• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemler gitmiyor

Pembemavibulut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
163
52
13
40
2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Kibarca gidin nasıl denir? Bizi başbaşa bırakın diye.?
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Bir yol gösterin hanımlar gitmesi için ne yapılır?

2aya yakındır kayınvalidemler bizde. Karı koca ayrı yattıkları için Bütün odalarını işgal ettiler. Oturmak için evde tek oda kaldi.Ne rahatcat TV izliyebiliyorum ne rahatça oturabiliyorum.
Eşim görevden geldi yan yana bile oturamiyoruz özlem gideremiyoruz. Kaldiki. Bende kendi aileme gideceğim niyetim var onları bekliyorum. Gitsinler de gideyim diye ki dedimde aileme gidecegiz diyem bugün sabah olmuş kayin peder gidelim dedi kaynana yok ben oğlumu özledim görmedim yüzünü doğru düzgün diyor torun istiyorlar onada üstü kapalı basbasa kalmaliyiz dedim anlamadı. Şuan çocuk yapmak için günlerdeyi boşa geçiriyoruz herşeyi.
Valla 2aydir kocamla başbaşa kalamiyoruz. göreve gitti geldi yok. Nerdeyse kocam dan soguycam o dereceyim.
Market pazar taşıması zor oluyor, ilgilenen yok kalan yok diye şikayet ederken düşüncektiniz
Yerleşmişler artık… bu kış kalırlar bence

Su anda kendi annem bizde. Salonda oturuyoruz normalde, annem orada olduğu için, eşim hep mutfakta, sandalye tepesinde. Ben ortalıklarda. Tek laf etmedi. Demem o ki, insanlık hali, olabiliyor yani.

kayınvalidenler çok uzakta mı oturuyor ki ?
ya da size çok sık gelip gidiyorlar mı böyle her zaman ?

Kocandan soğu anasının oğlu işte kocan
2 ay içinde oğlu olmadan seninle niye kaldı bu aile
Çocuk yapınca 6 ay kalırlar artık
2 ay ne işleri var sende hiç sormadın mı eşine misafir en fazla bi haftadır ayaklarını iyice alıştırmışsın
Kendi istemişti
Bir önceki konusunda uzun uzun anlattı
Kocası görevdeydi yalnız kalmamak için çağırdı
He şimdi koca geldi onlar gitsin
Olduuuu. Uşağın var herhalde diye düşünüyor olabilirler

Kocandan soğu anasının oğlu işte kocan
2 ay içinde oğlu olmadan seninle niye kaldı bu aile
Çocuk yapınca 6 ay kalırlar artık
2 ay ne işleri var sende hiç sormadın mı eşine misafir en fazla bi haftadır ayaklarını iyice alıştırmışsın
Eşim göreve gidiuor benim de yanlız kalmamı istemiyor. Oyuzden kaldılar. Bende benim ailem gibi eşim gelinxe gider sandım hala gitmediler😡😡😡
Valla yok yok çocuk olunca kalsın istemiyorum Allah anne babama sağlık versin de kayınvalidemler yanımda kalsın istemiyorum ben.

Valla kestirip atacaksın bu kadar. Sizin gibi yapa yapa tepeme çıkardım ben de eş tarafını. Şimdi silkeleye silkeleye atmaya çalışıyorum hepsini tepemden tek tek. Kadir kıymet bilmezler verdikçe daha çok isterler suistimal başlamış, arkası da kesilmez artık diyim ben. Yarın aileme gitmek için yola çıkıcaz biletlerinizi bugün ayarlayın isterseniz deyip kenara çekileceksin başka çaresi yok

kayınvalidenler çok uzakta mı oturuyor ki ?
ya da size çok sık gelip gidiyorlar mı böyle her zaman ?
12saatlik yok evlendikten 1.5sene sonra tatil dönüşü uğradılar benim ailem gelmedi yana buay diye onlar geldiler. Ama gitmiyor gitsin diyede üstü kapalı eşim gelince bir annemlerw gitme planımız var bile dedim

