• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin En Çok Hangi Huyuna Sinir Oluyorsunuz?

nazarboncugum

naz kızım hoşgeldin......
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
10.682
4
206
40
Denizli
benim kayın validem yok uzaktan davulun sesi kulağa ho gelir tabii ama merak ediyorum kayın validenizin en çok hangi huyuna kızıyorsunuz?

kayinvalideme sinir olmayi brakali 2yil oldu gecmisdirde belkide cünkü görümüyorum artik ve esimde saolsun saygi gösteriyyo
ama en sinir oldugum bozuk pilak gibi dönüp dolasip ayni seyleri söylemesi kime olursa olsun dahasi varsa bir problemi yüzüme karsi diilde arkamdan atip tutmasi

muhahaha ben artık sinir olmuyorum çok şükür boşadım bitti o çile :lepi:
ama nefes alış verişine bile sinir oluyordum :umursamaz:

bende artık sinir olmayanlardanım ..zemuszemus çünki görmüyorumdelikafaduldendelikafadulden
ama sinir oldugumda en çok meraklı huyuna kızarım:kızgın:hatta hepimiz aynı şeylere kızarız diyebilirim..:1closedeyes:

ay bende kaynana oldum inş gelinim beni sever:):)))))))))
ama benim kayın valdem bende ayrı 25 yıldır ayrıyız hala arkamda knş beni hiç sevmediiiii
çok çok üzügünümmmmmm:((((((((((

ben merak ettim girdim arkadaşlar ben iyi anlaşıyorum kaynanamla keşke sizlerinde iyi bir kaynanası olsaydı

arkadan konuşma kıskançlık hasta numarası yapnası durmada cook var bugünlerde iyice gıcıgım

benimki iyidir hoştur da, bazen konudan konuya atlar.çok konuşur.bazen daral gelir.daha önce anlatmıştın da diyemem.

Arkamdan konuşur hep...:oklava:bir hatam varsa delikanlı gibi yüzüme söyle di mi?kötükedihüso Şimdi b4en de kayınvalideyim ama onun yaptıklarını yapmayacağıma, yapmadıklarını dA yapacağıma söz verdim kendime...benneyaptımki

ay benimkide çok hasta numarası yaparr :umursamaz:[/y QUOTE]
ay tatlım kolay gelsin hele eşim benle azcık ilgileniyosa filan agır hasta olur hemen doktora gidiyo hiçbişey nedense
biri şuram agrıyo dese bende de var benim de benim de diye zıplıyo hemen

hangi birinden başlaam ki :gitme:
çocuğumuz olmuyor diye hep bir yanımı eksik görmesi bana şunlar sizden sonra evlendide bak 2. ye hamile demesi :mymeka:
kızına kıymaması ve onun yapması gereken işleride bana yaptırması
dediklerini ve işlerini yaptığım zaman benden iyisi yok ta benim dediğim olsun dediğimde benden kötüsü olmaması
sayayım mı daha neler neler çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk varrrrrrrr mafoldumben

ben ençooooooooookk sinir olduğum hali gerçi kadın adım atsa sinir oluyom ama

1,oğlunu benim yanında öpüp sarılmasına

2,1 rine 2 katıp konuşmasına

3,ben annemlere giderken biz de gidemedik kadın gelin diyor demesine ..... yani benle gelmek istiyor kısacası
ayyyyy daha çok varda bunları yazayım yoksa sayfa almaz:kızgın:

Back
X