- Konu Sahibi white_daisy
-
anlıyorum canım
zaten o yüzden bırdaha düşün diyorum
şuan bile aranız çok iyi değilken çocuk olduktan sonra nasıl olabilir
herşeye karışır, sen katlanamazsın aranız dahada açılır vs. vs.
bende yeni doğum yaptım ve işimden ayrıldım
kayinvaldem sakın işin birakma ben bakarım dedi 9ay boyunca ama ben istemedim
ve biz gelin-kayinvalde olarak çokta iyi anlaşırız
ama yinede okadar iç içe olmak istemedim
sonuçta benim vereceğim terbiye ile onunki aynı olmıcaktı kesinlikle
belkide o çok şimartacaktı bebeğimi
o yüzden kabul etmedim
sende iyi düşün canım
şekerim zaten kayınval,de başka şehirde millet bana o baksın filan diyoda kadının zaten öyle bi niyeti yok gek hadi bak desem nasıl tutuşur:1shok:benim kızımada da kayınvalidem bakıyor.Ben kızım 7 aylık iken işe geri döndüm ve kızımı bırakmak zorunda kaldım.benim ailemde de başka şehirde mecburdum yani.Seni etkilemek istemem ama ben çok sorun yaşıyorum.Çocuk doğmadan önce her şey güllük gülüstanlıktı ama çocukla birlikte her şey değişti.yap dediğimi yapmaz ver dediğimi vermez....Eşimle de bu nedenle aramız açıldı.eskisi gibi değil artık hiç bir şey.şu anda kızım yeni yeni anne demeye başladı ve geçen gün bana gülerek :bana anne diyor dedi.....söyleyecek kelime bulamıyorum...çok üzgünüm.bana bu sözü de bei üzmez rencide etmek için söylüyor dalgasını geçiyor yani..ama Allah büyük...her çalışan annenin başına gelebilecek talihsiz bir olay ama hayat şartları malum.keşke bakıcıya verseydim de kimseyle yüz göz olmasaydım. ama her şey maddiyata dayanıyor maalesef gurbette olmasaydım kendi anneme bırakırdım.hiç olmasa kızsam da annem sonuçta.kafama takmazdım hiç bir şeyi kayınvalide olunca daha kötü bence..yani diğer arkadaşların düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben bu gerçeği yaşıyorum şimdi yaşamadan söylemek kolay maalesef
kayınvalidem biraz huysuz ama çok meraklı çocuk olmasına illaki olsun yada olmasın demiyor siz ne zaman istiyorsanız diyor çocuğada bakarım diyor ama korkuyorum biraz nasıl bakar diye sinirli çocuğa bağırırmı falan diye
sonuçta oda bir anne.sen hata yaptığında annen sana hiçmi bağırmadı,yada sen çocuğuna hiçmi bağırmıycan.dozu aşmadığı sürece bence sakıncası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?