Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe bu konu tam benlik kıslarr ben çok sewerim kaynanamı oda beni sewer Allah razı olsun annem nese benim için kaynanamda odurrr

allah bozmasın canım. Belkı zamanla bizde oyle oluruz. Bİraz vakit geçirmeyince samımıyet cok oluşmuyor.

ama buda yanlışş bunlar ilerde size eksi olarak döner lütfen bunu unutmayın şimdi tatlı olan herşey inanınki size ilerde eks olarak dönecektirr ama inş HEP BÖLE OLUR olumsuzluk yaratmaya çalışmak istemema.s.

iyiyim saol senden nehaber :) evet nesli nişanlıyım. aralıkta nişanlandım.

ah canım. Hasasiyetini anlıyorum. Kapalı kapı sana rahatsızzlık veriyor. Ama çokta takma ya. Sen kendini biliyosan beence gerisi boş. Laf soluycek olan kapı açık olsada soler. Akışına bırakmalı.

Gerçekden hassasım ama yapı meselesi değişmez bu =)
4,5 Yıl oldu bizimki ailelerimiz biliyor.
Babası babamla qörüşmüş niyetımız ciddi demişdi .
Babamda sağolsun yasımın kucuk olmasına ragmen benımle guzel guzel konusmusdu.
ıstemedim istemediğim için onu kaybedıcek dereceye geldım.Kararımı degıstırmedım çünkü 18 yasındaydım o zamanlar.
Allah razı olsun bekledi beklemeyede devam ediyo =)
Kapı açık yada kapalı olmaması mesele deıl aslında ne söyledikleride deil bu başka bi duygu =)

hayırdır canım sevincinin nedenı. Kayınvalıdesıyle ıyı anlaşanlar senı rahatlattı mı?
Mystic düğün nezaman ?

ii geceler canım h.g bende yeni keşfettim burayııı

bugüne kadar kiminle konuştuysam geneli şikayetçi sevmiolar eziyet edio falan diolar benimkinin maşallahı var gerçekten bana annemmiş gibi davranıo

allah bozmasın canım. Belkı zamanla bizde oyle oluruz. Bİraz vakit geçirmeyince samımıyet cok oluşmuyor.

Evet canım ya bizde çok vakıt gecırmezdık halada öle qerçi öle daha iyi oluyo =)
Erkek arkadasım izne qelınce hergun onlarla vakıt gecırdık ben feleğimi şaşırdım çokda takılmamak lazım =)

iyiyim saol senden nehaber :) evet nesli nişanlıyım. aralıkta nişanlandım.

ii canımm herşeey zamanla daha ii oluyo biz 7 sene bi beraberliğimiz olduu ama ben onun ailesiyle hiç bi şekilde görüşmedimm herşey zamanında waktinde güzella.s.

biz 5 yıldır beraberiz ve 5 yıldırda ailesinin içindeyim ve gerçekten çok ama çok iyi insanlar belki bazı arkadaşlar buna inanmıyacak evlenince değişecek diyenler olycak ama her insan bir değildir lütfen bunu unutmayalım

en iisi hatta erkek arkadaşınsaa bence ailesiyle hiç görüşmee

maşallah deruş ya degişcek kişi belli olur. Bizde degişcez belki.
Bencede ciddi olmadan cok samımı olunmamalı.

cnm benim yani sen kendini düşün yapmacık davrandığında karşondaki hissetmicekmi
aslında ben memnunum birbirimizi daha rahat tanıoruz aşırı samimi değiliz

Yani hisedere tabi. Bence hiç bişey tek taraflı olmuyor. ıletişim eksikliği, Yanlış anlamalar, Ön yargılar ilişkileri bozuyor.

katılıorum cnm iki tarafında birbirini tanımaya istekli olması lazım
tebrik ederim _MySticgirl_ cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…