Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkcası eğer öle düşünüyorsa yani yapışkan biri değilse siz hiç kendinize taşın altına koymayın bi tek çocuk eşiniz değilmiş iki kardeşlermişyük olacağını düşünür.şimdi bile geldiğinde 1 haftadan fazla kalmıyor.
kayınvaliden yaşlı olduğu için ya onun yanında olun yada olduğunuz yere götürün demek istedim..
Hakim yada savci olacaksaniz tayin durumlari olacaktir. Bu durumda sizin gidip orada sabit bir duzen kurmaniz mantikli degil
benim bir kaç sorum olacak
o abisi köyde mi oturuyor
subay olan nişanlınızın kaç yıldır ankarada ve neden evleneceği zaman annesi aklına düşüyor?
annenizden çok mu seviyorsunuz kv yi? öyle değilse o zman annenizin yanında yapsaydınız mesleğinizi?
şimdi neden herşeyi bırakıp seviyorum diye kv nin köyüne taşınmak?
bana gereksiz fazla fedakarlık gibi geldi
siz düzeninizi bozmadan da yardımcı olmak istiyorsanız olabilrisiniz yine de,
velev ki ankara bursa arası pek de uzak sayılmaz
açıkcası eğer öle düşünüyorsa yani yapışkan biri değilse siz hiç kendinize taşın altına koymayın bi tek çocuk eşiniz değilmiş iki kardeşlermiş
iyilik yapayım derken kötülük bulmayın da
bence tek siz üstlenmeyin ve ne güzel avukatmışsınız önce kendinizi mesleğınızı düşünün
demişsiniz işte siz kayınvaldenıze yapmayı düşünüdüklerinizi kendi ailenize yapamamışsınız
eşiniz annesi için tabiki minnet duyar ama o kendi düşünsün
yazdıklarınızdan cok ıyı nıyetlı oldugunuzu anladım
kötü olmanızı ıstemem