• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideniz/Kayinpederiniz size dogum gününüzde ne aldi?

ayol ne hediyesi kv her sene burnumdan getirmek için elinden geleni yapıyo ağustosun 26sında doğum günüm bakalım bu yıl nasıl sabote edecek................

hediye mi ah ah hayal gibi birşey galiba.Kadın evlenirken bile birşey almadı ki doğum günümde öyle bir beklentiye gireyim.Ha düğünde bilezik taktı ya demiş bir arkadaş.valla benimki kendi bilezik alıp da takmadı.Eşimle aldık bileziği verdi eline o da öyle taktı yaniiii

lcwde ne kadar hamile kıyafeti varsa almıştı ama o akşam hasta numarası yapıp esimi cagırmış eşim eve onun yüzünden gec gelmişti hiç unutmam hemde ilk dogumgünümdekeşke almasaydı

Valla hakkını yiyemem k.validem hep bişiler alır bana.Ama d.günümde şahsi bişi değil ama evime güzel şık bir sehpa aldı:16:..K.pederimde tlf.la arayıp tebrik etti..Düşünceli insanlar sağolsunlar..:16:

hediye mi ah ah hayal gibi birşey galiba.Kadın evlenirken bile birşey almadı ki doğum günümde öyle bir beklentiye gireyim.Ha düğünde bilezik taktı ya demiş bir arkadaş.valla benimki kendi bilezik alıp da takmadı.Eşimle aldık bileziği verdi eline o da öyle taktı yaniiii
sadece biz varız sanıyordum bu şekilde düğün yapan.hayır o değil tamam millet bilmiyorda ben biliyorum.bari bir küçük altın tutuştur elimede ancak buna gücümüz yetiyor de değil mi.ama yokkkkkk nede olsa o alınan bileziklerde oğlunun parası var eeee oğlununparası onun parası olduğuna göre.........

benim kayinbabam büyük eltime pastasiyla birlikte hediyesini taa evine götüren bir kayinbaba..

ne aldiginin ne önemi var düsünmesi bile yeterli..

evladinin dogum gününü hic bilmeyen babalar bile var..

Back