hehe bu konu tam benlik kıslarr ben çok sewerim kaynanamı oda beni sewer Allah razı olsun annem nese benim için kaynanamda odurrr
benim ki oğlunu kıskanmıo benden..hep yanlız bırakmaya çalışıo bizi..ben qidince hemen alıp çantasını qesmeye qidiooturalım beraber desek te yok..yaramazlık yapmayın diip hadi yter gidin odanıza dio kaydirigubbakcemile3oğlunada sanki o damadı ben kızı gibi davranıo..üzme,şöle yap böle yap ... hep ßöle seweris ßirßirimizi inşallah..ama kayınvalidenin anlayışı olması çok önemli...
allah bozmasın canım.Belkı zamanla bizde oyle oluruz. Bİraz vakit geçirmeyince samımıyet cok oluşmuyor.[
saol canım inş sende olursun ama herşey zamanında yani zamanlı güzel acele etme gerçi durumunu bilmiyorum nişanlılı mısn
ah canım. Hasasiyetini anlıyorum. Kapalı kapı sana rahatsızzlık veriyor. Ama çokta takma ya. Sen kendini biliyosan beence gerisi boş. Laf soluycek olan kapı açık olsada soler. Akışına bırakmalı.
allah bozmasın canım.Belkı zamanla bizde oyle oluruz. Bİraz vakit geçirmeyince samımıyet cok oluşmuyor.
iyiyim saol senden nehaber :) evet nesli nişanlıyım. aralıkta nişanlandım.
Evet canım ya bizde çok vakıt gecırmezdık halada öle qerçi öle daha iyi oluyo =)
Erkek arkadasım izne qelınce hergun onlarla vakıt gecırdık ben feleğimi şaşırdım çokda takılmamak lazım =)
hayırdır canım sevincinin nedenı. Kayınvalıdesıyle ıyı anlaşanlar senı rahatlattı mı?
Mystic düğün nezaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?