Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

İmzamı atarım. Kaynana aşırı cahil kötü niyetli tam nefretlik. Kocasındada iş yok. Konu sahibi zaten pasif. Böyle bi kadın elden ayaktan düşsede bakmam ben alsın oğlunu defolsnlar.cok sinirlendm.

İmzamı atarım. Kaynana aşırı cahil kötü niyetli tam nefretlik. Kocasındada iş yok. Konu sahibi zaten pasif. Böyle bi kadın elden ayaktan düşsede bakmam ben alsın oğlunu defolsnlar.cok sinirlendm.

Adam zaten tam ana kuzusu of en gıcık olduğum tip

Tavsiyem evi tutun . Nakliye işini ayarlayin. Sonra biz taşınıyoruz diye haber verin. Ev soğuk bebek için uygun değil. Hem para ödüyoruz hem ısınmıyoruz diye. Her şeyi halletmeden haber verirseniz eşinizi caydirmalari çok kolay olucak.

Eşinde o aile bilincini göremedim maalesef. Annesinin dibinden ayrılamiyorsa ne diye evlendi ?
İlerde sinir hastası olmamak için kararlı olun ve istediklerinizi açıkça söyleyin. Ev ne olsa kira niye bekliyorsunuz, hamileyken bir de gereksiz strese giriyorsunuz hemen taşının.

Eşiniz sizi düşünüyorsa bu kararı hemen vermeli, yine gidip gelirsiniz. Bu ne böyle dip dibe
Ne münasebet ailenize gitmenize veya dışarı çıkmanıza karışmalar, yok inceden tehditler.
Kesinlikle kararlı olmalısınız, eşiniz yanınızda değilse zaten o evlilik bitiktir.

Bence bu çok güzel bir fikir. Siz taşınacağız diye tutturun. Onlar da memlekete taşınsınlar. Düşüncesi bile güzel

Benim annem bir melek dizisinde kadının gece gelip gelinin üstünden yorganı çekip oğlunun üstünü örtmesi aklıma geldi. Ne insanlar var ya işte bunların hepsi cahillikten umarım gelecek nesillerde kızlarımız bu tip kaynananları sadece forum sitelerinde okuyup vay be derler.

Niye evlendirmis kiymetli oglunu koynunda saklasaymıs.esin pasif olurda tasinabilirseniz nereye giderden git rahat bırakmaz

Canim bence KV seni kiskirtmaya calisiyor, esin destek oluyormus ne guzel. Tavsiyem kadini onemseme gormezden gel. Eger seni kiskirtir ve yanlis yaptirirsa onu kullanir

Eşin senin tarafında ve mutlu olmanı istiyor . Sen de kayınvalide tarafını değil de bebek olunca ısınamayız sorununu dile getirerek çıkın o evden . Zaten yakında mide bulantısı , baş dönmesi , bel ağrısı vs gibi şikayetlerin başlar. Başlamasa da sen öyle davran . Mesafe kur . Yemek zaten yapamayacaksın kokular kötü gelir . Yeyip içip evinize çıkın . Ben olsam hiç rahatsız olmazdım . Keşke yakınlarda bir akraba olsa , mesela bugün okula gittim , nöbetçiydim . Eve bir geldim bacaklarım ağrıyor epeydir evde durunca çorba yapan biri olsa akşam yemeğe gitsek iyi olurdu

Benim eşimin annesı naparsa yapsın melek. Bana karıssa sana iş ögretıyor der eşim. Bana soru sorsa evle incik cıncık soruları iyiliğini istıyor der. Bu kadın bu kadar günahsızsa neden melek degıl de ınsan. Sonucta ınsan günahkar. Yanı naparsa yapsın iyiliğinden diyor fıttırıyorum. Bende kesınlıkle gelınımi ne sıkcam ne darlıycam. Öyle zırt pırt arayıp darlamıycam.

Kadına sinir oldum ya gitsin yerleşsin nereye yerlesiyosa.

Sonuna kadar haklısınız. Sen sabret alttan al diye diye hep beraber mahvetmişler kadını . Eşini çok düşünseydi çoktan çıkardı o evden ezdirmezdi bu kadar .

Vallahi ne yapın edin ordan taşının çekilesi şey değilmiş. Benim kayınvalidemler üst katımızdalar ama hiçbirşeyimize karışmazlar öyle, yoksa bir arada oturamazdık.

Anlam veremiyorum gelini kıskanan, kötü davranan, çekemeyen hiç anlam veremiyorum ne alaka yani neden? İlişkileri güzel olan kaynana gelinlere çok özenirim hep.

Vallahi ne yapın edin ordan taşının çekilesi şey değilmiş. Benim kayınvalidemler üst katımızdalar ama hiçbirşeyimize karışmazlar öyle, yoksa bir arada oturamazdık.
Herkes ayni degil eminim ama benim kv ve kp bu sekilde en iyisi uzaklasmak yoksa daha kotu olucaz o sekildede cikmak istemiyorum guzellikle uzaklasip gitmek istiyorum

Anlam veremiyorum gelini kıskanan, kötü davranan, çekemeyen hiç anlam veremiyorum ne alaka yani neden? İlişkileri güzel olan kaynana gelinlere çok özenirim hep.
Benim annemle gelınının arası süper. Annem aramaz onu. Gel dıye Darlamam. Gelınce annem hizmet eder. Annem sessız sakin. Gelinim o benim bana hizmet edecek dıye dusunmez.benım Kvnin ben hizmet edince cok hosuna gıdıyor anlamıyorum bunu. Eşimde annesıne gıdınce mesela çayı bıtıyor eşimin sanki eli ayagı yok. Evde kendı cayını gayet dolduruyor. Annesı çayını doldursa varya bin tane laf. Biten çayı falan benım doldurmam gerekmıs te. Annesı doldurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…