- 3 Şubat 2018
- 25.546
- 109.985
- 598
bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
Güle güle demek geldi icimden
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.
Alistira alistira soylemek icin esim benden bi kac istedi hemen diyemem dedi bende ona hazirana kadar sure verdim ben kararliyim tasinma konusunda yoksa bu sekilde evliligimden soguyacagimTasinmak istiyorsan taşın
Eşin senin yaninda
Mantikli bir nedenin de var soğuk
Neyi bekliyorsun
Ben de neden evlendiğimi hep sorguladım oysa evliliğimizin ilk aylarıydı tadını çıkaracağımıza mahfettiler. Taşındık biz başka ilçeye, ben çıldırdım çünkü eşyalarımı toplayıp gidecektim eşimde 1 haftada ev bulup tuttu nakliye ayarladı taşındık, ilk zamanlar telefonla devam ettiler arayıp arayıp beni kötülüyolardı, koparmışım ben çocuklarını onlardan halbuki ben aileme 6 saat uzağa evlendim. Şimdi görüşmüyorum kafam gene rahat birazNerdeyse ayni seyleri yasamisiz bizdede mobilya secimlerinde kendi istegini aldirmak istedi gorumcem bile karisti nisanliyken inanin nisan alisverisinde bana degilde kendilerine alisverise gitmis gibi hissettim ben kosede beklerken onlar kendilerine biseyler begendi bakti. Gorumcem yirtik abiye bulmus bu ucuz bunu alalim dediginde neden sustum cevap vermedim bunlar hep icimde birikti birikti. benimde altimi aldilar takilan parayi demediler zaten parayi istemezdik ama hic bisey demediler. cok sey var denicek ama Allah islah etsin. Insanin psikolojisi bozulunca o kadar kotu ki ben hayat dolu neseli biriydim inanin evlendigimden beri dusunuyorum napicam ben diye bu sekilde gitmicek cunku Rabbim seninde gonlunu ferahlatsin insallah hersey yoluma girsin uzulme sakin cok zor karsinda senin evli oldugumu kabullenmeyen anlamayan bi kv ve kp nin olmasi
Senin yerınde olsam karnım büyümeden ev arardım.uzak tut evını benı dınle. Zırt pırt gelır yoksa. Mayısta bakmaya baska evlere. Eşine de ki tasınmazsa bıtecek bu iş de. Bak bi tanıdıgım kız kaynanası aynı senınkı gıbı. Ama bu kadar torunu sahıplenmıyor tabı. Kızın kafasında stresten beyazlar cıktı. Gören halını cok mutsuz. Sende öyle olacaksın yol yakınken tasınDusundukce kotu oluyorum. Ben buyutucem onu koynumda yatiricam demeye basladi zaten eger cok isterseniz bi tane daha yaparsiniz diyor kv cok sey diyorda yazssam roman olur icimde biriktire biriktire bu hale geldim.
Gitmiyecegini kendide biliyor tehtit ediyor cikmayalim diye benim kv surekli tehtit yada hastalikla istedigini yaptirmaya calisiyor geldim geleli bunu anlamak icin cok ugrasmadim benim yanimda telefonuyla yemek videolari izlerken esim isten gelince bianda sapasaglam kadin cok kotuyum fenalasiyorum dedi sok oldum isteklerini bu sekilde yaptiriyor duygumuzu somuruyor esim ailesini bildigi halde neden buraya tasinmamizda rest cekmedi inanin anlamadigim sey buGüle güle demek geldi icimden![]()
Gitmez sadece biz gitmeyelim diye tehtit ediyor kv mi artik az cok taniyorum istedigi seyleri bu sekilde elde ediyor ya tehtitle yada hasta numarasiylaKeşke yerleşse.Yaşının insanı olamamış ergen hareketli kadın
eşinizin sizin gibi düşünmesini ve destek olmasını çok takdir ediyorum öncelikle, maalesef birçok evlilik bu gibi konularda destek olamama gibi konular yüzünden bitme noktasına gelebiliyor. nasıl açalım kısmına gelince bilmiyorum bunu belki iş yerine yakın değilseniz bunu bahane edebilirsiniz, ev ısınmıyor vb şeyleri de söyleyebilirsiniz. umarım gönlünüze göre olur her şey.Arkadaslar merhaba. Evleneli 5 ay oldu kayinvalidemlerle altli ustlu oturuyoruz evliligin ilk aylari gayet mutlu mesuttuk. Daha sonra evime evimin duzenine yaptigim yemege karismaya