Ya o kadar haklisiniz ki. Ustelik size kotuluk de etmisler. Bana dogrudan sahsima hicbir kotulukleri olmadi. Ama cahilce davranislari, iş bilmez beceremezlikleri, dedikoducu olmalari vs vs bisuru sy, bastan beri hic sevemedim. Hic icime sindiremedkm. Her hareketleri batiyor, kinleniyorum. Kendilerine hicbir saygisizlik etmedim. Ben onlara gerekli saygiyi gosteriyorum, sevmek zorunda degilim zaten diyip vicdanimi rahatlaiyorum, ama bazen vicdan yapiyorum. Cok zor gelior telefonda bile konusmak. Benim ailem üç kurusun hesabini yapar mesela, kardesime zor harclik gonderirler, kayin aile saçar savurur, her seyi pahali pahali alir, sonra yetmiyor diye soylenir durur. Kac defa ben vicdan yaptim eşime annene harclik ver para ver vs dedim, dedigime pisman oldjm. Sık sık bisuru ihtiyaçlarını gördüğümüz yetmedi gibi, kayinpeder gelmis 20 bin istemis, borc demis. Parayi aldiktan sonra da köydeki asla satilmasi imkansiz arsayi teklif etmis. Yani ben biliyodum o paranin geri gelmicegibi ama bu tekliften anladim ki kesin gelmicek yani. Adam kafasina gore kredi cekiyo, arsa bahce aliyo keyfine, bizim daha altimizda bir arabadan baska bir sey yok. Oyle kaygisizcq kredi cekebilsek bizjm de evimiz olurdu simdiye. Biraz birikim yapmadan krediye girmeyelim dedik, birikimi de onlar yicek bu gidisle. Igrenc bj durum. Her seyleri batiyor iste. Nefret ediyorum cidden. Baya nefret oldu bende. Boyle oldugum icin vicdan yapiyorum bazen, sorsan cok iyi insanlar herkese. Ama bu sorumsuzluk falan derken hic sevmedim, sevmicem de.