N
NiDaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
canım çok teşekkür ederim paylaşımın için... ev işlerini bende yapmadığımda öylece kalıyo dağılıyo için nasıl rahat eder ki, kaç gün gerçi kayınvalidem rahat ediyo bi defasında camları silemedim, eşime demiş galiba camlar kirlendi bi silinse falan diye eşim yarın camları silsene kirlenmiş dedi hamile halimle... eşim normalde kesinlikle ev temizliği konusunda bak toz olmuş sil toparla diyen biri değildir.. geçen günde ben kayınvalideme dedim ben toparlarken sende toz alıver diye inan eşime yaptırdı, eşim toz almaya başladı, benimde tepem atıvermiş aldım elinden kendi işimi gene kendim yaptım... eşime yaptıracak olsam bu halimde sana değil ona söylerim demi... evde kadın varken utanmıyo eline vermeye...
ya nasıl oluyorda hamıle halınle camı sılmene razı gelıyorlar..ben o kısmını anlamadım..bırak hamıle olmamı suan bıle esım camları sılme dıye yalvarıyor..sen bır can tasıyorsun ya..senı hıcmı onemsemıyorlar..bırak canım ya yapma kendını baska ıslere ver ne bılım atkı ör şal ör otur yanı..yapma..aa tepkını koy..yoksa aynı evın ıcınde boyle hayat gecmez..ya