Kayınvalideniz giyiminize karışır mı?

benin kv karismaz ama sorarsam fikir verir.
kisi kendini bilir yerine gore giyinirse extra bi.mudaheleye gerek kalmiyor bence.
yerine gore elbise
yerine gore şık
yerine gore daha rahat ...

Kimseye göre giyimini değiştirme eşinde öle diyorsa tabi kırsal yerde rahat giyilmez kv tarafı rahatsa giy bence sonuçta kendi rahatın önemli :)

Kendi babam da olsa yanında açık bi kıyafetle rahat edemem ben . Üstelik büyürken de hiç karışmadılar ama yapım bu şekilde. Bence herkesin otokontrolü olmalı. Yani atıyorum denizde bikini giymek başka bir şey, evde kp in yanında açık giyinmek başka bir şey. Yerine göre giyinilirse kimse rahatsız olmaz, kimse de karışmaz. Peki beni uyarmak kv ye düşer mi? Hayır ondan önce rahatsız olunacak bir şey varsa eşimin uyanmasını isterim düzgün bi dille. Ayrıca kocam kıyafetime karışır çünkü bi erkek gözüyle bakarak tavsiye vermesini isterim uzun mu kısa mı açık mı vs.

kayınvalidem her şeye karışır hastalık gibi bişey onda ama asla kötü niyetli bi insan değil. bi kere karışcak oldu eşimde yanımızda susturdum, o günden sonra 1-2 kere beni süzdüğünü farkettim ama hiç bişy diyemedi. eşim bile bugüne kadar hiç bişey dememişken onun karışmasına izin vermem. zaten ben kapalıyım ama işte kendini karışmak zorunda hissediyo heralde ne bilim

Bence ortama gore degil icinizden geldigi gibi giyinin yani orda farkli burda farkli olmaz zaten kendinizde soylemissiniz :) Kayinvalideniz sizi kirmamak icin direk soylemeyip dolayli yollardan uyarmayi tercih etmis ne guzel :)

sizin giyim tarzınızla üzülecekse sevgili kayınvalide boş verin istediği kadar üzülsün.,sonuçta onu sevdiğinizi ve saygı duyduğunuzu mesajınızda gayet belli etmişssinizdir. Eminim kv bize de bu sevginizi belli ediyorsunuzdur. Bunun dışında ekstra bir,çaba göstermenize gerek yok bence üzülmesin diye.

İçinizden geldiği gibi davranın kaç yasında insansınız ne münasebet karışsın size zaten abest bisey yapsaniz önce Eşiniz uyarır.

benim kv karışmaz ama süsü çok sever... açık olmadıkçaa süslen püslen yeni şeyler alalım der.. ben pek süslü giyinemem sade ve şık kıyafetleri severimm.. düğünlerde özel günlerde çok mutlu olur süslendim diye orası ayrı :KK48:

:KK48: çok sevimliymiş kayınvalideniz. Ama işte benim çelişkiye düşüren şey kayınvalidemlerin yaşadığı yerin muhafazakar bir yer olmamasına rağmen yine de onun bu konuda hassas olması. Yoksa zaten muhafazakar bi çevre olsa ona göre giyinmekte tereddüt etmem

öyledir gerçekten :)
bence yaşadıkları çevre kaldırıyorsa onun hassasiyeti sadece kendisini bağlamalı, insan plaja inerken de kot tişört giymez ki :KK51:

Nişanlıyken o gafleti yapmıştı kv direkt bana değil eşimle muhatap olarak.
Tabi ben ayarı verdim ki zaten eşim de biliyordu nasıl giyindiğimi-durması gerektiği yeri o da demiş.
Onun dışında ekstra birşeye hiç gerek duymuyorum kocam dahi olsa ben nasıl giyineceğimi bilirim.

X