• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideniz/Kayinpederiniz size dogum gününüzde ne aldi?

Benim kayınvalidemler bana bişi almadılar hiç, kutlamadılar bile. Teyzem o gün doğumgünüm olduğunu söyleyince de tühh öylemi, bilmioduk fln dediler... Hadi o an bilmiodun, ertesi gün de mi bilmiosun...
Ama benim teyzem gelinine doğum günlerinde pırlanta kolye bileklik fln alıo, daha nişanlılarken bile alıodu... Ahh ahh nerde teyzem gibi kaynanalar:31:

teyzenin baska oglu var mı :23:

benimki bana bişey almaz heralde o taraklarda bezi yok :60:

valla bana nişanlım alır kayınvalidecim hiç öyle şeylerle uğraşmaz nişanlımda sevgiliyken giyim ayakkabı falan alırdı bu yıl nişanlanmaya iyice karar vermiştik doğumgünümde elektrik süppürgemi al bari dedim onu aldı sağolsun şuan niişanlıyız 5ay sonra yine doğumgünüm yine çeyiz eksiğimi tamamlar herhalde ondan sonrada evlenince doğumgünlerimde bilmem artık hatırlarmı:21:

bizimkiler kendilerinden başkaları için hediye almayı para harcamayı hiç sevmezler o yuzden doğum gunu falan kendi çocuklarına bile yapmazlar bi hazır pasta bile almak yüktür onlar için ama anneler gününde babalar gününde ellerini ovuşturarak hediye beklerler

yorumuna hayran oldum canım ya

dogum gunumu bıldıklerı halde eşim benden önce konusmustu kasvetlının d.gunu dedi ben aldım tlfnu havadan sudan insan dilinin ucuyla der yaa..

ama kendilerine olsun bi arkadasın dediği gibi ellerını ovustururlar acaba ne alcaklar diye..

nişanlıyken kaynanam özelıkle tembıh ettı bızde alınır bana her geldıgınızde bısıler almak zorundasınız dedi..eşime soyledim eşim kendınce yenı adetler turetmesın dedi..neyse 1yıl boyunca özel gun dogum gunu kadınlar gunu zırt gunu pırt gunu aradık ve gonderdık hediyelerı kargoyla sonra esım yeter artık yaa dedi biz onun oyuncagı değiliz nerden cıkartıyor bunları dedi almayı bırakın aramadık bile..

yapmacık olmak yerıne böleee olsun daha iyi...

2 gun once dogum gunumdu ve evet o göz kamaştırıcı hediye mi acıklıyorum ------hiçbişi----:1:

ewet şekerim var bitane daha oğlu, bekar:60::60::60::60::60:

oouuuww
kac yasındaaa :23:
yasıda tutarsa benimkini bırakıp geliyorum :23: kucuksede farketmez yaa oyle kaynana icin buyuturum de ben onu ah cannımm :23:

yada benim kaynanayı gondereyim teyzenden ders alsın.. :86:

:60:

hediyeyi gectim beni gorunce zorla guluyo :60:....
tüm bunlara karsılık bir de hediye beklemesin en azından o da yeter :35:

ne doğum günü ne evlilik yıldönümü ne anneler günü nede buna benzer günlerde iğne dahi almamıştır. ama bizden bekler

beklerler tabii..her doğum günü bayram kandil anneler günü arardım hediyeler alırdım...ama yaptıklarıyla kendinden nefret ettirdi bıçak gbi kestim herşeyi bırak hedie almak tel bile açmıyorum...şimdi anlasın iki resim arasındaki 14 farkı....:51:

oouuuww
kac yasındaaa :23:
yasıda tutarsa benimkini bırakıp geliyorum :23: kucuksede farketmez yaa oyle kaynana icin buyuturum de ben onu ah cannımm :23:

yada benim kaynanayı gondereyim teyzenden ders alsın.. :86:

:60:

hediyeyi gectim beni gorunce zorla guluyo :60:....
tüm bunlara karsılık bir de hediye beklemesin en azından o da yeter :35:
walla tüm kaynanaları toplayıp teyzeme göndermek lazım. nasıl özençli davranılır, gelinle aradaki ilişkiler nasıl anne-kız ilişkisi şeklinde yürütülür, gelinler nasıl mutlu edilir, gelinlerin hayatına karışmadan nasıl durulur konulu eğitimlerin hepsini aldırmak lazım bizim kaynanalara:60::60::60:

bu sene benim doğum günüm istemeden bi iki gün önceydi ve kayınvalidem adidas eşofman takımı almıştı ama sadece doğum gnümde değil geçen gündebi kaç tane bluz almş sevio öle şeyleri düşünür kendisi saolsun :) süper bi kaynanam var maşallah herkesn başına :)

walla tüm kaynanaları toplayıp teyzeme göndermek lazım. nasıl özençli davranılır, gelinle aradaki ilişkiler nasıl anne-kız ilişkisi şeklinde yürütülür, gelinler nasıl mutlu edilir, gelinlerin hayatına karışmadan nasıl durulur konulu eğitimlerin hepsini aldırmak lazım bizim kaynanalara:60::60::60:

valla geniş çaplı resimli açıklamalı bi seminer düzenlesin bu sitedekilerin kaynanlarından yüzlerce kişi bulunur

bu sene benim doğum günüm istemeden bi iki gün önceydi ve kayınvalidem adidas eşofman takımı almıştı ama sadece doğum gnümde değil geçen gündebi kaç tane bluz almş sevio öle şeyleri düşünür kendisi saolsun :) süper bi kaynanam var maşallah herkesn başına :)

amin amin ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

valla geniş çaplı resimli açıklamalı bi seminer düzenlesin bu sitedekilerin kaynanlarından yüzlerce kişi bulunur
ewet eğitim sonunda da uygulamalı staj olsun, stajda başarılı olamayanın oğlu evde kalsın:1::1: belki bu korkuyla stajlarda bari bize bi doğumgünü pırlantası alırlar:1::1: ama evlilere başka bi yöntem bulmak lazım:26:

Konununuz İçerik nedeni ile ..
Hiç bir Başlığa Uymayanlara Taşındı..
Lütfen konu açarken başlığın doğru olmasına dikkat edelim :71::71::71:

benim kayınpederim bir yıl doğumgünümde çok güzel bir çiçek buketi yaptırıp getirmişti.

ben balkondaydım taksiden elinde çiçeklerle inerken görünce bir anda gözümde devleşivermişti.

benim kayınpederim bir yıl doğumgünümde çok güzel bir çiçek buketi yaptırıp getirmişti.

ben balkondaydım taksiden elinde çiçeklerle inerken görünce bir anda gözümde devleşivermişti.
waooowww, gerçekten takdir e şayan bir hareketttt:46::46::46::46:

Back