• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalideniz/Kayinpederiniz size dogum gününüzde ne aldi?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam arkadaslar,
merak ettim, size dogum gününüzde sözlünüzün/Nisanlinizin ailesi ne aldi? Veya neler alirlar genelde? Paylasirsaniz sevinirim. Tskler

valla bana koca birrrrr hediye paketi dolusu '' HİİİİİİÇÇÇÇÇÇÇ'' aldılar..bende hiç beğenmedim:52::52:

kayınvalidemin doğum günü için cep telefonu,set üstü ocak ,televizyon aldım o bulaşık makinesi istiyordu daha evleneli 4 yıl oldu neyseki makineden yırttık.Geline hediye mi? evlendikten sonra hiç görmedim

Evlendiğimiz ilk yıl kocam arayıp annesini, ablalarını cerebrum77 nin yarın doğum günü diye haber vermişti; onlar da zoraki aramışlardı :))))))))))

Sonraki yıllarda herhangibir arayıp sorma, hediye falan filan görmedim.

Aramasaydın ne gerek var demiştim kocama da.

sasirdim acikcasi, ben yine bayagi birseyler alirlar sanmistm gelinlerine. Ama hepsi ayniymis ben daha o günleri görmedim hele bir dogum günün gelsin belki banada kocaman bir hic gelir hediye olarak :D

kayınvalidem çok güzel kışlık bot almıştı, kayınpederim de her sene doğum günü pastamı yaptırır ben baya şanslıyım galiba:))

özel günlerde şaşırtmaksa maksat, hatırlanmaması ile şaşırmak isteyebilirim.
doğdum doğalı anne baba sevgili günü, doğumgünü,yıldönümü vesaire günleri kıymetli görmedim.
konuya bir katkım olmadı ama, yazmak istedim yazdım. kendime mi katkım oldu şimdi ?

bu arada; yok.hediyeleşmezler.

Sözlümün annesi şirin bir yazlık pijama takımı almış,babasıda 2 tane bluz,ziyarete gittiğimde vermişlerdi :) Sözlüm,görümcem bide onun eşi hadi hep beraber yemeğe gidelim demişlerdi meğerse süprizzz yapmışlarrr kocaman bi pasta gelldiiii öyyle iştee güzell olmuştu..:69:

ayhhhh onlr ve dşuncelı olmakkkkk...ımkansızzzz:1:ınsan olup ara bozmasınlar da en buyuk hedıyedır o bnce..ama maleseff benmkıler daha bgunn karıstrdılar ortalıgıııııııı....:1:yaniii hiçbişiiiicikkkin alasını alolar:1:

k .validem nişanlıyken arayıp kutladı sonrada eşimle hediyemi göndermişti bana çok şık bir atkı şapka takımı örmüştü saolsun evlendikten sonrada hiç atlamadı her doğum günümde 100 kağıt veriyor :61: kendin istediğini al diyor bu yönlerini seviyorum onun :69:

Son düzenleme:
ben dogurdum ona bile almadılar hatta adam lohusa yatagımda dogum yapalı iki saat olmuş telefonda cocugunda bişey olursa bu ülkeyi terket dedi

Back