basladilar. surekli bir yiyelim diye tutturdular. Ama benim yaptigim yemekleri yemiyolar. Esim sagolsun ayirdi yemekleri. Arada bir gonulleri olsun diye iniyoruz. Ama benim yaptiklarimi yemiyolar esime de dedim olsun ben senin yaptiklarini yiyorum gerisi onemli degil diyor. esim babama söz vermis bir gun yatmaya gittik annemlere kayinpederim ve kayinvalidem surat yapti esimle 1 ay konusmadi sonra gelip ozur diledi evinizin suyumu cikti deyip yuzumuze kapiyi carpti kayinpederim biz annemlere giderken. kayinvalidemle bu konuyu konusunca kayinpederimi hakli buldu. Kayinvalidem esime cok duskun bundan muzdarip degilim ama. Surekli oglum beni birakmaz oglum ben ne dersem onu yapar bize ilerde bakmak zorundasiniz deyip oratada hic bir problem yokken mutsuzluk saciyor. Yemek yaparim sulu yemek yapmiyosun galiba oglum tuvaletten gec cikiyor. aksam ustunu ort usumesin vs vs. sanki ben cocuk yetistiriyorum gibi.Yoksa biz gayet iyiydik simdi 1 aylik hamileyim kayinvalidem yakinda asermelerin baslar oglum iste yoruluyor yorma onu dedi. ne diyecegimi bilemedim. Gene iyi davraniyorum ama evimden sogudum burda oturmak istemuyorum esim sabret diyor. icime ata ata sinir krizi gecirdim gecen gun uzak olsak daha kiymetli oluruz diye. esim o halimi gorunce uzuldu yakin zamanda aileme soyleyip tasinalim dedi bu arada cati katinda oturuyoruz ve evimiz isinmiyor buz gibi. Aile binasi degil kira oduyoruz ve isinamiyoruz cocugumuz oluncada isinmadan yana sıkinti olur diye cikacagiz insallah. suan kayinvalidemlerle iyiyiz bi kac gundur kisaca ama hala kirginim annemlere yatiya gidince bize kustukleri icin. Allah buyuktur. Esim sadece aileme saygini yitirme iyi ol guzellikle cikip gidelim dedi bende o kanattayim gene yakinlarina tasincaz uzaga degil ama en azindan hem isinan bir ev hemde bu kadar uzulmem kafama takmam olanlari. sizce tasinma mevzusunu nasil acalim cunku bizim gitmemizi istemicekler biliyorum
Aynı bizimkiler yaaa. Bende altlı ustluyum ve tıpatip aynıı şeyleri yaşadım canım yaa. Yemek konusu dahil.. 2 seneye yakım bir yedik neler çektim.. Aileme gittiğimde de aynisini yaptilar. Once evimi komple ayirdim. Gelmeye devam ettiler bi süre sonra patladım . Valla ben görüşmüyorum hiç bi şekilde artık . Evimede sokmuyorum hiçbirini. Onceden gunde 4 kere sirf evime gelip surat asar laf sokarlardı düşün daha neler neler 2 görümcek bi kaynana.Evliligimizin hala farkinda degiller gezmeye gideriz esimle gelince surat asarlar erken gelir derler bu tur seyler evliligimizi sagliksiz hale getiriyor
Dogru kendi kendilerine surat yapip tavir takiniyolar. Hic rahat degiliz bi yere giderken ne zaman gezmeye gitsek kv ya borek aciyor yada ekmek yapiyor gelince ugradigimizda surat yapiyor ve bende cok yoruldum tek basina zor oluyor bunlari yapmak diyor oysa ki bana dese kizim bana yardim et diye seve seve yardim ederim. onun gozunde ben geziyorum yardim etmiyorum konumuna sokuyor esimin yaninda ama ne hikmetse ben esimle gezmeye gidince yapiyor bunlari gelincd haberimiz oluyor. Allah gercekten yardimcimiz olsun sen ne guzel mesafeni korumussun kafan rahatlamistir ben tasinmadan kafam rahat etmeyecek insallah en kisa zamandaAynı bizimkiler yaaa. Bende altlı ustluyum ve tıpatip aynıı şeyleri yaşadım canım yaa. Yemek konusu dahil.. 2 seneye yakım bir yedik neler çektim.. Aileme gittiğimde de aynisini yaptilar. Once evimi komple ayirdim. Gelmeye devam ettiler bi süre sonra patladım . Valla ben görüşmüyorum hiç bi şekilde artık . Evimede sokmuyorum hiçbirini. Onceden gunde 4 kere sirf evime gelip surat asar laf sokarlardı düşün daha neler neler 2 görümcek bi kaynana.
