Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Tasinmak istiyorsan taşın
Eşin senin yaninda
Mantikli bir nedenin de var soğuk
Neyi bekliyorsun
Alistira alistira soylemek icin esim benden bi kac istedi hemen diyemem dedi bende ona hazirana kadar sure verdim ben kararliyim tasinma konusunda yoksa bu sekilde evliligimden soguyacagim

Ben de neden evlendiğimi hep sorguladım oysa evliliğimizin ilk aylarıydı tadını çıkaracağımıza mahfettiler. Taşındık biz başka ilçeye, ben çıldırdım çünkü eşyalarımı toplayıp gidecektim eşimde 1 haftada ev bulup tuttu nakliye ayarladı taşındık, ilk zamanlar telefonla devam ettiler arayıp arayıp beni kötülüyolardı, koparmışım ben çocuklarını onlardan halbuki ben aileme 6 saat uzağa evlendim. Şimdi görüşmüyorum kafam gene rahat biraz

Dusundukce kotu oluyorum. Ben buyutucem onu koynumda yatiricam demeye basladi zaten eger cok isterseniz bi tane daha yaparsiniz diyor kv cok sey diyorda yazssam roman olur icimde biriktire biriktire bu hale geldim.
Senin yerınde olsam karnım büyümeden ev arardım.uzak tut evını benı dınle. Zırt pırt gelır yoksa. Mayısta bakmaya baska evlere. Eşine de ki tasınmazsa bıtecek bu iş de. Bak bi tanıdıgım kız kaynanası aynı senınkı gıbı. Ama bu kadar torunu sahıplenmıyor tabı. Kızın kafasında stresten beyazlar cıktı. Gören halını cok mutsuz. Sende öyle olacaksın yol yakınken tasın

tövbe haşa allah mı bu kadın da bu kadar korkuyorsunuz? saygı yaşa değil kişiliğe göredir. aklınızı başınıza toplayın. siz ağaç kovuğundan mı çıktınız? ne bu mıymıntılık ya. çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara. niye kendinizi ezdiriyosunuz?

yok gülerken sesinizi duymuş yok taşınırsanız ölürmüş bilmem ne. ölürse ölsün 2 gün ağlarsınız arkasından ne bu ya.

ay çok sinirlendim. daha neler yazarım da ban yemek istemiyorum.

Güle güle demek geldi icimden
Gitmiyecegini kendide biliyor tehtit ediyor cikmayalim diye benim kv surekli tehtit yada hastalikla istedigini yaptirmaya calisiyor geldim geleli bunu anlamak icin cok ugrasmadim benim yanimda telefonuyla yemek videolari izlerken esim isten gelince bianda sapasaglam kadin cok kotuyum fenalasiyorum dedi sok oldum isteklerini bu sekilde yaptiriyor duygumuzu somuruyor esim ailesini bildigi halde neden buraya tasinmamizda rest cekmedi inanin anlamadigim sey bu

eşinizin sizin gibi düşünmesini ve destek olmasını çok takdir ediyorum öncelikle, maalesef birçok evlilik bu gibi konularda destek olamama gibi konular yüzünden bitme noktasına gelebiliyor. nasıl açalım kısmına gelince bilmiyorum bunu belki iş yerine yakın değilseniz bunu bahane edebilirsiniz, ev ısınmıyor vb şeyleri de söyleyebilirsiniz. umarım gönlünüze göre olur her şey.

Evliligimizin hala farkinda degiller gezmeye gideriz esimle gelince surat asarlar erken gelir derler bu tur seyler evliligimizi sagliksiz hale getiriyor
Aynı bizimkiler yaaa. Bende altlı ustluyum ve tıpatip aynıı şeyleri yaşadım canım yaa. Yemek konusu dahil.. 2 seneye yakım bir yedik neler çektim.. Aileme gittiğimde de aynisini yaptilar. Once evimi komple ayirdim. Gelmeye devam ettiler bi süre sonra patladım . Valla ben görüşmüyorum hiç bi şekilde artık . Evimede sokmuyorum hiçbirini. Onceden gunde 4 kere sirf evime gelip surat asar laf sokarlardı düşün daha neler neler 2 görümcek bi kaynana.
Aileme mi gittim, geldikten sonra kapıda bile karşılaşmamak için kendimi paralıyorum resmen. kendi kendilerine surat yapsınlar. Çok şükür daha iyi böyle. Eşime ne diyolar küsüyolar mı napiyolar oda umrumda değil valla kendi uğraşsın ben kaldıramıyorum artık o şöyle baktı surat mı yaptı diye düşünmeyi. Zaten insanlarla çok görüşmeyi sevmem kendi aileme bile 2,3 ayda bi gidip bi kaç gün kalıyorum. 2 çocuğum var onlara verdim kendimi rahatim. Ha keşke taşınabilsem ama imkansız... hala daha evimden defetmeme rağmen bi yüzlerine gülsem kapiyi açık bulunca dalmaya calısıyorlar

