Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayinvalideniz/Kayinpederiniz size dogum gününüzde ne aldi?
kayınvalidemin doğum günü için cep telefonu,set üstü ocak ,televizyon aldım o bulaşık makinesi istiyordu daha evleneli 4 yıl oldu neyseki makineden yırttık.Geline hediye mi? evlendikten sonra hiç görmedim
sasirdim acikcasi, ben yine bayagi birseyler alirlar sanmistm gelinlerine. Ama hepsi ayniymis ben daha o günleri görmedim hele bir dogum günün gelsin belki banada kocaman bir hic gelir hediye olarak
özel günlerde şaşırtmaksa maksat, hatırlanmaması ile şaşırmak isteyebilirim.
doğdum doğalı anne baba sevgili günü, doğumgünü,yıldönümü vesaire günleri kıymetli görmedim.
konuya bir katkım olmadı ama, yazmak istedim yazdım. kendime mi katkım oldu şimdi ?
Sözlümün annesi şirin bir yazlık pijama takımı almış,babasıda 2 tane bluz,ziyarete gittiğimde vermişlerdi :) Sözlüm,görümcem bide onun eşi hadi hep beraber yemeğe gidelim demişlerdi meğerse süprizzz yapmışlarrr kocaman bi pasta gelldiiii öyyle iştee güzell olmuştu..
ayhhhh onlr ve dşuncelı olmakkkkk...ımkansızzzzınsan olup ara bozmasınlar da en buyuk hedıyedır o bnce..ama maleseff benmkıler daha bgunn karıstrdılar ortalıgıııııııı....yaniii hiçbişiiiicikkkin alasını alolar
k .validem nişanlıyken arayıp kutladı sonrada eşimle hediyemi göndermişti bana çok şık bir atkı şapka takımı örmüştü saolsun evlendikten sonrada hiç atlamadı her doğum günümde 100 kağıt veriyor kendin istediğini al diyor bu yönlerini seviyorum onun