- Konu Sahibi white_daisy
-
kesinlikle kayınvaliden bakıyorsa bakabilecek duurumdaysa ona baktır.
Bir bakicinin sen olmadigin vakit bagirmicagini kizmicagini nerden bilebilirsin?
Ben olsam 40 yilik yabanci birine nazaran babaannesinin kizmasini tercih ederim....
Dört dörtlük sadece sen bakabilirsin güzelim...ne bir bakicidan nede kayinvalidenden böyle birsey bekleme...o zaman cok hayalkirikligi yasarsin...
Isine karismak gibi olmasin sadece sahsi fikrim...imkanin varsa hic olmazsa 1-1,5 sene cocuguna kendin bak...ondan sonra kayinvalidene birakirsin...
Ben Kayinvalidem varken kesinlikle yabanci birine birakmam...tabiki karar senin tercih senin.:1hug:
daha önceki konunda kayinvaldenle ilgili problemlerinden ve görüşmediğinizden bahsetmiştin
bu durumda nasıl kayinvaldene bırakmayı düşünebiliyorsun?
çocuk olunca ister istemez daha sık görüşeceksınız, çocuğuna baktığı için herşeyinize karışma hakkı görecek kendinde vs. vs.
gerçi ortada henüz fol yok yumurta yok ama yinede iyi düşün
belkide işden ayrılıp kendin bakmalısın çocuğuna ilk 1-2 sene
şuan durumun yoksa belkide çocuk işin biraz ertelemelesin, bir çocuğa en iyi annesi bakar özellikle ilk seneleri çok önemli
ben görüşmüyorum evet ama onlar görüşmekten yana çünki hatalarının farkındalar ben kırıldım onlara bir daha böyle sorunlar olmaması için ben biraz mesafa olsun istiyorum diyorum ya biraz huysuz herşeyi abartıyor ve bazen çok boş konuşuyor böyle oluncada sorunlar çıkıyor ama çocuk olunca ben bakarım diyor hep eşimlede konuşmuşlar ben bakıcam diyormuş. ve ne olursa olsun huysuzda olsa babanne başkadır sonuçta kıyamaz torununa diye düşünüyorum ama dışardan birine baktırsam o ne kadar iyi bakıcak bilmiyorum sonuçta yabancı. zaten hiç olamdı işimden çıkar çocuğuma bakarım
anlıyorum canım
zaten o yüzden bırdaha düşün diyorum
şuan bile aranız çok iyi değilken çocuk olduktan sonra nasıl olabilir
herşeye karışır, sen katlanamazsın aranız dahada açılır vs. vs.
bende yeni doğum yaptım ve işimden ayrıldım
kayinvaldem sakın işin birakma ben bakarım dedi 9ay boyunca ama ben istemedim
ve biz gelin-kayinvalde olarak çokta iyi anlaşırız
ama yinede okadar iç içe olmak istemedim
sonuçta benim vereceğim terbiye ile onunki aynı olmıcaktı kesinlikle
belkide o çok şimartacaktı bebeğimi
o yüzden kabul etmedim
sende iyi düşün canım
canım düşüncelerimi okudun sanki bende böyle düşünüyorum herşeye karışırmı karışmazmı aramız daha da kötü olmasın istiyorum. iç içe olunca problemlerde büyüyor.of çok içim sıkıldım ne yapacağım bilemiyorum kim olursa olsun birisi ile problem yaşamak istemiyorum. birde şöyle düşünüyorum 1-1,5 sene baktırırım diyorum çoçuğumun hareketlerine bakarım bir değişme yada huzursuz bir ifade görürsem alırım kendim bakarım diyorum. birde terbiye konusu var tabi seninle aynı fikirdeyim. işi bırakma konusuna gelince işimde yeniyim zaten özel sektör biliyorsun ücretsiz izin filan olmuyor. sürekli iş değiştirmek istemiyorum. ama çoçuğum için gerekirse bırakıcam. sizinde bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.
:Saruboceq: canım çok sağol
Allah sanada gönlüne göre versin inşallah
şuan henüz bebeğin olmadı için böyle düşünüyorda olabilirsin hele o bir olsun karnında hareketlenmeye başlasın inan onu kimselere bir dk. olsun emanet etmek istemezsin bile
evet özel sektörün durumu malum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?