Benim annem 70 yaşına yaklaştı, kanser hastası, babam da yok ama annem kimseyle kalmak istemiyor. Sizinki madem sağlıklı kadın, sırf dul diye neden birileriyle kalsın onu çok anlayamadım.Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor.
Bizim yaşlılar bizde 1 haftadan fazla kalmıyorlar. Çünkü herkesin evinin düzeni rahatı farklı. Bizde diken üstünde gibi oluyor rahat edemiyorlar. Bazı aile yapılarında oğlum varken kız evinde ne işim var diyorlar. Zira kızları ne kadar evlat da olsa ele karıştı o taraflı oldu kafası var malesef. Tavsiyem eğer çocuklarıniz varsa size yakın altlı üstlü kalabileceginiz bir ev bulmanız. En rahatı o şekilde olur.Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Benim şahsi fikrim 3 çocuğu var her birinde 4’er ay kalsa kimseye fazlaca zor gelmemiş olur. Ancak enişte kapısı diye kızlarında kalmıyor.
Ayrıyetten zaten elden ayaktan düşmemiş birisi şimdiden gelip bizimle yaşamaya başlarsa Allah uzun gün uzun ömür versin ama belkide 30 sene yaşayacak ve hep sizinle yaşayacak size alıştığı için.
Gerçekten zor durum herkes için ama sizin fikrinizi de şu şartlarda merak ettim?
Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Benim şahsi fikrim 3 çocuğu var her birinde 4’er ay kalsa kimseye fazlaca zor gelmemiş olur. Ancak enişte kapısı diye kızlarında kalmıyor.
Ayrıyetten zaten elden ayaktan düşmemiş birisi şimdiden gelip bizimle yaşamaya başlarsa Allah uzun gün uzun ömür versin ama belkide 30 sene yaşayacak ve hep sizinle yaşayacak size alıştığı için.
Gerçekten zor durum herkes için ama sizin fikrinizi de şu şartlarda merak ettim?
Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Kv evinde devam etsin. Bakıma muhtac olmadıkca (85 yas üstü, hastalık felç vs durumları) devam edecek düzenine.Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Dul kadın yalnız kalmasın ne salakça bir laf zaten. Eli ayağı tutuyo otursun evinde. Enişte kapısında kalmamın meali kızlarım benimle uğraşmasın oğluşum çalışıyo gelin baksın bana işi ne. Hayatta kabul etmem.4 ay da kabul etmemBir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?
Eli ayağı tutarken, kendi kendine yetiyorken neden düzenini bozup birilerinin yanında kalması gerekiyor? Elden ayaktan düşse bakıma muhtaç olsa oğlu ve gelinin yanında kalması daha makbul olur.Bir evin tek gelinisiniz, iki görümceniz var ve kayınpederiniz vefat ediyor. Eşinizin işi gereğince siz gurbetcisiniz ancak görümceleriniz kayınvalidenizle aynı şehirde yasıyor. Kayınvalideniz gayet sağlıklı ufak tefek yaslilik rahatsizliklari var. Kendi evi düzeni kurulu. Bu durumda dul kadın yalnız kalmasın düşüncesiyle birinin yanında kalması gerekiyor. Ama enişte kapısında kalmak istemeyen birisi ve doğal olarak tek gelin olarak sizinle kalması gerekiyorsa bu durumda ne yaparsınız?