Kayınvalidemlerin üst katından taşınmak istiyorum

Ona de ki dinimizde gelin eşin aılesıne bakmak zorunda degıl de. Bosarsa bosasın koca mı yok de

Ay uyuz oluyorum kazik kadar ogullarina bebek muamelesi yapan kiskanc kaynananlari yahu evlenmis cikmis senden daha nedir birak kendi ailesini kursun sende gelin oldun biraz empati biraz vijdan zerresi yok

Her ay sorardi kv bu ay hasta oldun mu niye olmuyor hastaneye gidelim dedi bir gun cildirdim. bende zamani var anne suan dusunumuyorum dedim ama bi yandan da istiyordum belki yanima senlik olur kv ve kp nin dediklerini umursamam bebegimle ilgilenirim diye ama ilerisi icin korkuyorum beni bana birakmazlar karisirlar diye insallah tasinicaz insallah

Karısır tabı. O potansiyel var onda. Uzak tut. Gelemesin sürekli

Ona de ki dinimizde gelin eşin aılesıne bakmak zorunda degıl de. Bosarsa bosasın koca mı yok de
Inanin elden ayakta dusurmesin Allah ama gene bakarim ama suan calisiyorlar ve gayet iyiler cok sukur daha simdiden neden zorundalik kosuyor anlamiyorum baska guzel muhabbetler varken hergun her muahbbetleri bu sekilde insan hergun duyunca bikiyor inanin sozlerden

Tasinmak istiyorsan taşın
Eşin senin yaninda
Mantikli bir nedenin de var soğuk
Neyi bekliyorsun

Evliligimizin hala farkinda degiller gezmeye gideriz esimle gelince surat asarlar erken gelir derler bu tur seyler evliligimizi sagliksiz hale getiriyor
Erkek aileleri bu coğrafyada evliliği direkt olumlu veya olumsuz etkiliyor ben de yaşadım biliyorum şuan görüşmüyorum eş ailesiyle. Hatta boşanmayı düşünüyorum, bir ömür bunlarla muhatap olacak olmak ölüm gibi geliyor çok şey yaşadım. Şimdi barışmaya çalışıyorlar benle eminim yüz versem aynı şeylere devam edecekler mutlu olmak için evleniyoruz ama mutsuzluğa çeviriyorlar sizi çok iyi anlıyorum. Kendi ailemize bu kadar taviz vermiyoruz bu kadar müdahil ettirmiyoruz. İş eşinde bitiyor. Eşin aileciyse çekecek çilen var değilse şanslısın

Karısır tabı. O potansiyel var onda. Uzak tut. Gelemesin sürekli
Ay uyuz oluyorum kazik kadar ogullarina bebek muamelesi yapan kiskanc kaynananlari yahu evlenmis cikmis senden daha nedir birak kendi ailesini kursun sende gelin oldun biraz empati biraz vijdan zerresi yok
Inanin kv mi cozemiyorum tek istegim en yakin zamanda tasinmak ve gitmek. Ailem bile gelemiyor rahatca yanima gorumcemler gelince hic bi sıkinti yok onlara annemler gelince koronayi bahane ediyorlar benim kendi evime bile ailem gelmekten cekiniyor. Kp korona var diyor gulermisiniz aglarmisiniz evime gelene de karisiyolar arkadaslarim geldi ilk evlenince asagiya gulme sesi gitmis duvari delecektiniz dedi o kadar uzuldum ki

Bu kesinlikle psikolojik siddettir

O kadar haklisiniz ki. Artik gormek bile istemiyorum ama bende mecburum en azindan gidene kadar herseyi unutup iyi davranmaya devam etmem gerek esim gidene kadar alttan al duyma sozlerini dedi. Ailesine cok duskun degil ama genede duskunlugu oladabilir disardan sert durur esim esi olarak beni savunmuyor ama ve karsi cikamiyor ailesine bu yuzden evimden sogudum evliligin ilk aylari boyle olmamaliydi en basindan yaptim hayati buraya tasinmakta belki en basini kurtaramam ama bundan sonraki zamanlarimizi kurtarmam gerek

Icine niye atıyorsun susarsan yakında bebeğini de elinden alır ac ağzını yum gözünü saydir sesini yükselt bak bakalım bisey diyebiliyomu..doğumdan önce taşınmaya bak bebek olunca zor tasinirsin o kv bırakmaz torunum torunum diye kocanın aklına girer

