Kayınvalideniz giyiminize karışır mı?

benimki 50 yaşında ama hala dinç spor falan yapıyor. abla kardeş gibi görünüyoruz dışarda düğünde falan. dizden bi karış yukarı etek bile giyiyor :)

benimki 50 yaşında ama hala dinç spor falan yapıyor. abla kardeş gibi görünüyoruz dışarda düğünde falan. dizden bi karış yukarı etek bile giyiyor :)
Aslında güzel bir şey bu,ruhu genç bir kv gelinin halinden daha iyi anlar,yani öyledir diye düşünüyorum

kaynanam bnm ne aldıgıma bıle karısır bı sey almaya gıdemem onunla ayy su guzelmıs dıyınce o mu guzel hıh dıyo alacagm seyden sogutuyo bnı cok sınırlendırıyo bnı esıme dedım o da hıc o yokmuıs gıbı davran dedı bende oyle yapıyorum sen yasını basını almısın kımse sana nasıl davranman nasıl gıymen gerektıgını soyleyemez ..

Aynen dediğin gibi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapmış canım sana.Açıkçası ben canım ne giymek istiyorsa onu giyiyorum zaten nerede ne giyileceğinin farkındayım küçük çocuk değilim.Sonuçta eşimin ailesinin yanında babydoll gibi giyinecek halim yok her şeyin bi usulü bi adabı var farkındayız..Kayınvalidem yada kayıınpederim de laf edemez zaten asla bu konuda karıştırmam yani kendime kendi annem babam karışmamış bana bi gün bile laf etmemişler eşimin ailesi mi edicek.Benim ailem bu konuda çok rahattı küçüklüğümden beri yazlık bi yerde büyüdüm ben zaten kendi annem de ipli askılı falan giyer sever yani.35 derece sıcakta aman millet laf eder kayınvalidem kızar o yüzden pantolon giyeyim ben iyisi şimdi şort olmaz diye de kurdeşen dökemem kimse kusura bakmasın valla.

Buyuk konusmak istemiyorum zira evlide degilim ama ben bu yasa kadar ne giyindigimi biliyorsan bir zahmet kocam ve aileside karismasin yani hicbiri icin cifte standart yapmam yapmakta istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…