Aileme mi gittim, geldikten sonra kapıda bile karşılaşmamak için kendimi paralıyorum resmen. kendi kendilerine surat yapsınlar. Çok şükür daha iyi böyle. Eşime ne diyolar küsüyolar mı napiyolar oda umrumda değil valla kendi uğraşsın ben kaldıramıyorum artık o şöyle baktı surat mı yaptı diye düşünmeyi. Zaten insanlarla çok görüşmeyi sevmem kendi aileme bile 2,3 ayda bi gidip bi kaç gün kalıyorum. 2 çocuğum var onlara verdim kendimi rahatim. Ha keşke taşınabilsem ama imkansız...
Ev isinmiyor onu one surecegiz cunku ben bile isanamiyorum bebek olunca asla bu sekilde duramayiz cok soguk ve odedigimiz faturaya uzuluyorum isinmadigim halde cok geliyor. Onada da bi bahane one surmezlerse insallah sonuna kadar kararliyim Rabbim yardim etsineşinizin sizin gibi düşünmesini ve destek olmasını çok takdir ediyorum öncelikle, maalesef birçok evlilik bu gibi konularda destek olamama gibi konular yüzünden bitme noktasına gelebiliyor. nasıl açalım kısmına gelince bilmiyorum bunu belki iş yerine yakın değilseniz bunu bahane edebilirsiniz, ev ısınmıyor vb şeyleri de söyleyebilirsiniz. umarım gönlünüze göre olur her şey.
İnşallah canim ,zaten altlü üstlü mesafe koymak da çok zor inan en güzeli taşınmak .benim kv de öyle çokk iyiyken bile baktım ki kötülüyor tamamen kopardım iletişimimi. İyide olsam kötüyüm bari kahirlarini çekmeyeyim dedim.Dogru kendi kendilerine surat yapip tavir takiniyolar. Hic rahat degiliz bi yere giderken ne zaman gezmeye gitsek kv ya borek aciyor yada ekmek yapiyor gelince ugradigimizda surat yapiyor ve bende cok yoruldum tek basina zor oluyor bunlari yapmak diyor oysa ki bana dese kizim bana yardim et diye seve seve yardim ederim. onun gozunde ben geziyorum yardim etmiyorum konumuna sokuyor esimin yaninda ama ne hikmetse ben esimle gezmeye gidince yapiyor bunlari gelincd haberimiz oluyor. Allah gercekten yardimcimiz olsun sen ne guzel mesafeni korumussun kafan rahatlamistir ben tasinmadan kafam rahat etmeyecek insallah en kisa zamanda
biz de sizinle gelelim deme durumları olur mu ama ona da hazırlıklı olunEv isinmiyor onu one surecegiz cunku ben bile isanamiyorum bebek olunca asla bu sekilde duramayiz cok soguk ve odedigimiz faturaya uzuluyorum isinmadigim halde cok geliyor. Onada da bi bahane one surmezlerse insallah sonuna kadar kararliyim Rabbim yardim etsin
Siz böreğe çöreğe yardım etmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi değerinizi bilin sonra onlar da öğrenecek seve seve.Dogru kendi kendilerine surat yapip tavir takiniyolar. Hic rahat degiliz bi yere giderken ne zaman gezmeye gitsek kv ya borek aciyor yada ekmek yapiyor gelince ugradigimizda surat yapiyor ve bende cok yoruldum tek basina zor oluyor bunlari yapmak diyor oysa ki bana dese kizim bana yardim et diye seve seve yardim ederim. onun gozunde ben geziyorum yardim etmiyorum konumuna sokuyor esimin yaninda ama ne hikmetse ben esimle gezmeye gidince yapiyor bunlari gelincd haberimiz oluyor. Allah gercekten yardimcimiz olsun sen ne guzel mesafeni korumussun kafan rahatlamistir ben tasinmadan kafam rahat etmeyecek insallah en kisa zamanda
Gitmiyecegini kendide biliyor tehtit ediyor cikmayalim diye benim kv surekli tehtit yada hastalikla istedigini yaptirmaya calisiyor geldim geleli bunu anlamak icin cok ugrasmadim benim yanimda telefonuyla yemek videolari izlerken esim isten gelince bianda sapasaglam kadin cok kotuyum fenalasiyorum dedi sok oldum isteklerini bu sekilde yaptiriyor duygumuzu somuruyor esim ailesini bildigi halde neden buraya tasinmamizda rest cekmedi inanin anlamadigim sey bu
Mümkünse gitsin yerleşsin memlekete temiz işEvin tek oğlu oldugu icin kayinvalidem uzerimize cok baski yapiyor oglum benden uzaklasirsa ben ölürüm diyor gecen gun tasinma mevzusunu oylesine bi actik isinamiyoruz dedik eger aklinizda tasinma isi varsa bende burayi terkeder memelektime yerlesirim diyor tehtit ediyor.