Benim kayınvalidemler bana bişi almadılar hiç, kutlamadılar bile. Teyzem o gün doğumgünüm olduğunu söyleyince de tühh öylemi, bilmioduk fln dediler... Hadi o an bilmiodun, ertesi gün de mi bilmiosun...
Ama benim teyzem gelinine doğum günlerinde pırlanta kolye bileklik fln alıo, daha nişanlılarken bile alıodu... Ahh ahh nerde teyzem gibi kaynanalar
bizimkiler kendilerinden başkaları için hediye almayı para harcamayı hiç sevmezler o yuzden doğum gunu falan kendi çocuklarına bile yapmazlar bi hazır pasta bile almak yüktür onlar için ama anneler gününde babalar gününde ellerini ovuşturarak hediye beklerler
ewet şekerim var bitane daha oğlu, bekarteyzenin baska oglu var mı
benimki bana bişey almaz heralde o taraklarda bezi yok
ewet şekerim var bitane daha oğlu, bekar
walla tüm kaynanaları toplayıp teyzeme göndermek lazım. nasıl özençli davranılır, gelinle aradaki ilişkiler nasıl anne-kız ilişkisi şeklinde yürütülür, gelinler nasıl mutlu edilir, gelinlerin hayatına karışmadan nasıl durulur konulu eğitimlerin hepsini aldırmak lazım bizim kaynanalaraoouuuww
kac yasındaaa
yasıda tutarsa benimkini bırakıp geliyorumkucuksede farketmez yaa oyle kaynana icin buyuturum de ben onu ah cannımm
yada benim kaynanayı gondereyim teyzenden ders alsın.. :86:
hediyeyi gectim beni gorunce zorla guluyo....
tüm bunlara karsılık bir de hediye beklemesin en azından o da yeter
konuyu görünce aklıma geldi .........kaynanam benim doğum günümü biliyormu acaba?
walla tüm kaynanaları toplayıp teyzeme göndermek lazım. nasıl özençli davranılır, gelinle aradaki ilişkiler nasıl anne-kız ilişkisi şeklinde yürütülür, gelinler nasıl mutlu edilir, gelinlerin hayatına karışmadan nasıl durulur konulu eğitimlerin hepsini aldırmak lazım bizim kaynanalara
bu sene benim doğum günüm istemeden bi iki gün önceydi ve kayınvalidem adidas eşofman takımı almıştı ama sadece doğum gnümde değil geçen gündebi kaç tane bluz almş sevio öle şeyleri düşünür kendisi saolsun :) süper bi kaynanam var maşallah herkesn başına :)
ewet eğitim sonunda da uygulamalı staj olsun, stajda başarılı olamayanın oğlu evde kalsınvalla geniş çaplı resimli açıklamalı bi seminer düzenlesin bu sitedekilerin kaynanlarından yüzlerce kişi bulunur
ewet eğitim sonunda da uygulamalı staj olsun, stajda başarılı olamayanın oğlu evde kalsınbelki bu korkuyla stajlarda bari bize bi doğumgünü pırlantası alırlar ama evlilere başka bi yöntem bulmak lazım:26:
waooowww, gerçekten takdir e şayan bir harekettttbenim kayınpederim bir yıl doğumgünümde çok güzel bir çiçek buketi yaptırıp getirmişti.
ben balkondaydım taksiden elinde çiçeklerle inerken görünce bir anda gözümde devleşivermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?