Bu kesinlikle psikolojik siddettir
Evet ve inanin vurmaktan dovmekten daha beter bi siddet tek duam tasinmak ve gitmek sessiz ve sedasiz yuvami kurtarmak bebegimin saglikli bir ortamda buyuktmek istiyorum kv torunlarina oyle seyler diyorki hepsini birbiriyle kiskandiriyor kac kez uyarmama ragmen o kucucuk cocuklarin aklillarina kiskancligi sokuyor Allah islah etsin

evet bende o yuzden hazirana kadar sure verdim esime cok gec olmadan gidelik dedim inanin hic biseyde gozum yok sadece mutlu olmak istiyorum esimle. o da bunun farkinda insallah bir sorun cikmadan tasinir gidrriz. kv bizi cok zorlucak biliyorum ama artik goze aldim evliligim ilk aylari heba oldu gitti geri kalanina izin vermek istemiyorum bozmalarina

Eşimde çok anacı. İşin zor. Suan ki hatan hemen hamıle kalmak. Bira uzaga tasın cok rahat edersin
Bende uzaga tasinmak istiyorum insallah dilegim gibi bir ev bulurum. Ben yanima senlik olur boyle seyleri takmam diye istedim esimde cocuk cok istiyordu biraz erken oldu biliyorum ama. Kv min cocugun isimlerine bile karistigini gorunce asermeme bile laf ettigini duyunca daha durma burda uzaklas gitsin yoksa sagligin elden gidecek dedim ki insallah gideriz

Maalesef nişanlıyken anlamak gerekiyor. Evlenince düzelir denemek gerekiyor çünkü düzelmeyecek o fragmandı. Ben nişanlıyken anladım hatta bir kaç olay yaşadım. Evime kendi paramla kendim mobilya alacağım halde kvnin istediğini almadım siye surat asmıştı her yere bizle gelirdi. Perdeleri benim istediğim olmazsa almam demişti arayıp bende alma ben alacağım demiştim gidip bu işi bitireceğim sen beni takmıyorsun diyordu. Beni ezemediler. Hatta yüzüğü atacaktım eşim benim yanımda olduğu içi vazgeçtim. Şimdi ki aklım olsa vazgeçmezdim çünkü evlenince daha da arttırdılar. Ben her zaman iyi yaklaşmaya çalıştım ama emirleri bitmedi ültimatom veriyordu kaynanam. Haftanın 5 günü gelinecek ben arayınca misafir gelince gelinecek derdi askeriye gibi beni köşelere çeker bunları dikta ederdi. Oysa ben böyle büyümedim ailemde böyle davranmadı bana. Her gün mesajla tahrik ederdi beni neden aramadın vs sen çok kötüsün senden bi bok olmaz vs dedi bende ipler koptu evliliğimin ilk ayları. Altınlarımı bile aldı. Çok şirret bi kadındı. Hakaret ettikten sonra görüşmüyorum dedim eşimde bişey diyemedi hala görüşmüyorum 1 sene olacak. Benim psikolojim çok bozuldu çocuk bile düşünmüyorum çünkü her gün bana karışıp duracak

Hemde nasil sen bakamazssin bebeğe yanlis yapiyorsun sütün yok kalk artik amma yattin bizde doğurduk boyle yapmadık bla bla ayyy
Dusundukce kotu oluyorum. Ben buyutucem onu koynumda yatiricam demeye basladi zaten eger cok isterseniz bi tane daha yaparsiniz diyor kv cok sey diyorda yazssam roman olur icimde biriktire biriktire bu hale geldim.

Nerdeyse ayni seyleri yasamisiz bizdede mobilya secimlerinde kendi istegini aldirmak istedi gorumcem bile karisti nisanliyken inanin nisan alisverisinde bana degilde kendilerine alisverise gitmis gibi hissettim ben kosede beklerken onlar kendilerine biseyler begendi bakti. Gorumcem yirtik abiye bulmus bu ucuz bunu alalim dediginde neden sustum cevap vermedim bunlar hep icimde birikti birikti. benimde altimi aldilar takilan parayi demediler zaten parayi istemezdik ama hic bisey demediler. cok sey var denicek ama Allah islah etsin. Insanin psikolojisi bozulunca o kadar kotu ki ben hayat dolu neseli biriydim inanin evlendigimden beri dusunuyorum napicam ben diye bu sekilde gitmicek cunku Rabbim seninde gonlunu ferahlatsin insallah hersey yoluma girsin uzulme sakin cok zor karsinda senin evli oldugumu kabullenmeyen anlamayan bi kv ve kp nin olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…