Kayınvalidesini Çok Sevenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende seviyorum... allah var 3 sene oldu bi kötülüğünü görmedim... arada karışır bazı şeylere ama napalım onuda hoş görüyoz annem hep derdi kaynananın en iyisi bile günde bir kez sivrisinek gibi sokarmış DD bizimki ayda yılda bi kez yapıyo ama duymazlıktan gelince sorun kalmıyo DD Rabbim muhabbettimizi bozmasın inşaallh :)))

kayınvalidemi severim fakat annemle olduğum kadar rahat değilim.arada biraz yöre kültür farkı var olsun pekte mühim değil.

Hmm.Severim ama öle çok çok değil nasılsa oda beni kızları kadar sevmiyor no problem

Ben de kayınvalidesini sevenlerdenim. Kalbi çok temiz, hareketleri çok doğal. ıçinde hiçbir kötülük yok...Allah bozmasın....

Bende şanslı olanlardanım.. sağolsunlar herkese gelin diye değil , kızım diye tanıtıp öyle de severler.. etliye sütlüye karışmayan, çok olgun bir annem ve babam var benimde:)).. bende onlara karşı hep sevgimi ve saygımı gösteririm.. ama ben daha önce nişan attım ve o zamanki kavınvalidemin arkamdan çevirdiklerini unutamadım.. bu yüzden de hep tedirginimdir..

ben kayınvalidemi hiç sevmiyorum gıcık kapıyorum sinir jadın ya oğlunu benden kıskanıyor yemek lerim karışır sinir be işte

maşallah kızlar aranız ne kadra güzel helede annemden öte geçirenleri görünce dahada şaşırdım maşallah RABBıM nazarlardan korusun.
bende daha gelinleri değilim gelin adaylarıyım...
müstakbel kayınvalidem benim gelini olmam için çok dua etti beni çok istiyodu istiyoda sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum RABBıM tatsızlıklardan ,kem gözlerden korusun.annemin eksikliğinde bir nebze annemin yokluğunu doldurur inşallah

Insanlari oldugu gibi kabul etmek lazim aslinda ama erkek anneleri de bir tuhaf oluyor..
kendi annem mesela gelinini cok sevemiyor. Halbuki gelinimiz cok tatli... ( nisanlilar henuz ama cok iyi biri)
Ben de seviyorum kayinvalidemi yalniz gorumcemlerin etkisinde kalmasa bal gibi olucak ama gorumcemler sagolsun ...
Saf ve temiz kadinin aklini kirletiolar...

ben kayınvalidemi gercekten seviorum tabiki onunda kusurları var ama şöyle düşünüorum onun kusurları varda benim yokmu kendi annemin yokmuydu vardı ve onlarla karsılastırınca normal gelio hersey. çok karışıo bazen tabi bende haliyle sinir oluorum annem yapsa yine sinir olurdum ve anneme kızdıgım gibi kızamıorumda ozaman birazcık daha fazla sinir oluorum :) ama biliorumki bizim iiligimiz icin karısıo şunu al şu daha güzel şu daha iisi falan gibi seyler iste :)
daha yeni sayılırız ilerde rabbim neler gösterir bilemem ama insallah hep böle gider :)

ayy maşşallahhhh ne güzel yazmışsınız. oh ya. hep kötü olanları mı okuyacağız. Allah ım herkese sabır, anlayış ve hoşgörü ihsan eylesin.

bende herşeyimi paylaşırım kayınvalidemle arkadaş gibiyizdir,ama işte bazen iğnelemeli lafları uyuz eder beni(hatta c.tesi bi bişeyler demişti paylaşmıştım bi topicte) eşimin hatrına ses çıkarmam,yoksa modern,dürüst,bilgili bir kadındır,aynı zamanda anlayışlıdır ve iyi bir dinleyicidir,sadece oğluna çok düşkün ona da bişey diyemem...31 yıllık oğlu...

ayyyy anamm benndee çok seviyorum valla Mevlam iyiliğimizi cümneten daim etsin.

Bende kayınvalidemi çok ama çok seviyorum çok anlayışlı ve çağdaş bir insan.2 senedir en ufak bişeyimiz dahi olmadı.İyiki var...Seni çok seviyorum annecim..

Ben de çok seviyorum müstakbel kayınvalidemi:) Kızlarından farkım yoktur hatta yeri gelir üstün tutar Allah razı olsun

Bende çok seviyorum kayınvalidemi.yani annemi.

çok iyi anlayışlı hiç birşeyime karışmaz.

allah razı olsun ondan.

gerçi daha nişanlıyım.

evlenince nasıl olur onu bilemem.:bbo:

selam arkadaslar
bende seviyorum kaynana mi 5 sene ayni evin icinde beraber yasiyorum tabiki yeri gelir gicik kapiyorum eee bu kadarda olacak ayni evin icinde olunca siz ayni evin icinde olsaniz napardiniz acaba
yeni gelin adaylarina sesleniyorum kesinlikle ayriii evde yasayin eee biz birlikte yasamayi istiyoruz derseniz yasayin ve görünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lmaz:lmaz:

opuyorumnanaktanbende anneciğimi çok seviyorum istemeye geldiklerinde benim iki kızım vardı üçünücüsünü almaya geldim demişti hala da öyle der gelinim değil canım ciğerim kızım der.hep herşeyin en iyisi olsun en güzeli olsun diye çabalar durur Allahım razı olsun .kayınpederim de çok çok mütavazi harika bi insandır kendisi.kızım kızım diye ölür tabiri caizsekaydirigubbakcemile3canlarım benim bende onları çok çok seviyorum

ay ne güzel yaa özendim.Benim de 2 oğlum var inşallah ben de ii bi kayınvalide olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…