• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideniz/Kayinpederiniz size dogum gününüzde ne aldi?

hediye almadılar. zaten nişanlımda kutladık ama annesi ve babası yoktu geldiklerinde ise annesi kutladı sadece babsı kutlamadı . ne hediyemi ? o da ne . yok öyle bir şey ama bende , doğum günlerinde aramadım. ne ekersen onu biçersin...

sağolsunlar 3' lü gümüş set ve gümüş bileklik almışlardı. yaş pasta ve kolalarını da alıp kutlaMaya geldiler. nişanlım yanımda olmadığı için beni yalnız bırakmamışlardı...

ben yurtdisinda yasadigim icin aramislardi. ama gittigimde kardesime de banada elbise almislardi. olmadi o ayri konu adamcagiz napsin kilo aldigimi bilmiyodu ehehe

onlardan hediyemi:27: böyle olurum sanırım hediye almış olsalar:D
doğum günüm evliliğin doğumun falan filan iğne bile almazlar onları iğlenerim die korkuolar sanırım:D:D
beni geçtim kocamada oğlumada almazlar
doğurduğu çocugunun doğum gününü hatırlamayan insanlardan bişide beklemiorum zaten:)

bu yıl kayınvalidem düdüklü tencere almış bana
her sene hatırlarlar sağolsunlar:nazar:

biz üç eltiyiz en küçük gelin benm her doğum gününde hediye aldım ...ama hep burun kıvırır gibi güzel diyo kullanmıyo ..benm zevkimi beğenmez diye kendi kıyafetlerinin benzerlerini alıyordumki en son çok güzel kaliteli bir eşarp aldım şahaneeydi herkez bayılmıştı gitmiş değiştirmiş bende yemin ettim bi daha ona bişi almıcam diye ...onlar daha bana en küçük hediye almadılar ...kayın pederim bigün 2 paket tavuk almıştı eve... birini bana vermişti kızım eve götür diye o sayılırmı acaba:26:

kayınpederim hiç birşey almadı bugüne kadar......zaten o hiç sevmez bu tür şeyleri......kayınvalidem de ilk sene bardak seti,ikinci sene panço ördü,üçüncü sene bolera ördü ,dördüncü sene hiç birşey sadece kutladı,beşinci sene yani bu yıl şal ördü....5 yıllık nişanlılık dönemim bu ay bitti....

Kayınvalide...

Hediye...

O da ne ki?

düğünde bilezik taktı ya yetmez mi? :))))Bi de hediye mi alacak durmadan. Ha biz hem babalar günü hem anneler günü hiç atlamadan hediye alırız o ayrı. Yeni evlendim, nişanlıyken hem eşim almıştı hem ben. aynı şekilde yeğenlerin doğumgünlerinde de hem eşim hem ben almıştık. kardeşlerine ve eşlerine sadece eşim aldı hediye ikimizden diye verdik. Eşimin doğumgünüde de kardeşleri birer hediye anne-babası bir hediye aldılar. .. İki doğumgünüm geçti nişandan sonra iki de bayram ben hiçbir şey görmedim. hiç unutulacak bir tarih de değil ama.. bakalım önümüzdeki sene görebilecek miyiz? :))

Benim kayınvalidemler bana bişi almadılar hiç, kutlamadılar bile. Teyzem o gün doğumgünüm olduğunu söyleyince de tühh öylemi, bilmioduk fln dediler... Hadi o an bilmiodun, ertesi gün de mi bilmiosun...
Ama benim teyzem gelinine doğum günlerinde pırlanta kolye bileklik fln alıo, daha nişanlılarken bile alıodu... Ahh ahh nerde teyzem gibi kaynanalar:31:

bizimkiler kendilerinden başkaları için hediye almayı para harcamayı hiç sevmezler o yuzden doğum gunu falan kendi çocuklarına bile yapmazlar bi hazır pasta bile almak yüktür onlar için ama anneler gününde babalar gününde ellerini ovuşturarak hediye beklerler

bizimkiler kendilerinden başkaları için hediye almayı para harcamayı hiç sevmezler o yuzden doğum gunu falan kendi çocuklarına bile yapmazlar bi hazır pasta bile almak yüktür onlar için ama anneler gününde babalar gününde ellerini ovuşturarak hediye beklerler

aynı benim kayınvaldemler gibi ama bizimkiler bide kendi doğum günlerinde pastalı börekli kutlama ve hediye beklerler .....:47:

kayın validecim kontörüne kıyamamış niaşnlıma tembih etmiş buluştuğunuzda beni arayın diye aradıkta kutladı doğumgünümü:63::63: görümcemle eltim aradı saolsunlar eltim sonraki görüşmemizde eşarp almış doğum gününde veremedim diye :69:

Son düzenleme:
hediyemiii o da neeeee :37:kayınvalidem doğum günümü kutlamak için bana çağrı atar ben geri ararım ve doğum günümü kutlar :36: hatta yarın bize gelin kutlama yapmayı düşünüyoruz dedi tabi ben bir an sevindirik oldum. Ertesi gün biz yolda giderken arayıp ayy pardon çağrı attı biz aradık gelirken pasta almayı unutmayın dedi :53: neyse gittik pasta üfleme merasimi falan bitti tabi ellerim bomboş eve döndüm. Yahu bu benim sizinle olan ilk doğum günüm para verip hediye alamıyorsan bari dolaptan oyalı bir tülbent veya havlu falan poşete koyda çamsızı falan diyerek ver. He ihtiyacım olduğundanmı yoo benim çeyizimde zaten deste deste havlu tülbent var ama önemli olan boş göndermemek. Düşündükçe sinir oluyorm yaaa:47: kendi doğum günü marttaydı 15 gün önceden haber veriyordu doğum günüm heeee diye. Aptal bende süpriz doğum günü hediyeler vs bi süpü hazırlık yapmıştım hemde daha evli bile değildik nişanlıydık. Sinir kayınpederim ise ktlamadı bile pasta güzelmiş dedi ayaklarını uzatıp oturdu.

bana hep kendi giymemi istedikleri kıyafetleri alırlardı bende teşekkür eder giymezdim 2 yıldır bırakın o hedıyelerı dogum günümü unutuyorlar. ama kızlarına giderken gizli saklı ördükleri aldıkları gidiyor.:40:

Back