sefer içinde dememişki gelin temizlik yapın diye ama eltimki kendini sorumlu hissetmiş bi zahmet hissetsin hep beraberler çoğu zaman sonuçta.. aynen zaten kaynanam beni çağırırsa temizlikçi teklif ederim :)) ya birde bu kişiler çocuklarını kaynanama bırakıp kendi ailesine temizliğe giden insanlar:)) benim ablamın adıda esraa bu aradaa:)) kafayı daha ne şekilde kullanayım bunlara karşı??? sadece temizlikte değil mutlaka aynı ortamlara girmek zorunda kalacağım durumlar olacak o zaman selam verip öpmelimiyim küçük eltime? nasıl davranmalıyım bebeğini seviyimmi mesela? yakında 1 yaşına giriyor çocuğu dogumgunune gidiyimmi?? gitmem ama heralde ya
Onlar aynı apartmanda oturduğu ve birbirleriyle yardımlaştığı için, kayınvalidenizin işlerini yapıyor olabilirler.
Siz hiçbir şekilde yapmak zorunda değilsiniz.
Kaldı ki zaten uzak otururken, eşinizin annesinden bir beklentiniz olabileceğini düşünmüyorum.
İçinizden gelene yardım edersiniz, gelmeyene bahane uydurur yapmazsınız ve aynı şekilde de hiçbir zaman kayınvalidenizden bir talepte bulunmazsınız.
Eltileriniz çok zeki sanıyorlar kendini, ayrıca oldukça da terbiyesizler.
Bir annenin yanında 'bu evi 2 yıl ben temizledim, sen de yapacaksın' diyebilmek her karaktersinizin harcı değildir.
Sınırları zorlar derecede sorunlu insanlar oldukları belli.
Karşılaştığınızda sadece selam verin, o kadarla bitsin gitsin mevzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?