Eşim göreve gidiuor benim de yanlız kalmamı istemiyor. Oyuzden kaldılar. Bende benim ailem gibi eşim gelinxe gider sandım hala gitmediler😡😡😡
Valla yok yok çocuk olunca kalsın istemiyorum Allah anne babama sağlık versin de kayınvalidemler yanımda kalsın istemiyorum ben.
İyide niye gitsinler
Sizin anneniz sizinle görüşüyor eşiniz yokken gelince gitmesi normal
Kv de oğlunu özlüyor sizi değil, onu görmek istemesi niye anormal

2 ay misafirlik için çok uzun bir süre neden bu kadar kaldılar . farklı bi şehirde mi yaşıyorlar normade. eşinizi alıp ailenize gitmeyi teklif edin. o zaman onlarda kendi evine geeçr . yada biz gezmeye tatile vs gidicez diyin ayaklansınlar gitmk için . onlarda uğrarsa biz baş başa gitmek için plan yaptık bi dahakine birlikte gideriz falan dersiniz

Kendi istemişti
Bir önceki konusunda uzun uzun anlattı
Kocası görevdeydi yalnız kalmamak için çağırdı
He şimdi koca geldi onlar gitsin
Olduuuu. Uşağın var herhalde diye düşünüyor olabilirler
Ahahahah ay sesli güldüm cidden kayınaileyi kendi mi istedi oh onlarda mmis gibi yerleşmişler artık kocaman bi ailesi var
Yeni gelinin tatlı telaşı bol bol gelir kalırlar artık :KK70:

Ya bu insanlar nasıl rahat ediyor? Bir iki gün değil, bir hafta da değil, aylarca kalabiliyorlar. İnsan kendi evini, düzenini özlemez mi? Neden geldiler ve neden kalıyorlar? Sağlık durumu vs mi var? Veya başka bir şehirde/ülkede mi yaşıyorlar?

Valla kestirip atacaksın bu kadar. Sizin gibi yapa yapa tepeme çıkardım ben de eş tarafını. Şimdi silkeleye silkeleye atmaya çalışıyorum hepsini tepemden tek tek. Kadir kıymet bilmezler verdikçe daha çok isterler suistimal başlamış, arkası da kesilmez artık diyim ben. Yarın aileme gitmek için yola çıkıcaz biletlerinizi bugün ayarlayın isterseniz deyip kenara çekileceksin başka çaresi yok
Verdikçe daha çok istiyorlarmış anladım onu kayın validem benim pahalı üstü kapalı alamam dediğim 700tl lik eşarbı ben ona hediye ayakkabı alırken ben size eşarp aldiracaktim dediği gün anladım ve soğudum ondan.

Araba ile geldiler hatta evde eşim kar yağacak diyince içerde gideceklerse beklemesinler kar yagacaksa gidebilirler dedim. Da kaynanam bu sabah oğlumun yüzünü göremedim doya doya dedi 😧🤬😡

eşin yalnız kalamayacağını düşündüğü bir kadınla niye evlenmiş sordun mu?
bakıcıya ihtiyacın olduğunu düşünüyorsa yetişkin biriyle evlenseymiş madem.

Ahahahah ay sesli güldüm cidden kayınaileyi kendi mi istedi oh onlarda mmis gibi yerleşmişler artık kocaman bi ailesi var
Yeni gelinin tatlı telaşı bol bol gelir kalırlar artık :KK70:
Evet geçen bir konu vardı
Kv vakkodan eşarp istiyordu vs.
Ordan girdi ben niye aliyorum yaaa hep kızıyla ilgileniyor benlemi ilgilendi benlemi kaldı diye çıktı
Kadında yerleşti işte

İyice kendi oğlu için fazladan mecbur kalacak size dadılık yapmaya gelmemişler ki.
Eşiniz madem dadıya ihtiyacınız olacağını düşündü evlenmeseydi sizinle
Ayrıca sizde istemişsiniz gelmelerini
Yanlız kalmalıydınız sizi evin bireyleri olmuşlar resmen artık
Sizin eşinizle ailenize gitmeniz kayınnvalideyi ilgilendirmez ki oğlunu daha çok görmek ister
iki ayda misafirlik bitmiş zaten istediğim kadar kalırım kafasında
zor yıkarsınız bu düzeni

Back