Dogru kendi kendilerine surat yapip tavir takiniyolar. Hic rahat degiliz bi yere giderken ne zaman gezmeye gitsek kv ya borek aciyor yada ekmek yapiyor gelince ugradigimizda surat yapiyor ve bende cok yoruldum tek basina zor oluyor bunlari yapmak diyor oysa ki bana dese kizim bana yardim et diye seve seve yardim ederim. onun gozunde ben geziyorum yardim etmiyorum konumuna sokuyor esimin yaninda ama ne hikmetse ben esimle gezmeye gidince yapiyor bunlari gelincd haberimiz oluyor. Allah gercekten yardimcimiz olsun sen ne guzel mesafeni korumussun kafan rahatlamistir ben tasinmadan kafam rahat etmeyecek insallah en kisa zamanda

Ev isinmiyor onu one surecegiz cunku ben bile isanamiyorum bebek olunca asla bu sekilde duramayiz cok soguk ve odedigimiz faturaya uzuluyorum isinmadigim halde cok geliyor. Onada da bi bahane one surmezlerse insallah sonuna kadar kararliyim Rabbim yardim etsin

İnşallah canim ,zaten altlü üstlü mesafe koymak da çok zor inan en güzeli taşınmak .benim kv de öyle çokk iyiyken bile baktım ki kötülüyor tamamen kopardım iletişimimi. İyide olsam kötüyüm bari kahirlarini çekmeyeyim dedim.

biz de sizinle gelelim deme durumları olur mu ama ona da hazırlıklı olun

Siz böreğe çöreğe yardım etmek zorunda değilsiniz. Önce siz kendi değerinizi bilin sonra onlar da öğrenecek seve seve.

Aşırı uyuz oldum ya, bulmuşlar sizin gibi iyi niyetli sessiz insanı resmen biniyorlar tepenize. Sessiz sedasız gidebilir misiniz bilmiyorum ama ben olsam çoktan sağlam bir kavga çıkarmıştım.

Insallah esiniz bir ayilip bayilmayla vazgecmez. Hepimizin annesi babasi var. Hepimiz sorumluluklarimizin farkindayiz zaten, ama biri "bize bakmak zorundasiniz bik bik" diye baslasa acayip gicik da oluyorum. Heleki bu zaten ailesinin etrafinda dönüp duran evlatlara söylenip dursa

Mümkünse gitsin yerleşsin memlekete temiz iş

Buraya yazıyorum. O eş seni yarı yolda bırakacak. Anasına laf diyemeyen onca şeye susan adamdan bir yol olmaz.hiç olmadı. Neler okudu bu gözler burda. Sen de daha 5. Aydan bu sünepeye çocuk yapmışsın. Kadın tuvaletinize, cinselliğinize, yediğinize, bebeğin ismine her şeye karışıyor sen hala eşim iyi niyetli. Bi kendine gel konu sahibi.

Ev ısınmıyor bebek geldiğinde daha da zor olacak doğumdan önce taşınacağız deyip yavaş yavaş hazırlanın derim. Size tavsiyem yeni eviniz güneş gören, orta kat olsun ve aileye yakın mesafe olmasın en az bi yarım saatlik falan olsun araba mesafesi gibi yani.bunu eşinize açıkça söylemeyin tabi, itici olabilirsiniz. Naçizane tavsiyem, eşiniz ailesine çok yakından ev gösterirse güzel olsa bile beğenmeyin, bahane bulun, biraz daha uzaktan bulduklarınızı tercih edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…